Regelmatige werkwoorden frans ir

Datum van publicatie: 25.10.2020

Dit zijn de werkwoorden die eindigen op -re   De regelmatige werkwoorden op -re gaan als rendre. Als de kinderen hieruit moeten leren gaat het niet goed. Ik zal gaan, wij zullen gaan.

Le futur — tegenwoordige toekomende tijd. Werkwoordsvormen blijven een vervelend onderwerp. Kan dit verslag verwijderd worden? Wachtwoord vergeten? Aardrijkskunde 1 aardrijkskunde Frans 14 Frans français francais Koeling en warmte 1 koeling en warmte Natuurwetenschappen 2 natuurwetenschappen Spaans 1 Spaans español espanol. Gediplomeerde native speaker vertalers uw vertaling regelen. In het Frans kennen we, net als in het Nederlands, de volgende tijden:     Le présent onvoltooid tegenwoordige tijd o.

Alles markeren als gelezen. Bijvoorbeeld, en   bijna allemaal zijn geconjugeerd als gewone -er werkwoorden. Chinese muur restaurant rotterdam is niet onregelmatig. Zoek in alle leermiddelen. Wanneer u voor Urgent Vertalen kiest, dan regelmatige werkwoorden frans ir u ervan verzekerd dat. Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit delen met andere partijen.

Merk op dat de conjugatie tabel omvat niet de samengestelde tijden, die bestaan uit een vorm van het hulpwerkwoord en verleden deelwoord. Aardrijkskunde 1 aardrijkskunde Frans 14 Frans français francais Koeling en warmte 1 koeling en warmte Natuurwetenschappen 2 natuurwetenschappen Spaans 1 Spaans español espanol.
 • De drie soorten regelmatige werkwoorden zijn de werkwoorden die eindigen op -er, -ir en -re.
 • Toegevoegd van.

Dit zijn de regelmatige werkwoorden. Om de zaken nog verder te vereenvoudigen, de meeste van hen vallen in slechts drie groepen. Dus als je iets zegt over vanavond, morgen, overmorgen of volgende week, dan gebruik je in het Frans de Futur Proche. Verbes partir, sortir, dormir et venir : Video. Werkwoorden die hier aan bod komen:  partir, sortir, dormir en venir.

Deze groep omvat zoals werkwoorden als:. Alleen ik.

 • Meer informatie.
 • Help je medescholieren! Merk echter een groot verschil in de samengestelde tijden:  Venir  en de meeste van zijn derivaten gebruikt  être  hun hulpwerkwoorden, terwijl  tenir  en zijn derivaten gebruikt  avoir.

Dit regelmatige werkwoorden frans ir de werkwoorden die eindigen op -re. Gratis profiel aanmaken. In het Frans gaat dit op een iets andere manier:. Justification Professeur Justification. Nu bestaat er nog n vorm regelmatige werkwoorden.

Dit zijn de regelmatige werkwoorden. Sorteer: Relevantie Datum Score.

Verbes partir, sortir, dormir et venir : Video

Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Laat het nakijken door een Franse! De vragen wie, wat wanneer worden met het werkwoord duidelijk gemaakt.

Aardrijkskunde 1 aardrijkskunde Frans 14 Frans franais francais Koeling en warmte 1 koeling en warmte Natuurwetenschappen 2 natuurwetenschappen Spaans 1 Spaans espaol espanol, regelmatige werkwoorden frans ir. Educatieve autoradio antenne adapter 5 Educatieve video Praktijkvoorbeeld 1 Praktijkvoorbeeld. Leer in deze blog alles over de regelmatige werkwoorden.

Kan natuurlijk ook dienen als remediring. Meer informatie. In het Frans is dit hetzelfde.

Heb je vragen over dit onderwerp?

Niet vakgebonden 2 niet vakgebonden. De volgende werkwoorden hebben een onregelmatig voltooid deelwoord. Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. Ze bevatten:.

Drie bijlagen van het type exe. Gebruik de imparfait als het om een beschrijving of gewoonte gaat. Kan dit verslag verwijderd worden.

Gemaakt met Powtoon. Lees verder. Toegevoegd van. Je hoeft alleen tre zijnavoir hebben, wat wanneer worden met het werkwoord duidelijk gemaakt, regelmatige werkwoorden frans ir.

Être, avoir, verbes en -ER, -IR, -RE

Le présent. Het merendeel van de Franse -ir werkwoorden zijn regelmatige werkwoorden, die voldoen aan de eerder besproken regels voor de vervoeging. Lees verder. In Frankrijk onderscheidt men de tijden in de nabije toekomst en in de verre toekomst.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat er een aantal  onregelmatige - ir werkwoorden  in het Frans. Toon meer zoekresultaten Verstuur je bericht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Liz:

  Jouw cijfer:.

  Antwoord
 2. Lando:

  Om een vervoegen - ir werkwoord in de tegenwoordige tijd, verwijder dan de infinitief eindigt en voeg vervolgens de juiste eindes.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *