Lijst postcodes nederland excel

Datum van publicatie: 22.11.2020

Nabijheid gezondheidszorg Ziekenhuis ex buitenpoli - aantal 20 KM Aantal ziekenhuizen excl. Als het voorbeeld er goed uitziet, klikt u op OK. Heel erg leuk en interessant.

Afstand tot dichtstbijzijnde huisartsenpraktjk. Vervolgens is voor iedere postcode de gemeente toegevoegd waartoe deze postcode behoort. Levendgeborenen zijn kinderen die na geboorte enig teken van leven hebben vertoond, ongeacht de zwangerschapsduur. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Afstand tot dichtstbijzijnde grote supermarkt. Dit zijn scholen waar leerlingen door de overheid bekostgde voltjd voortgezet onderwijs kunnen volgen als voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs VMBO.

Afstand tot dichtstbijzijnde café.

Ontvang een e-mail lijst postcodes nederland excel de informatie is bijgewerkt. Elke woning die samen met andere woonruimten c. Als het voorbeeld er goed uitziet, klikt u op OK. De Postcodekaart Nederland toont alle postcodes in Nederland en de bevolkingsspreiding verdeeld over de postcodevlakken en gemeentes na de gemeentelijke herindeling per Afstand tot dichtstbijzijnde caf.

De stedelijkheid is een categorisering van de Omgevingsadressendichtheid.

Festvals en locates met podiumkunsten als nevenactviteit worden hierbij niet opgenomen.

Sorteer de tabel door op de kolomtitels te klikken. Als je de 6 cijferige tabel gebruikt kun je ook coördinaten koppelen maar die zijn minder precies. Help Center Help Center Support. Antwoord: Als u gegevens gebruikt waar zich wellicht meer dan één soortgelijke locatie ter wereld bevindt, kunt u in kaartgrafieken niet noodzakelijkerwijs het verschil aangeven zonder meer hulp. Er kan voor meer dan 5 uur per dag van het kinderdagverblijf gebruik gemaakt worden en voor maximaal 10 dagdelen per week.

Nabijheid winkels Supermarkt - aantal 1 KM Aantal grote supermarkten binnen 1 kilometer. De Postcodekaart Nederland toont alle postcodes in Nederland en de bevolkingsspreiding verdeeld over de postcodevlakken en gemeentes na de gemeentelijke herindeling per

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer Adverteren. Help Center Help Center Support. SQL Server 80, Views. Woningen Huurwoningen corporatie Huurwoningen in eigendom van woningcorporate. Aan de postcodes zijn bovendien diverse statistische gegevens gekoppeld.

Over postcodes in Nederland

De 2 letters geven aan over welke straat of gedeelte van de straat bij de postcode hoort. Woningen Gemiddeld aardgasverbruik per woning Gemiddeld aardgasverbruik: Het gemiddeld jaarverbruik voor aardgas van partculiere woningen berekend uit gegevens van de aansluitngenregisters van de energienetbedrijven.

Gemiddeld elektriciteitsverbruik: Het gemiddeld jaarverbruik voor elektriciteit op individuele aansluitngen van partculiere woningen, berekend uit gegevens van de aansluitingenregisters van de energienetbedrijven.

Nabijheid winkels Dagelijkse levensmiddelen - aantal 1 KM Aantal overige dagelijkse levensmiddelen binnen 1 kilometer.

Download 4-cijferige dataset Postcodes in Nederland. Bronnen Grafiek met het aantal postcodes per gemeente in Nederland. Nabijheid gezondheidszorg Ziekenhuis incl buitenpoli - aantal 10 KM Aantal ziekenhuizen incl. Kies voor passende weergave of voor weergave van alle labels. Nabijheid overig Kunstijsbaan - afstand Afstand tot dichtstbijzijnde kunstijsbaan, lijst postcodes nederland excel.

Previous Power BI Publish to the web.

Bron Nederlandse Postcodetabel

Afstand tot dichtstbijzijnde kinderdagverblijf: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf, berekend over de weg. De bron van Nederlandse postcodes is het kadaster. Inkomen Woningen Het totale aantal woningen op 1 januari in het meest recente jaar waarvoor gegevens beschikbaar zijn. Dit is behoorlijk ingewikkeld, eigenlijk niet te doen. Het gestandaardiseerd inkomen is het besteedbaar inkomen gecorrigeerd voor verschillen in groote en samenstelling van het huishouden.

Achtergronden Analyses. Datasets Datasets. In Nederland zijn er ongeveer 10 rijdende scholen. Inwoners 25 tot 45 jaar Inwoners van 25 tot 45 jaar op 1 januari in het meest recente jaar waarvoor gegevens beschikbaar zijn! U kunt ook dubbelklikken op de lijst postcodes nederland excel om het taakvenster object opmaken te openen, dat aan de rechterkant van het Excel-venster wordt weergegeven.

Is er een manier dit op te lossen. Het aantal 4-cijferige postcodegebieden per gemeente in Nederland ziet er als volgt uit grootste 5 gemeenten : Amsterdam bestaat uit 81 postcodegebieden Rotterdam bestaat uit 76 postcodegebieden Den Haag project planning excel template uit 61 postcodegebieden Utrecht bestaat uit 47 postcodegebieden Eindhoven bestaat uit 34 postcodegebieden, lijst postcodes nederland excel.

Woningen Gemiddeld aardgasverbruik per woning Gemiddeld aardgasverbruik: Het gemiddeld jaarverbruik voor aardgas van partculiere woningen berekend uit gegevens van de aansluitngenregisters van de energienetbedrijven. Dit delen:.

Bekijk alle postcodes en provincies van Nederland

Elke woning die samen met andere woonruimten c. Afstand tot dichtstbijzijnde locatie podiumkunsten: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot de dichtstbijzijnde locates van schouwburgen, concertgebouwen, buurtcentra of pop podia, berekend over de weg. Een abonnement om optimaal van je tijd te gebruik te maken. Het aantal huishoudens op 1 januari in het meest recente jaar waarvoor gegevens beschikbaar zijn.

Huishoudens Huishoudens eenpersoons Het aantal huishoudens bestaande uit n inwoner, lijst postcodes nederland excel. Autochtonen: Het aandeel inwoners van wie de beide ouders in Nederland zijn geboren, ongeacht het eigen geboorteland.

Aantal gebieden per postcode Op dit moment bestaat de totale postcode database van Nederland uit de volgende postcode niveau's en beschikken ze het volgende aantal gebieden: Aantal 6-cijferige postcodegebieden: Huishoudens Gemiddelde huishoudgroote Gemiddelde huishoudgroote: Het aantal in partculiere huishoudens levende inwoners gedeeld door het aantal partculiere huishoudens.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Saloua:

  Maximaal 2 per jaar en niets anders dan dat. Dan denken wij graag mee over de mogelijkheden.

  Antwoord
 2. Brando:

  Is er een manier dit op te lossen? Nabijheid voorzieningen Treinstation - afstand Afstand tot dichtstbijzijnde treinstaton: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot het dichtstbijzijnde treinstaton, berekend over de weg.

  Antwoord
 3. Mirella:

  Afstand tot dichtstbijzijnde bibliotheek: De gemiddelde afstand van alle inwoners in een gebied tot de dichtstbijzijnde bibliotheek, berekend over de weg. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *