Google play betaalmethode geweigerd

Datum van publicatie: 11.01.2021

Hoe wil je je aankopen betalen? Als 'Uw betaling is geweigerd vanwege een probleem met uw account' wordt weergegeven Als deze foutmelding wordt weergegeven, kan dit de volgende redenen hebben: We hebben een verdachte transactie in uw betalingsprofiel gezien.

Mogelijk moet u uw identiteit verifiëren voordat u iets via uw Google-account kunt kopen.

Snel en makkelijk betalen voor je favoriete apps, games, films, muziek en meer? Google Help. Tik op de huidige betaalmethode. Zo heb je alle aankopen in 1 overzicht op je KPN factuur. Klik op Betaalmethoden. Wil je niet langer je aankopen betalen via je KPN factuur?

Deze dienst is alleen beschikbaar voor klanten met een Consumenten abonnement. Neem contact op met de instelling die uw kaart heeft uitgegeven om na te gaan of zij weten waarom de transactie is geweigerd! Nieuw bij Google Play. Klik op  Bewerken. SCA kan een toegangscode zijn die via sms of e-mail wordt gestuurd, google play betaalmethode geweigerd, een beveiligingsvraag of een omleiding naar de website van uw bank?

We hebben meer informatie nodig om aan de Europese wetgeving te voldoen alleen voor klanten uit EU-lidstaten.

Servicevoorwaarden van Google Pay / Google Payments

Dit geldt voor alle aankopen, dus apps, muziek en andere digitale producten. Dan kun jij je aankopen in Google Play betalen via je Tele2 factuur. Als uw creditcard is geregistreerd op een ander adres, kan dit ertoe leiden dat de betaling wordt geweigerd.

Feedback verzenden over Was dit nuttig? Wel zo makkelijk. Als de foutmelding wordt gevolgd door instructies voor het verstrekken van extra informatie aan Google, dient u deze informatie in.

Klik op  Bewerken. Deze instelling is in de Google Play app aan te passen. Als u een probleem ondervindt met een andere google play betaalmethode geweigerd, dient u deze informatie in. Controleer of uw adres up-to-date is. Nieuw bij Google Play. Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play.

Probeer te betalen met een andere betaalmethode

Virtuele assistent. Verhelp fouten met uw creditcard of betaalpas Als een van de volgende foutmeldingen wordt weergegeven, is er mogelijk een probleem met uw creditcard of betaalpas: 'Kan betaling niet verwerken: kaartsaldo te laag' 'Kan transactie niet voltooien. Google Help. Zoek de betaalmethode die u probeert te gebruiken voor de aankoop.

Dit geldt voor alle aankopen, dus apps, adres en betalingsgegevens up-to-date zijn. De basisprincipes Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play. Kan ik onbedoelde in-app aankopen voorkomen met wachtwoordbeveiliging! Klik google play betaalmethode geweigerd de betaalmethode op de pijl-omlaag. Zorg ervoor dat uw naam. Open de Google Play Store-app op uw Android-telefoon of -tablet.

Google Play Store

Volg de instructies op het scherm om uw aankoop te voltooien. Controleer of uw postcode up-to-date is Als uw creditcard is geregistreerd op een ander adres, kan dit ertoe leiden dat de betaling wordt geweigerd. Controleer de vervaldatum van de vermelde betaalmethoden.

Meer hulp nodig. Stel hem aan onze virtuele assistent. Verlopen creditcards of verouderde factuuradressen zijn veelvoorkomende redenen waarom betalingen mislukken! Kan ik mijn aankooplimiet verhogen of google play betaalmethode geweigerd. Probeer de onderstaande stappen als u iets op Google Play probeert te kopen, maar de betaling geweigerd wordt of niet kan worden verwerkt. Mogelijk moet u uw identiteit verifiren voordat u iets via uw Google-account kunt kopen.

Deze problemen oplossen: Ga naar het betalingscentrum. Via de Factuur Aankopen via een van de app stores verschijnen automatisch op je volgende factuur van KPN, google play betaalmethode geweigerd.

Klik op  Bewerken. Je kunt geen specificatie opvragen.

Waar vind ik een overzicht van mijn multimedia-aankopen?

Onderneem actie met betrekking tot fouten of verzoeken in het betalingscentrum. Privacybeleid Servicevoorwaarden van Google Play Feedback verzenden. We hebben meer informatie nodig om aan de Europese wetgeving te voldoen alleen voor klanten uit EU-lidstaten.

We hebben meer informatie nodig om aan de Europese wetgeving te voldoen alleen voor klanten uit EU-lidstaten. Controleer in uw account of u voldoende saldo heeft om de aankoop te voltooien, google play betaalmethode geweigerd. Als u geen betaalmethode kunt toevoegen of een probleem ondervindt met een andere betaalmethode Als u een probleem ondervindt met een andere betaalmethode, gaat u naar Google Payments om het probleem op te lossen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *