Excel nederlands engels

Datum van publicatie: 08.03.2021

Of liever nieuwe woorden leren? English fantabulous first-class splendid. Geeft als resultaat de som van de kwadraten van de verschillen tussen de corresponderende waarden in twee matrices.

De twee groene pijlknoppen in het midden starten de vertaling in de richting die wordt aangegeven. Voor Engels is het scheidingsteken voor decimalen meestal een punt en het lijstscheidingsteken een komma. De taalcombinatie kunt u op elk gewenst moment wijzigen in het deelvenster Voorkeuren wat toegankelijk is vanuit alle belangrijkse deelvensters van de add-in.

Als u een mening hebt over hoe we functies in het algemeen lokaliseren en hoe u de werking van deze invoegtoepassing graag wilt zien, willen we dat ook graag horen. Heel goed! U kunt feedback geven over een bepaalde functie in een specifieke taal.

Wijzigt Nederlandse letters of katakanatekens over de halve breedte enkel-bytetekens binnen een tekenreeks in tekens telefoonabonnement met kado de volle breedte dubbel-bytetekens.

In het deelvenster Vertaler kan een volledige formule van de ene taal naar een andere worden vertaald. Voor dit uitstekend initiatief, moeten meer middelen worden uitgetrokken, excel nederlands engels. Om prestatieredenen excel nederlands engels de zoekopdracht geen resultaten geven totdat u ten minste twee letters hebt ingevoerd.

Hebt u nog meer feedback. Retourneert een lid of tupel in een kubushirarchie.

Als u de Bewerkingsmodus verlaat, werkt direct vertalen weer wel. Het was een minstontwikkeld land par excellence. Bedankt voor uw feedback. Voor Engels is het scheidingsteken voor decimalen meestal een punt en het lijstscheidingsteken een komma. Galgje Galgje Zin in een spel? Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

English They excel in wishful thinking. Wanneer u op een functienaam in een kolom klikt, willen we dat ook graag horen. English examiniation examining magistrate example examples exasperation excavation excavator exceeded exceeding exceedingly to excel excellence excellency excellent except except for except one excepted exception exception clause exceptional Kijk eens naar het Nederlands-Engels woordenboek door bab.

Als u een mening hebt over hoe we functies in het algemeen lokaliseren en hoe u de excel nederlands engels van deze invoegtoepassing graag wilt zien, dan gaat u naar een Welkomst venster:, excel nederlands engels. De uitzondering hierop is de eerste keer dat u de Functievertaler start, excel nederlands engels, gaat u naar het deelvenster Woordenlijst dat de functie met een korte beschrijving weergeeft. Geeft als resultaat de gewogen gemiddelde looptijd voor een waardepapier met periodieke rentebetalingen.

Lijst met alle Excel functies, vertaald van Engels naar Nederlands

Synoniemen Synoniemen Engels voor "excellence":. Geeft als resultaat de afschrijving van activa over een gehele of gedeeltelijke termijn met behulp van de 'declining balance'-methode. Bedankt voor uw feedback. Doel is de taal die u kent, Bron is de taal waarin u wilt zoeken.

Het nu gepresenteerde gemeenschappelijk standpunt is dus een voortreffelijk resultaat. Retourneert de naam, eigenschap en waarde van een KPI prestatie-indicator en geeft de naam en de eigenschap in de cel weer.

Contact opnemen met ondersteuning. Waarom is men dan bang om de consument in excel nederlands engels lichten over het gebruik van wat zo excellent is.

Heel goed. Geeft als resultaat de cumulatieve hoofdsom van een lening die tussen twee termijnen is terugbetaald.

De Functievertaler configureren

De optie Geselecteerde cel direct vertalen in het tabblad Vertaler zal proberen de formule in een cel die u hebt geselecteerd te vertalen. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Deze uitstekende energiebron moet juist verder ontwikkeld en verbeterd worden. Zorg ervoor dat Store bovenaan is geselecteerd en klik vervolgens op Productiviteit aan de linkerkant.

  • Functiebeschrijvingen zijn alleen in het Engels.
  • De uitzondering hierop is de eerste keer dat u de Functievertaler start, dan gaat u naar een Welkomst venster:.
  • Mevrouw Jeggle is een tactvol, bekwaam en uitmuntend lid van het Europees Parlement.
  • Wanneer de Functievertaler is geïnstalleerd, worden er twee knoppen gemaakt in het tabblad Start aan de rechterkant.

Maakt een schatting van de standaarddeviatie op basis van een steekproef uit geselecteerde databasegegevens, excel nederlands engels. Contact opnemen met ondersteuning. Rondt woord snack level 1025 absolute waarde van een getal naar boven af op het dichtstbijzijnde gehele getal of het dichtstbijzijnde significante veelvoud.

Geeft excel nederlands engels resultaat het serile getal van de datum voor of na een bepaald aantal werkdagen. Geeft als resultaat het aantal coupons dat nog moet worden uitbetaald tussen de stortingsdatum en de vervaldatum. Maakt een schatting van de variantie op basis van een steekproef, inclusief getallen. Als eerste nieuwe functies krijgen.

Lijst met alle Excel functie, vertaald van Nederlands naar Engels

Geeft als resultaat het seriële getal van de datum voor of na een bepaald aantal werkdagen. Wijzigt Nederlandse letters of katakanatekens over de halve breedte enkel-bytetekens binnen een tekenreeks in tekens over de volle breedte dubbel-bytetekens.

Geeft als resultaat de afschrijving van activa over een bepaalde termijn met behulp van de 'Sum-Of-Years-Digits'-methode. Geeft als resultaat een nieuwe verwijzing die is verschoven ten opzichte van een bepaalde verwijzing.

De formule in de geselecteerde cel wordt ingevoerd in het vak Doel taal onderaan en er wordt direct een vertaling in het vak Bron taal ingevuld. De uitzondering hierop is de eerste keer dat u de Functievertaler start, dan gaat u naar een Welkomst venster:. Vertalingen en excel nederlands engels Synoniemen Voorbeeldzinnen Werkwoorden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *