Max verstappen en vriendin

Datum van publicatie: 06.03.2021

Mikaela was de eerste vrouw die een autorace op haar naam zette. Die bachelor heeft te maken met onroerend goed, en dus geeft ze zelf aan 'op zoek te zijn naar ervaring bij een vastgoedbedrijf'. Maar ook deze relatie houdt geen stand, in zetten de geliefden er een punt achter.

Max Verstappen is niet echt bezig met de toekomst van zijn teamgenoot en lijkt er liever niet over te willen praten. Tattoo voor Abiteboul Ricciardo geeft update over tattoo Abiteboul: 'Artiest werkt nu aan twee designs' Daniel Ricciardo heeft een update gegeven over de tattoo voor Renault-teambaas Cyril Abiteboul. Het lijkt zijn vruchten af te werpen: Verstappen verkeerd momenteel in zijn beste vorm ooit. Meer F1 nieuws. Door Maurits Kappetijn 07 augustus Crash Verstappen en Stroll Horner en Szafnauer reageren op crash Verstappen en Stroll Beiden zijn ze het niet helemaal met de ander eens.

Reacties 2.

Het lijkt er op dat er genoeg situaties aan de orde zijn die ervoor kunnen hebben gezorgd dat Dilara de vriendin van Max Verstappen is geworden. Verstappen over Hlkenberg: "Zou een goede teamgenoot zijn" Hulkenback 1 reactie.

Samenvatting Tweede buurman en buurman nederlands gesproken afleveringen training Portimo: Vlammen bij Gasly, Verstappen lijkt kanshebber voor pole Samenvatting 2u 2 reacties. De Amerikaanse is net als Verstappen een autocoureur. Derde vrije training Portimo: Bottas het snelst, max verstappen en vriendin, Verstappen en Stroll crashen Bekijk en lees hier alle max verstappen en vriendin van de tweede oefensessie terug.

Daarna werd Verstappen gelinkt aan het Vlaamse model Joyce Godefridi, maar een relatie tussen die twee is nooit bevestigd. Zorgt Verstappen voor Portugese primeur met pole op Portimao? Perez: ''Als ik naar een ander team ga moeten ze wel een goed project voor me hebben'' Sergio Perez 2 reacties.
 • GP fans.
 • Update: Wedstrijdleiding laat het bij een waarschuwing voor Ricciardo Mogelijke straf 2 reacties.

Wie is de mysterieuze vriendin van Max Verstappen eigenlijk?

GPFans zal de kern vormen van deze progressie naar nieuwe media als één van de snelst groeiende autosport sites. Toekomst Albon Verstappen wil niet over toekomst Albon praten: ''Niet echt mijn probleem'' Max Verstappen is niet echt bezig met de toekomst van zijn teamgenoot en lijkt er liever niet over te willen praten.

Goud en zilver voor Nederland op 1. De eerste echte vlam van de Nederlandse coureur is Sabre Cook. Crash Verstappen en Stroll Horner en Szafnauer reageren op crash Verstappen en Stroll Beiden zijn ze het niet helemaal met de ander eens. Dilara is een goede vriend van de familie van Helmut Marko. Had a great time exploring New York!

 • Update: Wedstrijdleiding laat het bij een waarschuwing voor Ricciardo Mogelijke straf 2 reacties.
 • Meer F1 nieuws.

Hamilton hoopt op diversiteit: "Er zijn nog altijd zoveel barrires, zoveel obstakels" Hamilton 4 reacties! Hamilton over toekomst bij Mercedes: "Onderhandelingen momenteel niet mijn prioriteit" Contractverlenging 4 reacties. Twee snelheidsduivels die elkaar hadden gevonden in de racerij. Mede hierdoor zouden ze in contact zijn gekomen, maar de Oostenrijker houdt zich eigenlijk toch liever afzijdig: "Zolang het geen invloed heeft op het we.

Na Sabre zoekt Max het dicht bij huis. GP fans. Onlangs vertelde Max hoe de twee elkaar hebben leren kennen, max verstappen en vriendin.

Net binnen

Don 22 Okt Donderdag 22 oktober. De Nederlandse coureur wordt dit seizoen door de meesten gezien als de beste coureur van de grid.

Coureur Constructeur. Albon wil graag bij Red Bull blijven: ''Het gaat de goede kant op'' Alexander Albon 3 reacties.

Sinds de twee bekend hebben gemaakt een setje te zijn, duiken er steeds meer leuke kiekjes op. Goud voor baanwielrenster Ligtlee, max verstappen en vriendin. Max Verstappen is inmiddels al bijna twee jaar samen met de Duitse Dilara Sanlik, maar naast een aantal foto's op het Instagramkanaal van Verstappen is er weinig bekend over zijn vriendin. Al snel is tussen Max en Roos de vlam gedoofd. De vastgoed-studente verschijnt dan ook steeds vaker in handleiding display gazelle elektrische fiets paddock om de Red Bull-coureur aan te moedigen.

Dus mocht je in dezelfde sector werken, wellicht kom je haar tegen! Door Tom Admiraal 17 januari Hierna was er naar verluidt een kortstondige relatie tussen Verstappen en blogster Roos van der Aa, gevolgd door hockeyster Maxime Pourquie.

De in München wonende Sanlik is ook enkele keren in de paddock geweest.

Stroll over incident met Verstappen: "Druk bezig met mijn dashboard" Incidentje 5u 1 reactie! Vri 23 Okt Vrijdag 23 oktober. Op foto's van zowel Max, moeder Sophie als zijn zus Coffeeshop muze tilburg openingstijden is dan ook regelmatig te zien dat ze max verstappen en vriendin de hele wereld over reizen?

Maar we hebben het vermoeden dat ze zich ook zeer regelmatig naar Monaco zal verplaatsen om bij Max in zijn peperdure woning te verblijven. Een gezamenlijke foto werd haastig verwijderd! Vri 23 Okt Vrijdag 23 oktober! Opmerkelijk moment Leclerc hoorde tijdens VT3 race-engineer Hamilton over de boordradio Een opmerkelijk moment, max verstappen en vriendin.

GP Portugal Verstappen over 'nieuw' circuit Portugal: "Vind het niet heel leuk" Het circuit is flink veranderd sinds de Nederlander er was in januari. Verstappen: "Laat Hamilton maar eens met mij van auto wisselen" 2 reacties. Dit betekent dat ze ongeveer twee jaar samen zijn geweest.

GP fans. Baretto over toekomst Albon: "Red Bull is van plan om hem wat tijd te geven" Toekomst Albon 1 reactie! Verstappen over Hlkenberg: "Zou een goede teamgenoot zijn" Gisteren 1 reacties.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Douglas:

  Perez: ''Als ik naar een ander team ga moeten ze wel een goed project voor me hebben'' Sergio Perez 2 reacties. Had a great time exploring New York!

  Antwoord
 2. Lennon:

  Crash Verstappen en Stroll Horner en Szafnauer reageren op crash Verstappen en Stroll Beiden zijn ze het niet helemaal met de ander eens.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *