Hoe los je een rubiks kubus op 4x4

Datum van publicatie: 11.01.2021

Omdat we starten met het midden maakt het dus niet uit als je ook de buitenranden meebeweegt tijdens de oplossing. Rubik's Snake

Namelijk dat randblokje waar de voorkant en de bovenkant bij elkaar komen FU dus. Voorbeeld eerste vierkant oplossen: In dit voorbeeld starten we met het oplossen van het gele vlak. Ben je klaar met de 2x2 en 3x3? Het zwarte deel is Um, en het rode deel is Rm, rechts midden dus. Kubussen oplossen.

Rubik's the Void - Denkspel Die test heet de BOY-test. Ook daar is een formule voor: Rm2 U2 Rm2 u2 Rm2 Um2 Hierbij moet je de twee onopgeloste blokjes voor en achter houden. Omdat je wit onder hebt, maar ook bovenaan, hierbij zijn ook weer twee mogelijkheden: 1.

En ja!

Rubik's Junior Verify Solve.
  • Het kan ook zijn dat ze niet tegenover elkaar zitten, maar 'naast' elkaar, als je dat zo kunt noemen. Wel echt een uitdaging voor mijn dochter van 12 die de 3x3 'saai' vond.
  • Het gele centerblokje is al opgelost.

Het oplossen van de randstukjes (paren)

Voorbeeld tweede vierkant oplossen: Het tweede middengedeelte dat we gaan oplossen moet het tegenovergestelde zijn van de eerste opgeloste kleur. Klik op de knop Oplossen wanneer het door elkaar gegooide juist is ingesteld en wacht op het programma om de optimate oplossing te vinden. Voordat je begint Bekijk de weergave die je het leukst vindt met de kleine tabbladen boven de kubus of klik op Hulp voor meer assistentie.

Als die dus onopgelost is, kun je de formule doen en doorgaan met het volgende randblokje. Mijn zusje heeft er al veel puzzel plezier van gehad, een echte uitdaging. Is al een stuk moeilijker en op Youtube heb je allerlei video's die je kunnen helpen hoe je dit moet oplossen.

  • Bekijk video.
  • Gratis verzending door bol. Rubik's the Void - Denkspel

Nu kun je doorgaan naar mogelijkheid 3, die ik allemaal even langs ga: 1. De kunst is om de rijen zo te draaien dat de kubus egale zijvlakken heeft. Er zijn 5 mogelijkheden, waar 2 gele centers zijn opgelost. Doe dan: l' U2 l bijna hetzelfde als die andere dus. Bekijk de handleiding Bekijk de handleiding. Je kan het volgende Algoritme uitvoeren om de randblokjes samen te voegen.

Het oplossen van de middenblokjes

Hou de kubus zo vast zodat je de fout in de pariteit aan de voorkant, boven zit zoals staat afgebeeld. Als het goed is heb je nu alle randblokjes samengevoegd en ziet je 4×4 kubus er ongeveer als volgt uit;. Zodra er een geel blokje in Um zit, draai Um dan net zo vaak totdat dat gele blokje ook vooraan zit.

Kubussen oplossen. Serie: Rubik's Cube. Je moet straks trouwens wel even goed opletten dat je alle kleuren centerblokjes op de goede plek zet, dan heb je geluk. Voordat je de 44 revenge kubus kan oplossen als een reguliere 33 kubus is het dus belangrijk dat je eerst de middenblokjes en de randblokjes leert oplossen. Zo ja, want anders kom je straks niet uit met de randblokjes.

Zoals je ziet zijn alle randblokjes op de juiste manier samengevoegd. Max Moves: Max Time: Autocomplete. Oplossen Elke kleur moet precies 9 maal worden toegevoegd Een kleur kan niet meer dan een maal worden gebruikt als middenveld. Nou, dat kan!

Kijk nu naar de laag Um, die ik allemaal even langs ga:, hoe los je een rubiks kubus op 4x4. In dit geval lossen we het op via de L-zijde? En nu moet je juist de linkse hebben. Voer de kleuren van jouw puzzel in, F. Nu ga je weer even je inzicht gebruiken om met alleen hoe pdf online invullen, dezelfde dus als in de tekening hierboven, die allemaal uit 4 blokjes bestaan, klik op de knop Oplossen en volg dan de instructies van het programma.

Je be. Er zijn 5 mogelijkheden.

Leer een Rubiks Kubus oplossen in 6 eenvoudige stappen.

Facebook Twitter LinkedIn. Als je dat doet, krijg je namelijk na verloop van tijd alle mogelijke gevallen om de beurt voor je neus. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. De 4x4, ook wel de Rubiks Revenge genoemd, is al een stuk moeilijker dan de 3x3, de Rubiks Cube.

Trouwens, ik heb ook uitleg voor 4BLD. Hoe doe je het dan. Voor elkaar.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Chayenne:

    Daar zijn een paar trucjes voor. Blauw hield ik onderop, en dan kun je oranje net zo oplossen als geel, alleen moet al het oranje spul vooraan komen, en niet boven.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *