Luuf onder de voeten

Datum van publicatie: 13.09.2020

Leg bijvoorbeeld twee dikke boeken onder de voorste poten van het ledikant of bed. De jongste hoest echt tot overgevens aan toe.

Is je baby jonger dan 3 maanden? Datum: Quote 3muppets    schreef op: Oh, nou goed om te weten! Trotse mama van 2 prachtige kereltjes. Geef ze indien nodig neusspray en smeer wat luuf. Hoesten, een verstopte neus en koorts: als je kind verkouden is, kan het behoorlijk ziek zijn.

Blauwtje Lid Luuf onder de voeten Mitch: Nou ik denk op dezelfde manier waarop mijn man erachter kwam dat tijgerbalsem pijn doet op je plasser Mij insmeren, en daarna moeten plassen. Het werkt bij bij in ieder geval niet.

Naam Leuke kados voor vrouwen Verzenden Opnieuw Voorbeeld. Minou Lid. Hoofdluis bestrijden.

Quote Mitch: Nou ik denk op dezelfde manier waarop mijn man erachter kwam dat tijgerbalsem pijn doet op je plasser Mij insmeren, en daarna moeten plassen.

Ik heb het gisteren bij mijn eigen meisje gedaan en het slijm komt nu flink los. Alle artikelen. Bij astmatische kinderen wordt luuf afgeraden he, dat is wel goed om er bij te vermelden denk ik.
 • Een droge, stoffige lucht is vaak de boosdoener. Niet zo goed te zijn.
 • Klopt onder de voetjes smeren sokjes aan en warm houden de voetjes.

Waarom is mijn kind steeds verkouden?

Het Nederlands Huisartsen Genootschap adviseert verder om de dokter te bellen bij: benauwdheid; piepende ademhaling; sufheid; slecht drinken minder dan de helft van normaal ; koorts: als je kind langer dan 3 dagen een temperatuur boven de 38 graden Celsius heeft, of als je kind koorts heeft gehad en na enkele dagen opnieuw koorts krijgt.

Geef ze indien nodig neusspray en smeer wat luuf. Luuf heb ik eigenlijk nooit aan gedacht en de werkzaamheid van een ui onder of naast het bed vind ik niet zo best.

Ik zet een ui op de slaapkamer neer 's nachts. Quote Mitch:. Datum: Quote 3muppets    schreef op: Oh, nou goed om te weten!

Als ik dan in de ochtend de kamer op kom ga ik over mijn nek haha? Lees ook: Veelvoorkomende kinderziektes: wat kun je doen.

S'avonds toch geprobeerd Trotse mama van 2 prachtige kereltjes, luuf onder de voeten. Tijmthee  Er wordt gezegd dat tijmthee je slijmvliezen tegen verschillende bacterin beschermt.

Wat geef jij bij verkoudheid?

Vaak gaat dit gepaard met kriebelhoest of slijmhoest. Iets van een zetpil wil ze ook niet, bij het zien daarvan of het alleen maar doorhebben dat er iets staat te gebeuren, raakt ze hysterisch. Ja inderdaad, voor het slapen gaan smeer je wat van dit wonderspul onder je voeten en tussen je tenen.

Koorts meten, luuf onder de voeten. Volgens de doktersassistente hoefde ik niet langs te komen en ze had verder ook geen andere tips dan dat ik hier van jullie heb gekregen. Onze Ilse was al nachten aan het hoesten totdat ze er bijna van moest spugen Bij jonge kinderen is stomen af te raden, omdat zij extra risico lopen op verbranding. Minou Lid Whahahahaha?

Re: Wat geef jij bij verkoudheid?

Mwwahh kan hem wel enigszins begrijpen hoor.. Alice Lid. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

 • Een verkoudheidsbalsem onder je voeten smeren, werkt dat?
 • De jongste hoest echt tot overgevens aan toe.
 • Ook geven enkele gebruikers aan dat door het smeren van een stevige laag balsem het zware hoesten stopt.
 • Quote 3muppets: Waarom wordt luuf afgeraden bij astmatische kinderen Senna?

Als ze echt heel erg dicht zitten naar buiten of voor een open grenen kast oud maken staan.

Een nachtje met Dampo of Vicks onder je voeten en hier vervolgens loszittende sokken over heen te trekken zouden helpen om in n nacht vrijwel geheel af te zijn van je kriebelhoest en verkoudheid, luuf onder de voeten. Gerelateerde berichten. Ingrid    schreef op: Niet zo goed te zijn. Slaap lekker strakkies met je luufvoetjes en sokkies. Mats voelt zich duidelijk echt flink ruk door de verkoudheid.

Verkoudheid: wat is er aan de hand?

Quote 3muppets: Waarom wordt luuf afgeraden bij astmatische kinderen Senna? Voor dit medicijn geldt altijd: gebruik het maximaal 7 dagen. En wat denken jullie??

Alice Lid Ik vraag me dan af. Neusdruppels of neusspray kunnen helpen bij een verstopte neus. Een nachtje met Parkeerzones rotterdam charlois of Vicks onder je voeten en hier vervolgens loszittende sokken over heen te trekken zouden helpen om in n nacht vrijwel geheel af te zijn van je kriebelhoest en verkoudheid, luuf onder de voeten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Seren:

  Doen jullie nog andere dingen? Het slijm in je keel gaat hierdoor irriteren en je gaat er al snel door hoesten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *