Slapen op de euromast

Datum van publicatie: 15.10.2020

Hotel Breitner. Er is een fout opgetreden. Vorige Volgende 1 … 13 14 15 …

Probeer het later opnieuw. Vraag het Zoover. Dit geeft je de mogelijkheid om nog net wat verder weg te kijken. Ben geboren en getogen in Rotterdam, desondanks is de Euromast een jaarlijks uitstapje voor mij.

Zoover Awards. Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen.

We doorzoeken tot websites voor de laagste prijzen. Alle hotels Hotels Appartementen. Beoordeeld op 12 oktober Mooie overnachting. Robbert Nederland. Slapen op de Euromast betekent dat u steeds weer kunt genieten van het prachtige uitzicht over de stad Rotterdam. Inchecken bij Euromast is mogelijk vanafslapen op de euromast.

  • Gran Canaria. Wij zaten in suite Heaven.
  • Madelon, Rapporteren. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden.

Extra informatie

Dat moet je er dan maar voor over hebben. De beleving is compleet. Gastbeoordelingen 8,5. Echte meningen. Zo slecht. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

  • Gereisd met partner in september
  • De service van het personeel was uitstekend.

De overnachting en het ontbijt hebben ze gelukkig wel top gevonden. Maar ach, na. De volgende ochtend was het probleem gelukkig verholpen. Onze luxe kamers en suites van de Van der Valk hotels Rotterdam-Blijdorp en Rotterdam-Nieuwerkerk bieden u de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van deze dynamische stad, slapen op de euromast.

Stel MyTrips4U2 een vraag over Euromast. Er is van alles geprobeerd met het personeel, door te resetten e.

Slapen op de Euromast in Rotterdam

Het uitzicht was magnifiek vooral het ochtendgloren. Er wordt ook een uitgebreid ontbijt op uw kamer geserveerd. Meest in het oog springende natuurlijk het in letterlijke zin oneindige uitzicht!

Euromast Reserveer nu. Bezig met laden. Alle hotels Hotels Appartementen. Comfort 8,4. De volgende ochtend was het probleem gelukkig verholpen.

Hotel Euromast Rotterdam

Prima service, schitterend uitzicht. Sluiten ×. Herstel wachtwoord. Website en klantenservice in het Nederlands en nog 43 andere talen. Voorzieningen voor gehandicapten.

Mooi suite. Reistype: Reisde met een partner. De gekozen vertrekdatum bestaat niet. Het ontbijt op de kamer was perfect, er was van alles in overvloed motor theorie examen oefenen download. Je ziet de prijzen door data in te vullen, slapen op de euromast. De locaties worden geroemd om hun uitstekende ligging. Het is een fantastische beleving om daar in zitzakken met een glaasje van het uitzicht te genieten?

Beschikbaarheid

Controleer de geselecteerde kamer op de maximale bezetting. Het is een fantastische beleving om daar in zitzakken met een glaasje van het uitzicht te genieten. Open je lijst Bewaar je lijsten voor altijd. Je account aanmaken.

Vanuit uw hotel Rotterdam-Blijdorp loopt u bovendien zo naar de wereldwijd bekende diergaarde Blijdorp. Voor deze prijs verwacht je toch echt wel meer. Gereisd met partner in september Super leuke ervaring!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *