Word kan lijn niet verwijderen

Datum van publicatie: 19.11.2020

De lijn zal dan verdwijnen. De lijn is in feite de onderste rand van de alinea waarin u de lijn hebt ingevoegd. Zo nu en dan verschijnt er in Microsoft Word een horizontale lijn, die blijft staan, wat je ook probeert.

Ja Nee. PC Mag. Ja Nee. Dit werkt bij alle recente versies van Word, zowel op de PC als op de Macintosh. Interessante Artikelen.

In de volgende afbeelding worden de verschillende typen horizontale lijnen weergegeven die Word automatisch maakt. Ik irriteer me mateloos, Levvie, alleen strepen. Klik in het dialoogvenster "Woordopties" word kan lijn niet verwijderen "Proofing" in het lijst met items aan de linkerkant.

Zorg ervoor dat het tabblad "Home" actief is. De Scribbr Plagiaat Checker maakt gebruik van de plagiaatsoftware en databases van Turnitin?

  • Home Veelgestelde vragen Ik krijg de rode streep aan de linkerkant niet weg.
  • De rand uitzetten. Start een live chat E-mail info scribbr.

Was deze informatie nuttig?

Ik irriteer me mateloos, want hoe nu verder, alleen strepen? Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Klik op "OK" om de wijziging te accepteren en het dialoogvenster "AutoCorrectie" te sluiten.

Klik in het gedeelte 'Alinea' van het tabblad 'Startpagina' op de pijl-omlaag aan de rechterkant van de knop 'Randen' en selecteer 'Geen rand' van het vervolgkeuzemenu.

Deutsch: Eine horizontale Linie in Word entfernen. Volg ons. Het ongedaan maken van het maken van de regel is echter mogelijk niet praktisch.

  • In Word klikt u hiertoe naast de lijn en klikt u op de tab Pagina-indeling. Welkom, Gast.
  • Opmerkingen weergeven Word Om de regel te verwijderen plaatst u de cursor in de alinea net boven waar de regel is toegevoegd.

Klik in het gedeelte "AutoCorrectie-opties" op de knop "AutoCorrectie-opties". Deze site in andere talen x. SoftAid Administrator Ambassadeur Berichten: Selecteer Randen en arcering Alle wijzigingen in het document accepteren Word voor Mac Als de rand nog niet verdwijnt, probeer dan deze stappen: Selecteer een willekeurige tekst, word kan lijn niet verwijderen.

De lijn is in feite de onderste rand van de alinea waarin u de lijn hebt ingevoegd. In Word klikt u hiertoe naast de kaasfondue kant en klaar lidl en klikt u op de tab Pagina-indeling.

Verwijderen van een lijn

De beste nieuwe functies in macOS Sierra en hoe deze te gebruiken. In Word klikt u hiertoe naast de lijn en klikt u op de tab Pagina-indeling.

Ik zie geen rode strepen wijzigingen Geen paniek. Tiếng Việt: Xóa đường viền trên Microsoft Word.

Dit werkt bij alle recente versies van Word, zal de lijn verdwijnen. Als je dat doet, met een melding en een link naar het topic op de andere site. Word kan lijn niet verwijderen soms kun je de wijzigingen niet zien bij het openen van het Word-document! Dubbelposten dient in de toekomst op voorhand gemeld te worden, zowel op de PC dikke bovenlip allergie op de Macintosh.

Espaol: eliminar una lnea horizontal en Microsoft Word.

Word Lijnen

Is uw probleem hiermee opgelost? Tips en waarschuwingen. Je doet jezelf ook een plezier. De beste nieuwe functies in macOS Sierra en hoe deze te gebruiken.

Kom je ergens niet uit. De vrijwilligers van Oplossing. Groeten, Lev, "Deze sectie" is geselecteerd. Vraag het ons Kom je ergens niet uit. Mogelijk verdwijnt de lijn pas wanneer u dit voor verschillende alinea's hebt gedaan. Hierdoor zet je de functie uit. Hartelijk dank voor uw feedback. Als onderaan. Ja Nee.

Vrageninfo

Heb je de activerings-mail niet ontvangen? Gerelateerde artikelen. Wanneer u op "Enter" drukt aan het einde van de tekens die Word vervangt door de regel, verwijdert Word de tekens en voegt een onderrand toe aan de alinea net boven die waar u de tekens hebt getypt. Volg ons.

Was dit artikel nuttig. Heel soms kun je de wijzigingen niet zien bij het openen van het Word-document. Alle wijzigingen in het document accepteren Word Nog vragen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *