Wildplassen buiten bebouwde kom belgië

Datum van publicatie: 19.11.2020

Iris van den Berg , Laatste update: Pas je cookie instellingen hier aan. Geregistreerd: 1 april

Daar werden boetes uitgedeeld wat neerkomt op 23,3 boetes per tienduizend inwoners. Geregistreerd: 17 oktober Bekijk alle video's. De burgemeester vond het wat dik aangezet en heeft de korpschef verzocht de boete te schrappen. Je ziet het hieronder.

Mag je plassen in een bos park. Geregistreerd: 20 november Oorspronkelijk geplaatst door foto4fun. Daarom geldt het niet voor dieren, die gaan niet op caf. Forumsoftware: vBulletin, versie 4.

Zeker Albert Heijn-filialen kampen met lege schappen door de de brand die afgelopen week woedde in het distributiecentrum in Tilburg. Het wildplassen gebeurde volgens het CJIB gemiddeld 46 keer per dag.

Over ons JuridischForum.
  • Daar werden minder bekeuringen uitgedeeld. Motokop Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privébericht.
  • Deze middag geschoten, liep er toevallig langs.

Wanneer krijg je een bekeuring?

Daarom geldt het niet voor dieren, die gaan niet op café. Wildplassen is het plassen op een andere plaats in de openbare ruimte dan een toilet of urinoir , bijvoorbeeld tegen een boom , een straatlantaarn , in een portiek enz. Geregistreerd: 24 april Hier is wildplassen dus ook buiten de bebouwde kom verboden. Ten tweede: de burgemeester van de stad Brugge geeft toe dat het geen goed idee was om juist zo dicht bij die bepaalde plaats in het bos te plassen.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Wildplassen is het plassen op een andere plaats in de openbare ruimte dan een toilet of urinoir, in een portiek e. Ok wandelen met GPS. Nooit een probleem geweest. Buiten de bebouwde kom is het daarentegen vaak niet strafbaar. Sociale media!

2,4 miljoen euro opgebracht

Ten eerste: De jonge agent heeft zich te houden aan het gelijkheidsbeginsel en dit maakt het in orde dat hij deze bekeuring uitschrijft. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Buiten de bebouwde kom is het daarentegen vaak niet strafbaar.

Daar liggen deze Brabantse steden dus fors boven! De gebruikte url is ongeldig. Geregistreerd: 4 juli Geregistreerd: 15 oktober Sproet Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privbericht.

Meest Gelezen

BDBE Een website. Voor daden waar geen boete voor gegeven kan worden, die dus niet strafbaar zijn, is een waarschuwing geven in plaats ven een boete heel vreemd, ook in België.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Lazy Charles Bekijk profiel Bekijk forumberichten Privbericht. Re: Wildplassen Ofwel was die gewoon aan het leren tellen op zijn vingers Oorspronkelijk geplaatst door foto4fun.

Forumoverzicht Contact. Oorspronkelijk geplaatst door notex. Hoe dit forum gebruiken. In Brabant werd het meest wildgeplast in Eindhoven. Gebruiksvoorwaarden en Privacy Gebruikte iconen Adverteren op juridischforum.

Weet jij het antwoord?

Afbeelding toevoegen. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Wat opvalt is dat in iedere provincie het aantal boetes steeg, behalve in Drenthe.

Want n ding is zeker: dan wordt er volle bak gepogood. Als je er voor zorgt dat je je gevoeg niet doet tegen een schutting, is er dan nog sprake van schade. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Jump to page:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *