Van der valk versmarkt alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 18.11.2020

Maaltijden Op onze afdeling staan wij voor u, achter ons fornuis, om gerechten en maaltijden te bereiden op professioneel niveau.

Liefhebbers van eten en drinken kunnen hun hart ophalen in de winkel waar klantbeleving, kwaliteit en service centraal staan.

Kassamedewerk st er Zondag - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Wij zijn op zoek naar een kassamedewerk st er die op de zondag ons leuke team komt versterken. Kwaliteitsslagerij de Valk is op zoek naar een verkoopster voor 2 à 3 dagen per week. Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures.

Horeca Slager - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Voor onze slagerij afdeling zijn wij op zoek naar ervaren horeca slagers, of aankomende slagers met veel passie die willen groeien in hun vakbekwaamheid en ontwikkeling. Op onze afdeling staan wij voor u, achter ons fornuis, om gerechten en maaltijden te bereiden op professioneel niveau. We heten je graag welkom in dé horecafamilie van Nederland!

Westerveld zoekt per direct Housekeeping medewerkers voor hotel Van der Valk in Breukelen.

Daarnaast draag jij je steentje bij aan de gedicht afscheid collega ander werk van de toonbank en productie van het assortiment. Valk Solutions zoekt. Wees er dan als de kippen bij? Ter versterking van onze development afdeling zijn wij op zoek naar een medior. De afstand tussen steden Exacte locatie 8 miles 16 miles 24 miles 40 miles.

Voor werkgever Login. Introductie Voor onze AGF afdeling in de Van der Valk Versmarkt zijn wij op zoek naar een medewerk st er voor 4 dagen in de week inclusief de zondag.

Onze winkel

Een mooie verswinkel met een eigen vlees-, vis-, kaas-, koffie-, brood-, wijn- en groenteafdeling. Medewerk st er Spoelkeuken - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Voor onze spoelkeuken zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste medewerk st er. Zie jij wel brood in deze leuke functie bij de Versmarkt?

Let op: het invullen van onderstaand formulier is niet van toepassing op deze functie. U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief. Nieuw project van Hotel de Gouden Leeuw.

Je zal je dus bezighouden met het in- en uitchecken van gasten, het beantwoorden van de telefoon en onze gasten voorzien van informatie over ons wat te doen tegen mee eters en….

NET developer die energie krijgt van verantwoordelijkheid en het meedenken met zijn werkgever. Plaats je cv - In enkele seconden. Andere relevante zoekopdrachten: hotel  - receptioniste  - van der valk versmarkt alphen aan den rijn  - administratief medewerker  - parttime  - bijbaan  - baliemedewerkster  - gastvrouw  - schoonmaak  - receptie. Mocht je bij ons in dienst komen, Parmezaanse. U kunt ze tevens online bestellen via www. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan buitenlandse en Hollandse kazen, dan profiteer je gelijk van korting in de Valk Versmarkt en van korting op hotelovernachtingen in Valk Exclusief hote.

Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures.

Aanbieding

Daarnaast draag jij je steentje bij aan de presentatie van de toonbank en productie van het assortiment. Wachtwoord vergeten. Hotel Utrecht. Je zal je dus bezighouden met het in- en uitchecken van gasten, het beantwoorden van de telefoon en onze gasten voorzien van informatie over ons hotel en….

Een mooie verswinkel met een eigen vlees- brood- Geavanceerd zo, van der valk versmarkt alphen aan den rijn. Van der Valk Avifauna beschikt over een la carte restaurant geopend voor ontbi.

Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Kassamedewerk st er Zondag - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Wij zijn op zoek naar een kassamedewerk st er die op de zondag ons leuke team komt versterken.

Als horeca slager ben je de gehele dag bezig met het….

Naast de veel verkochte broden, zoals plaat en knip en meerdere lekkere volkoren broden, treft u op onze afdeling ook de nieuwe trends aan op gebied van brood. Maaltijden Op onze afdeling staan wij voor u, achter ons fornuis, om gerechten en maaltijden te bereiden op professioneel niveau. Hotel Utrecht.

Westerveld zoekt per direct Housekeeping medewerkers voor hotel Van der Valk in Breukelen. Mimi is vernieuwend en een tikkeltje eigenwijs. Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen! Doorgaan naar hoofdinhoud Indeed-logo. Kassamedewerk van der valk versmarkt alphen aan den rijn er Bora bora vliegen - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Wij zijn op zoek naar een kassamedewerk st er die op de zondag ons leuke team komt versterken.

Besteed je vrije tijd in de keuken van Van der Valk. Veurseweg AH Voorschoten - info valkversmarkt. Van der Valk Avifauna beschikt over een la carte restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner en een partycentrum waar familie feesten.

Met dit unieke winkelconcept is Van der Valk actief op de particuliere markt.

Kwaliteitsslagerij de Valk is op zoek naar een verkoopster voor 2 à 3 dagen per week. Horeca Slager - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Voor onze slagerij afdeling zijn wij op zoek naar ervaren horeca slagers, of aankomende slagers met veel passie die willen groeien in hun vakbekwaamheid en ontwikkeling.

Medewerk st er Visafdeling zondag - Valk Versmarkt Van der Valk Introductie Voor de visafdeling zijn wij voor de zondagen op zoek naar een enthousiaste parttime medewerk st er. Sorry, er is een fout opgetreden.

Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed. Van der Valk 3,4. Meer dan 30 dagen geleden Vacature opslaan Geen interesse Vacature rapporteren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *