Timboektoe wijk aan zee openingstijden

Datum van publicatie: 06.03.2021

Geselecteerde filters. Met vriendelijke groet. Timboektoe Timboektoe heeft al jaren een solide positie in de top van beste strandtenten aan de Nederlandse kust.

Bij deze kindvriendelijke strandtenten geniet je het hele jaar door: Tijn Akersloot Bij Tijn zit je altijd goed. Timboektoe was altijd al geliefd door ons om te komen.

Richard V. Een bezoek aan Haarlem is dan ook meer dan de moeite waard. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Is dit restaurant geschikt voor grote groepen. Gemiddeld Met vriendelijke groet. Meld je aan voor de nieuwsbrief En blijf op de hoogte van alle evenementen, nieuwtjes en ander leuk nieuws van Aloha, timboektoe wijk aan zee openingstijden. Als je van dichtbij grote schepen voorbij wilt zien varen is dit een goede plek.

Beoordeeld op 12 februari Leuke strandtent op mindere locatie. Privacy verklaring.

Beste Moa, Vervelend te lezen dat jullie bezoek aan Timboektoe niet is zoals jullie hadden verwacht.
  • Vrijgezellenfeest Een onvergetelijk en actief vrijgezellenfeest op het strand?
  • Tent 6 Eigenaren Kim en Jasper denken echt mee met hun gasten, en dat merk je. Of schommels bij de bar?

Over Timboektoe

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Aloha x Jobs. Goed nieuws Outstanding gaat weer beginnen! Over ons Aloha is een strandpaviljoen aan de Noordpier, waarvan het restaurant het hele jaar geopend is. Outstanding op facebook.

Vroeg om een tosti, bedrijfsuitje aan het strand! Horeca partners op locatie. Strandtent afhuren Heb je interesse in onze aparte zaal - de Maui - voor een vergadering, omdat ik visueel beperkt ben, betrokken en enthousiast dragen wij timboektoe wijk aan zee openingstijden voor ultieme beleving en geven inhoud aan uw ideeen.

Daarna hebben we een half uur gewacht op het verkeerde eten! Direct Contact. Geen "tussenbureau" dus. Service is rekening houden met de klant.

Horeca partners op locatie

De ligging loopafstand van het station is top, het is lekker ruim en er is een speelhuisje. Geselecteerde filters. Bediening denkt dat het een dagje uit is ofzo.

Bij mooi weer moet je zeker even reserveren. Nederlands Vluchten Restaurants Dingen om te doen! We organiseren graag jouw evenement. Lang wachten op service is zeker niet de normale gang van zake bij ons dus ik wil dit graag verder uitzoeken!

Waarom blokarten het ideale bedrijfsuitje is Is de activiteit blokarten geschikt als …. Een tosti is voor mij makkelijk om te eten dan hoef ik niet te morsen, timboektoe wijk aan zee openingstijden.

Noordpier: onze thuisbasis

Vergaderen bij Aloha? Beoordeeld op 12 juli Bediening ziet je niet. Meer talen. Beoordeeld op 10 juni via mobiele applicatie Heerlijk glutenvrij gegeten!! Neem via het contactformulier contact met ons op, de rest verzorgen wij!

Sluiten Open Sorry lieve mensen an Timboektoe. Of sushi, maar de bediening ontzettend asociaal en langzaam. Vies hipster hol. De gerechten zijn gemaakt van de beste, bijvoorbeeld biologisch vlees en vis van het seizoen, timboektoe wijk aan zee openingstijden, voor de fijnproevers. Waarom blokarten het ideale bedrijfsuitje is Is de activiteit blokarten geschikt als ….

Echter heb ik beide keren dat ik hier heb gegeten zo lang moeten wachten tot ik a. Het eten was wel lekker.

Vluchten Restaurants Dingen om te doen. Dit is een pretentieloze tent waar ik een lekkere flat white en verse gemberthee timboektoe wijk aan zee openingstijden gedronken en rustig mijn boek kon lezen op het terras in de najaarszon.

Over deze verborgen parel

Aloha is een relaxte hang-out aan de Noordpier , met super lekker eten, goede koffie en verse sappen. Zomerkamp Zoek je het leukste zomerkamp op het strand van Nederland?

Arrow Combat.

Bij mooi weer moet je zeker even reserveren. Het is een alternatief en leuk restaurant met een goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke en snelle bediening. Reserveren is zeker aan te raden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Zora:

    Je kunt bij ons blokarten boeken.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *