Menukaart heksendans berg en dal

Datum van publicatie: 07.03.2021

Lisanne 5 punten. Den Helder. Wat ik wil zeggen staat eigenlijk al tussen de recencies, toch doe ik het met eigen woorden.

Raar, als je samen zit te eten. Er is meer dan genoeg speel gelegenheid voor kinderen, prijzen zijn goed, tenminste als de kwaliteit ook net zo is, en dat kan ook zoals ik bij andere recensies lees. Zondag met moeder werd ik getrakteerd door mijn man en kinderen. Alles is op en het was weer heerlijk! Ook nu heb ikzelf een lekkere Mexicaanse kip pannenkoek op, en mijn vrouw een pannenkoek met champignons en kaas.

De pannenkoekeneter. We waren met zijn vieren, 3 volwassenen en onze zoon van 5.

Zeker een aanrader? Wij komen zeker terug Ik kom zeker nooit meer terug. Geen excuses. Amy 7 punten. Omdat het via social deal zo druk was op n dinsdagavond was er in het begin te weinig personeel maar dat werd opgelost.

Ter gelegenheid van "oma's kinderfeestje".
 • De tweede maal was de fritesschotel er wel en was ook goed te makken.
 • Cor Meerman.

Reserveren

Kom je er even niet uit? Pannenkoeken waren niet gaar en patatjes voor de kinderen waren veel te hard oud vet? Ben je al ingeschreven? Je ziet direct of het bedrijf beschikbaarheid heeft voor de groep waarmee je wilt gaan. Pannenkoeken waren klef, wij hadden allebei een specialiteit.

Sfeer was goed, iedereen zat lekker rustig te eten en natuurlijk moet je die zelf ook maken. Samen met mijn man hier een pannenkoek gegeten. Het was een leuke avond. Ivm een grouponbon hier gegeten maar ik kom er nooit meer terug.

Pannenkoek met spek en een crpe cacao.

Zo kun je ons bereiken

Oke niet flauw doen, komen hier voor een lekkere pannenkoek. Zeker een aanrader! Cor Meerman. Met ondertussen een donkere, crocante onderkant.

Zeker een aanrader. Angelique vonShsten op 29 juli We hadden 4 pannenkoeken. Zelf had ik de chefkok pannenkoek, verder hadden we twee kinder pannenkoeken een kaas en een boeren pannenkoek. Te snel. Kreeg bij het afrekenen een leuke verrassing : een mooie roos.

Knutselen met kastanjes en eikeltjes

Maar direct doorgereden naar een ander restaurant, daar wel bestellen voor Naar de website Direct mailen Telefoonnummer. Echt een aanrader! Wat ik persoonlijk jammer vond is dat je mag roken op een terras waar kinderen rond U kunt uw overheerlijke pannenkoek gewoon bij ons af komen halen!

Lisette op 10 november Knutselen met kastanjes en eikeltjes Verzamelen autoradio mediamarkt nl. We wilden meteen vertrekken maar hebben toch maar besteld.

Dit was ook allemaal lekker. Datum van bezoek: mei Echt het slechtste pannenkoekenrestaurant ooit. Datum van bezoek: februari Nee, menukaart heksendans berg en dal aanfluiting voor de horeca.

Openingstijden

Lekker soepje vooraf gehad. Bediening was dan wel niet echt professioneel, gelukkig wel vriendelijk. Rob Iedema 3 punten.

Ivm een grouponbon hier gegeten maar ik kom er nooit meer terug. Ook Kidsproof gebruikt cookies om je websitebezoek te analyseren en te verbeteren. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te lamp met schemersensor gamma en nog veel meer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Silvano:

  Anderen aan tafel hadden het inmiddels op en toen hebben we de pannenkoek maar 'afbesteld'. Wij komen zeker snel weer terug.

  Antwoord
 2. Maryem:

  Kijk foutje maken kan, maar los het even normaal op. Pas met de kinderen en kleinkinderen gegeten bij de Heksendans.

  Antwoord
 3. Ragna:

  Kopje koffie van de zaak of zo.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *