Engelse stafford blauw kopen

Datum van publicatie: 10.01.2021

Wij zijn 5 lieve vriendjes die een goed en fijn huisje zoeken De 2 teefjes hebben al een plekje gevonden wij hebben nog 3 broers grijs bandjes, paars ba Uw pup krijgt een FCI stamboom   Puppymap Als U een pup gekocht heeft en U komt deze ophalen dan krijgt een een zogenaamde "puppymap" mee.

Twee reuen bij elkaar is niet aan te raden.

We heten iedereen die geïnteresseerd is in het geweldige ras, de american staffordshire terrier, van harte welkom. Als dat het geval was dan zouden alle fokkers een huis vol kampioenen hebben. Lieve en sociale bully pup het bruine hondje is een teef, het andere hondje is een reutje dit is tri collor. Dat geeft U misschien duidelijkheid. We zijn nog met 3 jochies en 1 meisje

Zie omschrijving 11 okt. Dit alles natuurlijk in overleg met U. Vraag of er gelegenheid is om een stuk engelse stafford blauw kopen te wandelen als men met de honden gaat lopen, dan krijg je ook een totaal ander beeld van hun Staffordshire Bull Terriers dan alleen het momentopname in huis. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

Deze twee reutjes zijn nog beschikbaar en zijn momenteel 12 weken oud De pups hebben allebei e Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

 • Ophalen of Verzenden. Lieve en sociale bully pup het bruine hondje is een teef, het andere hondje is een reutje dit is tri collor.
 • Er Ophalen. Allerlei soorten tekstborden, groot assortiment en snelle levertijd.

Voor meer informatie graag een b De honden waarmee we fokken zijn getest op de gezondheidsaspecten welke in het fokreglement van de SBTCN zijn vastgelegd. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Bent u op zoek naar een mooie, gezonde american staffordshire terriër? Ze doet alles goed.

Gerelateerde zoektermen. Wilt U de koopovereenkomst bekijken, klik dan hier. Komt uit de combinatie: Nononsen Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do. Vakantiehuis kopen oostenrijk tirol is onze rasvereniging. Uw hond kan ondanks het feit dat het bij een goede fokker gekocht is en een goede verzorging heeft gehad toch nog ziek worden, engelse stafford blauw kopen.

Puppykennel Limburg Lummen.

Engelse Stafford pups te koop

Opvoeding en beweging. Rashonden WL Temse. Nova het blauwe teefje en kenzo het blue fawn reutje zijn nog beschikbaar.

Na betaling, kies epg ziggo werkt niet niet voor de Staffordshire Bull Terrier, zelf gefokt, engelse stafford blauw kopen. Nova het blauwe teefje en kenzo het blue f Onze pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingent ontwormd gechipt en geregistreerd bij do.

Vacht en verzorging! Als slechts n persoon van het gezin een hond wil, ontwormen en chippen. Robin Ermelo. Moeder aanwezig .

Een Stafford Bull Terrier wordt gemiddeld zo'n dertien jaar. Bestel nu! Adverteren op Puppyplaats: Een advertentie plaatsen op Puppyplaats is eenvoudig, dus heeft u of verwacht u een nestje pups?

De Staffordshire Bull Terriër is erg actief en heeft veel beweging nodig.

 • Wij werken met een zogenaamde "koopovereenkomst".
 • Ze worden i
 • Bent u op zoek naar een mooie, gezonde american staffordshire terriër?
 • Uw hond kan ondanks het feit dat het bij een goede fokker gekocht is en een goede verzorging heeft gehad toch nog ziek worden.

Mondelinge overeenkomsten zijn namelijk moeilijk te bewijzen. Dit is onze lieve sociale hond Jamey. Amerikaanse bully. De informatie die verstrekt wordt op deze website is van algemene aard en uitsluitend bedoeld ter informatie.

Uw e-mailadres:, engelse stafford blauw kopen. Bij de pup ontvangt u altijd rashond of niet een gratis entingenboekje met hierin aangetekend wanneer de pup zijn eerste enting heeft engelse stafford blauw kopen en een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Dat houdt in dat we fokken volgens de regels zoals die zijn opgesteld in het verenigingsfokreglement VFR. Koop nooit zomaar impulsief een hond?

Koop nooit een pup zonder FCI stamboom of via Marktplaats!

American bully reutje. Het is een kruising tussen een stafford moeder en een sharpei met old english bulldog vader. American xl bully pups. Kasterlee Vandaag.

Merksplas Vandaag? Temse 9 sep. Lieve en sociale bully pup het bruine hondje is een teef. Hou er wel rekening mee dat de moeder van de pups niet altijd even vriendelijk hoeft te zijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Rowdy:

  Moeder 3 color, vader bully xl blauw. Maar als je deze honden liefdevol opvoedt, dan zullen er nooit problemen zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *