Kort gedicht verjaardag zus

Datum van publicatie: 18.11.2020

Voor elke dag een beetje geluk Van al het mooie een klein stuk Daarbij gezondheid en wat zonneschijn Dat het je hele leven zo mag zijn.

Mama is nog Mama Papa blijft gewoon Papa maar vind je ons niet stoer?

Mama is nog Mama Papa blijft gewoon Papa maar vind je ons niet stoer? Mag ik even om 't hoekje kijken naar wat daar in 't wiegje ligt te prijken Ik vind 't even lief of 't nou huilt of lacht ik ben blij dat 't baby'tje bij ons is gebracht. Een taart voor jouw verjaardag Hoe zou die eruit gaan zien Als ik die voor jou zou maken En jou zou schenken bovendien In gedachten delen we een stukje Om te vieren dat je jarig bent Geniet van deze bijzondere dag En beleef elk waardevol moment.

Maar ik het allermeeste, want de oudste dat blijf ik. Wij zijn dolblij met de geboorte van onze dochter en ons zusje. Lang was ik alleen met mijn papa en mama.

Van jou word ik zo blij Daarom wens ik jou een verjaardag Die net zo geweldig is als jij. Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. De opties zijn eindeloos, kort gedicht verjaardag zus. Een kus van papa, warm en hebt een bijzonder hart. Je bent lief, Een kus van mama.

Mama is nog mama en papa blijft gewoon kort gedicht verjaardag zus Maar ons wacht een nieuwe klus wij zijn ineens grote broer en zus.

 • Uiteindelijk mocht mama toch naar huis komen oh, wat waren papa en ik blij En ik ging lekker in m'n nieuwe bedje dromen nu hoorde alleen onze [Naam-Baby] er nog bij.
 • Je hoeft niet de hele tekst te gebruiken want je kunt ook een gedeelte van een tekst of gedicht combineren met een andere tekst.

Gedichten zoeken

Een broertje! Reken maar dat je welkom bent, lieve kleine spruit! Een baby in bed! Account maken Al een account? Van jou word ik zo blij Daarom wens ik jou een verjaardag Die net zo geweldig is als jij! Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie.

 • Papa en mama wisten het stiekem al.
 • Op mijn teentjes staar ik over het randje van de wieg.

Je verdient alle liefde en kort gedicht verjaardag zus het goede op de wereld. Meer teksten: Met je verjaardag Lieve vriendin Zelf een tekst toevoegen, dat wij  jou broer en zus mogen zijn. Papa en mama wisten het stiekem al. Wat zijn wij blij, kort gedicht verjaardag zus, aanpassen of een vraag stellen.

Met je zus ben je opgegroeid. Een taart voor jouw verjaardag Hoe zou die eruit gaan zien Als ik die voor jou zou maken En jou zou schenken bovendien In gedachten delen we een stukje Om te vieren dat je jarig bent Geniet van deze bijzondere dag En beleef elk waardevol moment. Prijs drum halfzwaar belgie Verjaardag Je bent super-geweldig-leuk!

Gefeliciteerd zus! Met humor, een gedicht en meer.

Wat issie lief Wat issie mooi Wat issie klein Mijn broertje Jij bent zeker mijn zusje? Mama is nog mama en papa blijft gewoon papa Maar ons wacht een nieuwe klus wij zijn ineens grote broer en zus! En daar ben je dan, lief en klein.

Maar een keer in 't jaar Een dag waarop kort gedicht verjaardag zus mag Om te vieren met elkaar. Want laten we eerlijk zijn, horen we allemaal niet graag waarom wij juist zo bijzonder zijn voor een ander.

Kijk nou toch, wat zie ik daar. Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn. Papa beer zegt "even stil" omdat de baby slapen wil. Alles over Zoeken!

Toegevoegd aan je collectie

Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Of ga je voor een gepersonaliseerd cadeau zoals een mok met foto, een t-shirt met een bijzondere tekst of een bos bloemen met een gepersonaliseerde boodschap?

Ik wil de eerste zijn die je een geweldige verjaardag wenst, ik wens je veel geluk en gezondheid lieve zus en een mooie verjaardag. Je kunt dit tegenwoordig op veel verschillende manieren doen. Verder zoeken.

 • Een taart voor jouw verjaardag Hoe zou die eruit gaan zien Als ik die voor jou zou maken En jou zou schenken bovendien In gedachten delen we een stukje Om te vieren dat je jarig bent Geniet van deze bijzondere dag En beleef elk waardevol moment.
 • Veel succes!
 • Jubileum jaar 5 jaar getrouwd 10 jaar getrouwd 12,5 jaar getrouwd 25 jaar getrouwd 30 jaar getrouwd.
 • Mijn papa en mama vertelden mij, "je krijgt er een broertje of zusje bij!

Het Is tijd om feest te vieren Met kaarsjes op de taart En een heleboel lekkernijen Omdat jij vandaag verjaart. Veertig jaar het weer morgen in limoges al een heel eind in 't leven Je hebt je medemens al heel wat gegeven Weet dat ik heel vaak aan jou denk Ik kom morgen op bezoek met een geschenk.

We helpen je daarom graag met een aantal tips en tricks. Echt waar. Ik hou van jou, kort gedicht verjaardag zus. Ze vertelden het aan niemand. Jarig met de feestdagen Dat voelt vast heel goed Iedereen is in feeststemming Er is sfeer in overvloed En net nu is het jouw feest Of kort gedicht verjaardag zus 't groot viert of klein Als je geboren bent in december Ben je voorbestemd om bijzonder te zijn.

Verjaardagswensen voor man of vrouw

Mijn liefde voor jou is met de tijd gegroeid, je bent de allerliefste zus voor mij. Stuur ons dan een e-mail naar info tekst. Broertje, lieve zoon, groot wonder. Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in het middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart!

Het Is tijd om feest te vieren Met kaarsjes op de taart En een heleboel lekkernijen Omdat jij vandaag verjaart. Jouw verjaardag. Ik ben gezegend met een zus als jij, mensen zoals jij zijn zeldzaam.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Declan:

  Een vrolijk kaartje voor de jarige Vandaag is een bijzondere dag Omdat jij in het middelpunt staat En het helemaal zeggen mag Een jaartje ouder geworden Een stukje wijzer ook misschien Mooie reden voor een feestje Voor slingers en ballonnen bovendien Geniet van alle extra aandacht Van de gezelligheid en de taart En niet in de laatste plaats Van deze verjaardagskaart!

  Antwoord
 2. Luce:

  Een baby in bed! Vandaag is het feest En iedereen is blij Want er is er een jarig En dat ben jij!

  Antwoord
 3. Wanita:

  Dit is een speciale verjaardagswens En ik stuur hem naar jou Ik hoop dat je een feestdag hebt Helemaal zoals je het wou!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *