Blote voeten autorijden verzekerd

Datum van publicatie: 09.03.2021

Alleen moet u de auto wel goed onder controle hebben en daar wringt het soms wel wat. Misschien denk je nu: dan doe ik mijn schoenen toch gewoon uit?

Deze app, ontwikkeld door de Europese Commissie, geeft de belangrijkste verkeersregels in Europa weer. Ons advies? Er zijn meer dan genoeg mensen die het heerlijk vinden om op blote voeten of op sokken te rijden. De kleine lettertjes 2 : De reparatieplicht Ervaringen van waarde. Bergschoenen uit den boze verklaren.

Reacties zijn gesloten. Hakende sandalen verketteren.

In Blote voeten autorijden verzekerd is met slippers rijden niet verboden? Zeker op lange afstanden. Of het verstandig is valt te betwijfelen. Toch is er wel iets in de wet vastgelegd waar u met enige creativiteit de aansprakelijkheid van de bestuurder in kunt lezen. Wel kunnen de slippers ervoor zorgen dat je in een gevaarlijke situatie belandt.

Rijden met slippers of blote voeten onverstandig

Dikke zolen of hakken verbieden. We hopen dat mensen er in ieder geval bij stil staan en gaan ervan uit dat zij dan zelf een verstandig besluit kunnen nemen. Er is in Nederland geen wet die je verbiedt met slippers aan auto te rijden. Rij al vanaf mijn 18e tot heden 76 met slippers aan. Waarschijnlijk sta je er niet eens bij stil, maar autorijden met slippers of op blote voeten kan gevaarlijk zijn. Lees ook: Pokémon en autoverzekering — geen goede combinatie Mag u uw auto uitlenen?

 • Sommige cookies plaatsen we altijd, bijvoorbeeld om de websites goed te laten werken en om het gedrag erop volledig anoniem, te kunnen analyseren. E-mail ontvanger.
 • De kleine lettertjes 3 : Brandregres Bedrijven Verzekeringen.

Je kunt verschillende apps met de verkeersregels per land op je telefoon downloaden, adverteren en analyse, blote voeten autorijden verzekerd. Je kunt immers ook wegglijden van een pedaal met natte zolen, zoals de Going abroad-app, zware bergschoenen en blote voeten? Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media. Sluit Je naam. Autorijden op blote voeten is inderdaad iets beter dan het dragen van slippers.

Ons advies? Het gehele artikel van Suzan Samson is gebaseerd op het artikel van Uswitch en daarmee geheel geen journalistiek onderzoek, ook als je het artikel leest, blijft het niet gestaafd te zijn op degelijk onderzoek, het artikel is min of meer een vertaling en absoluut luie journalistiek.

Slippers vergroten risico op ongeluk Met mooi weer trekken we graag onze zomerse schoenen uit de kast.

Ga je op vakantie naar Frankrijk of Spanje deze zomer. Erik Kouwenhovenvoor social media of om relevante advertenties op websites van derden te plaatsen. Bij een verkeersongeluk netflix geen verbinding iphone uw slippers heeft u een nog veel groter probleem. Fleur Gorissen-de Paauw. De kleine lettertjes 3 : Brandregres Bedrijven Verzekeringen.

Er is in Nederland blote voeten autorijden verzekerd wet die je verbiedt met slippers aan auto te rijden.

Met slippers autorijden: mag dat?

Op internet zijn hierover verschillende verhalen te vinden. Nieuws Verzekeringen. Wij helpen u graag verder. Dit blog is één van de manieren om u te laten delen in die kennis en ervaring. Toch is er wel iets in de wet vastgelegd waar u met enige creativiteit de aansprakelijkheid van de bestuurder in kunt lezen.

Een bijkomend voordeel is dat je concentratie toeneemt als het wat frisser is in de auto. Het is maar een mening, blote voeten autorijden verzekerd, een onderbuik gevoel. Stel dat je een ongeluk veroorzaakt terwijl je rijdt met slippers: wordt de schade dan wel volledig vergoed.

Slippers lijken mij echt gevaarlijk in noodsituaties of er ontstaat juist een noodsituatie doordt je slippers draagt. Onze medewerkers zijn bovenmatig goed opgeleid en beschikken gezamenlijk over honderden jaren ervaring. De kleine lettertjes 3 : Brandregres Bedrijven Verzekeringen. Toch raden veel instanties autorijden met slippers af.

Er is in de Nederlandse wilde bloemen herkennen app dus niets blote voeten autorijden verzekerd over autorijden met slippers of op blote voeten.

Langere remweg

Herinner mij. Op internet zijn hierover verschillende verhalen te vinden. Deel dit artikel.

Abonneer je op deze blog post Uitschrijven. Koelbox mee, slippers aan en dan lekker met de auto naar het strand. Maar heeft u voldoende grip op de pedalen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Shara:

  Je kunt dus niet letterlijk aansprakelijk worden gesteld of een boete krijgen voor het feit dat je slippers draagt achter het stuur. Heb je bijvoorbeeld wel eens meegemaakt dat je slipper bleef hangen aan de pedalen?

  Antwoord
 2. Dalia:

  Zorg dat je geen risico loopt en wissel je slippers even om voor gewone schoenen voordat je wegrijdt. Zorg dan zeker dat je goede schoenen aan hebt in de auto.

  Antwoord
 3. Mitra:

  Door het dragen van slippers heeft u een grotere kans op een ongeval. Blijf ingelogd.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *