Tijdzone amsterdam utc

Datum van publicatie: 13.01.2021

Op basis daarvan kunnen mensen wereldwijd berekenen welk uur het elders is. Port Sudan.

San Miguel de Cozumel. Om te weten hoe laat het is, hebben mensen zich van oudsher gebaseerd op de stand van de zon. Puerto Ayora. These cookies do not store any personal information. Over Visit Boston. Hoe zijn tijdzones ontstaan? Luang Prabang.

Koop een voordeelpas en bespaar geld bij attracties. Bronnen: Google, ik kwam daar achter toen ik van een vriend een berichtje kreeg dat hij om Da Nang, tijdzone amsterdam utc. Dit is een beetje kort door de bocht, VRT. La Romana. Madnat amad.

La Condamine. Eind 19e eeuw werd afgesproken om de aarde op te delen in de tijdzones die we nu kennen. Als het aan de ene kant licht is, is het aan de andere kant donker.
 • Ga je op vakantie naar Boston, kijk dan dus eerst even goed naar het tijdsverschil Boston-Amsterdam en de huidige lokale tijd in Boston. Reizen tussen de tijdzones Vlieg je van Amsterdam naar Chicago, of terug, dan kun je last krijgen van een jetlag.
 • Wij vertalen data en tijden automatisch voor elke deelnemer op basis van hun locatie.

Wereldklok

Khabarovsk Vtoroy. George Town. Al Khums. North York. Net als in Nederland en België wordt de klok in het voorjaar een uur vooruit gezet en in het najaar een uur achteruit. Três Lagoas.

Boa Vista. Om het nog makkelijker te maken zie je hieronder de huidige lokale tijd. Sector 6. Onze websites. Al Mukall.

Zomertijd in Amsterdam

Dat werd nauwelijks opgemerkt doordat er weinig gereisd werd, en bovendien waren de reistijden lang. Iron River. Handige links. Voor het westelijke gedeelte van Nunavut geldt de tijdzone van Northwest Territories.

McMinns Lagoon. West End! Villa Nueva. Dn Laoghaire. Le Tampon. Tel Aviv.

Tijdsverschil Boston en Amsterdam

Leuke wijken Boston. Het Journaal VGT. Nieuw Nickerie.

Dat gebeurt in Boston en Nederland echter niet op dezelfde dag, waardoor er zowel tijdens de zomer- als wintertijd een periode slechts 5 uur tijdsverschil is. Tijdzone amsterdam utc Chung. Over Visit Chicago. Tijdsverschil en tijdzones Canada Blog. New Albany. East End. Le Lamentin!

Contactgegevens

Tokyo JST Oct 25, — pm. Dat betekent dat het bij ons even laat is als pakweg Noorwegen of Angola. Bay Roberts.

We gaan er vanuit dat je dit ok vindt, maar je kunt je cookies ook uitschakelen als je dat wilt. Kingstown Park. El Paso!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Yair:

  Over het algemeen wordt ervaren dat de jetlag sterker is als je van west van oost vliegt.

  Antwoord
 2. Nitin:

  Mexico City.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *