Dagboek van een muts puppy love boekverslag

Datum van publicatie: 19.11.2020

Waar haal je die inspiratie vandaan? Het zou spijtig zijn van niet! A big fan" Loller op 8 maart "Hungergames blijft de beste" Anna op 7 maart "dit is te gek er zijn geen leuker boeken dan het dagboek van een muts" lotte op 7 maart "Ik mag van mijn ouders niet de boeken kopen omdat ze te duur zijn en ik vind ze zo cool" Sacha op 5 maart "echt super vet leuke boeken" kim op 4 maart "Echt hele leuke boeken ik heb ze allemaal!

Xxx Zitapitabroodje" Zitapitabroodje op 1 mei "De boeken zijn echt superleuk, en ik hoop dat er ook een film of tijdschrift van komt. Door het kleurgebruik, de keuze voor verschillende lettertypes in de titel en het mooie formaat van het boek is het een absolute eye-catcher.

Deel 7" Anne op 25 mei "he kyara deel 6 is al uit in amerika en deel 7 ook dus is dat idee alleen voor deel 8 maar daar zou je dan wel snel mee moeten zijn!!! X" kayleigh op 6 november "Hartstikke leuk boek" Jihane El Houari op 5 november "Ik zou graag winnen omdat ik een lees verslaving heb en de ze sirie heb gevonden en het super vind" Samantha op 5 november "Ik Hou Van Deze Serie.

Probleem melden. Ik ben zelf eigenlijk ook een muts.

Ik kan niet zonder die boeken. Trouwens deel 6 staat op me te wachten. Heb alle delen!!. Ik ben de grootste dagboek van een muts fan ik ben total verslaafd" brammie op 8 december "Deel 5 komt uit in april!

Ik probeer ze nu allemaal te hebben.

Ik wil ze alemaal!!! Ik ga hem zeker lezen!

Zou ik zeker doen als ik een vraag heb! Hopelijk waarschijnlijk wordt deel 8 nog beter!! Ik wil echt deel 6! En dan willen ze kussen,maar dan komt ineens Mackenzie.

En ze maken  ook het liefdesleven mee van Nikki. Wanneer komt boek 12 en 13 uit in Nederland?

Ik wil Nikki s vriendin zijn ieieie en mijn klas leest graag het leven van een loser en mijn familie ook xoxo" Liezel op 27 april "ik heb 8 boeken gelezen ga zo door niet stoppen het is een hit" Wintervoorspelling piet paulusma 2020 op 27 april "Heel leuk boek.

Zo dom zijn dagboek van een muts puppy love boekverslag toxh nii. Wanneer komt hij nou echt uit. Ik kijk er steeds naar uit naar het volgende boek. Wanneer komen de volgende delen uit en hoe heten ze! Veel groetjes van de giga grote muts Jolijn. Ik hoop dat er nog heeeeeeeeel veel meer komen.

Ik heb deel 5 net uit gelezen en ik kan niet wachten tot deel 6 komt.

Ik ben niet perfect, maar ik ben wel gelukkig! Soms doet het een beetje aan mezelf denken, Hihi. Hoe moeilijk kan het nu helemaal zijn om zeven pups te verzorgen zonder dat je huisgenoten lees: ouders er vanaf weten?

Ik vind het zo leuk x" Isa op 24 februari "Rachel Renee Russel is men favoriete schrijveres!!!!!!!. Ik ben er helemaal gek op!!!!!!. Ik wil er als een van de eerste bij zijn. Je reageert onder je Facebook account. B antwoord!!!!!!!.

Plezier voor nu, herinneringen voor later

Als beloning :. En dat komt omdat ik ze zooooooo leuk vind" Jamie Jules op 5 december "Hai. Deel 4 is mijn favoriet.

  • Komt er een volgende deel?
  • Heb er zin.
  • Mijn lievelings boek is deel 6 van een niet-zo-blije hartenbreekster!
  • En toen kocht ik deel 3 en die vond ik héééll leuk en toen kocht ik deel 7 erbij en nu wil ik alle delen!

En toen kwam ik dagboek van een muts drama voor de camera tegen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Want dagboek van een muts puppy love boekverslag maakt de boeken ook wat leuker.

Ik ben dol op jullie boeken komen er nog meer alsjeblief!!!!. Dagboek van een muts is zoveel beter serveerschaal met deksel dan Loser. XOXO Maite" maite op 23 november "Ik ga ze nog lezen aan de reacties te zien zijn ze heel erg leuk" Sanne op 22 november "Ik vind deze boeken zo leuk ik lees ze allemaal" Laura op 21 november "Echt leuke boeken om te lezen ik raad ze echt aan" Romy op 19 november "Super leuke boeken.

Hopelijk jullie ook.

Productinformatie

Ik hou daar mijn boekbespreking over iemand nog tips? Ik zou er graag nog meer hebben maar ik mag niet van mijn ouders! Maar is het wel slim om honden te hebben. Juliette Mattelaer 27 februari" Juliette op 27 februari "Hoi ik ga mijn boekbespreking over zak er lekker door doen Maar ik kan ook geen info vinden over de illustrator kunnen jullie mij helpen??

En dat komt omdat ik ze zooooooo leuk vind" Jamie Jules op 5 december "Hai. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer komt deel negen uit.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Bouke:

    Zo hou ik mijn leven op de been" shirley negenman op 5 januari "Ik ben helemaal weg van deze boeken! I can't wait to read it!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *