Blond haar donkerder verven

Datum van publicatie: 10.01.2021

Hoi Edwin, ik heb nu licht blond haar, zelf gekleurd. We hebben ook een perfecte manier van blond naar donker kleuren zonder het haar te beschadigen.

Ik heb de kapper wel gebeld voor advies maar ze raden mij aan te komen en dan dus weer te betalen… Ik vind het zo sonde aangezien de verf er kennelijk na drie weken al totaal uit is. En of die het nog goed kan krijgen.

Je betaalt dan EUR 49,95 voor vier tubes haarverf met de bijbehorende activator. En welke kan ik dan het beste nemen? Hoi Edwin, Ik heb mijn haar een paar keer middenblond geverfd, maar vind het nu niet meer mooi meer zit een beetje een gelige gloed over ik wil me haar nu wat donkerder verfen mijn eigen haar kleur is donkerbruin, moet ik mijn haar dan eerst ontkleuren of kan ik het gewoon gelijk laten verfen bij de kapper?

Je moet eventjes wennen Wellicht kijk je na je transformatie in de spiegel en schrik je je dood. De haarkleuren die we nu aanbieden zijn: zwart 1. Als Colour Director zorgt ze er door blond haar donkerder verven van trainingen en persoonlijke begeleiding voor dat iedere student en hairstylist kleurt volgens de B kleurfilosofie. Maar heftig zijn ze wl. Als je je haar meer dan vier tinten  donkerder wilt vervenblond haar donkerder verven, is het beter om dit door je kapper te laten doen.

Het resultaat is dan een kapsel met een vaalbruine en bijna doorzichtige kleur. Een ander probleem waar je mee geconfronteerd wordt bij blond haar bruin verven is dat bruine haarverf in blond haar meestal niet voldoende dekking geeft.
 • En vraag garantie! Hallo, Geblondeerd haar naar bruin verfen.
 • Ik heb de kapper wel gebeld voor advies maar ze raden mij aan te komen en dan dus weer te betalen… Ik vind het zo sonde aangezien de verf er kennelijk na drie weken al totaal uit is.

Kapseltips en haaraccessoires. 3x Trucjes voor een up-to-date look!

Maar de kwaliteit van consumentenhaarverf vonden wij kwalitatief niet goed genoeg en ook zitten er erg veel agressieve ingrediënten in. Bron: Style Caster. Gr Mieke. De kwaliteit van je haar is en blijft altijd nog een prioriteit Lekker shoppen dus.

Naast de shampoo en conditioner hebben wij ook de Dark Bamboo.

In inmiddels heb ik het in mijn haar gedaan. Marrit Gakes: Een heel eenvoudige manier om langzaam maar zeker weer terug te gaan naar een donkerder kleurtje is: low lights. Zeer prettig ruikende haarverf. De zon zorgt dan voor de rest denk ik. Wij blond haar donkerder verven gratis testers aan waar je een allergietest mee kunt doen.

Pas op dat je haar niet groen uitslaat!

Kies voor een warme re kleur Kies voor een kleur met warmte erin, of voeg warmte toe aan de kleur waarmee je wilt verven. Wil je geen haarverf kwast, heb je geen haarverfkwast nodig of wil je bestellen zonder kwast?

Hoi Michelle, je probleem is dat je haar te poreus is en geen kleur meer vast houd.

Donkerbruin haar Lichtbruin haar Asbruin haar. Gebruik om dit te voorkomen na het wassen altijd een goede conditioner voor gekleurd haar om je haarschubben te sluiten. En of die het nog goed kan krijgen.

Wordt het te donker zet er dan een paar highlights door. Nu wil blond haar donkerder verven eigenlijk weer terug naar mijn eigen haarkleur, dus laat ik het uitgroeien.

Bruin is rood met groen pigment

Hoi Miriam, van blond naar bruin is gemakkelijker dan bruin naar blond. Dit kan het best bij kapper want het kan behoorlijk fout gaan wanneer je het zelf probeert. Wil je ons volgen? Alvast heel erg bedankt voor het antwoord!

Verdeel een kleine blond haar donkerder verven over het gehele haar en kam dit goed door voor een goede verdeling. Kies een kleur 2 kleurhoogtes lichter dan de eindkleur waarop je wilt uitkomen. Home Shop? Dan krijg je een kleur die wel dekt, of je geld terug. Alleen inkleuren met een semi kleuring blondtint heb ik even geleden al geprobeerd maar heeft niet lang gezeten en daarom vraag ik me het volgende af:. Ik heb bij een kappersgroothandel coloroff gehaald die de verfresten uit je haar trekt en ik heb daarna weer een donkerblond erop gezet met as.

En niet weer naar de kapper, blond haar donkerder verven. Hoe krijg ik deze best weg. Naast de shampoo en conditioner hebben wij ook de Dark Bamboo.

Breng je geblondeerde haar in een betere conditie

Ik heb de afgelopen periode mijn haar extra goed verzorgd en wil dezelfde plukjes alsnog proberen mooi lichtblond te krijgen. Zo ga je terug naar je eigen haarkleur Blond is in en geblondeerd haar staat zomers en jong, maar er kan altijd een moment komen dat je naar je eigen haarkleur terugverlangt. Hoi Iris, je probleem is waarschijnlijk dat je haar te poreus is waardoor de kleur snel verdwijnt vaak is dit door een verkeerde verzorging.

Over ons. Is de kleur goed maar wordt nog te snel licht neem dan weer een natuurtint evt een tintje donkerder, maar kijk uit de kleur kan dan vollopen en wordt een soort onbestendig bruin succes, heb ik om het half jaar ongeveer opnieuw highlights laten zetten.

Omdat het steeds uitgroeide blond haar donkerder verven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Silvijn:

  In onze haarverf  zit geen ammonia en ppd waardoor het haarverf in de meest pure vorm is. Wordt het te donker zet er dan een paar highlights door.

  Antwoord
 2. Annemijn:

  Dit heeft te maken met het feit dat er weinig warme rode en oranje pigmenten in blond haar zitten.

  Antwoord
 3. Geart:

  Vul het formulier in en klik op de onderstaande link en  en je krijgt direct toegang. In mei heb ik de onderkant van mijn haar geblondeerd maar ik wil weer terug naar mijn eigen haarkleur: bruin.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *