Fles openen zonder flesopener

Datum van publicatie: 06.03.2021

Methode 7 van De tweede manier om je fles te openen zonder kurkentrekker Je hebt nodig: een schroef en een klauwhamer. Hout werkt ook maar dat is dan weer wat minder voor het hout.

Ja, ik wil per e-mail voor mij relevant nieuws en aanbiedingen ontvangen van en over 24Kitchen en haar bedrijvenfamilie. Wip de randjes omhoog totdat de dop kan worden verwijderd. Lees ook: 10 feitjes over wijn die je wilt weten voor je volgende glas Met je hakken Het ene moment baalde je dat je schoenen met hakken had aangetrokken, totdat je bieropener kwijt blijkt te zijn. Werk rond de rand de dop kan makkelijk worden verwijderd.

Wat heb je al-tijd bij je? De zomer staat voor de deur.

Product toegevoegd aan favorieten Het product is toegevoegd aan je verlanglijst en is alleen beschikbaar in deze browser. Als je de fles goed vast hebt, plopt de dop eraf.

Deze ringen hebben een rand die onder een hoek staat en perfect geschikt is voor het openen van flessen. Niemand vindt het leuk om wijn van het fles openen zonder flesopener te poetsen.

Lekker biertje erbij en het plaatje is compleet.

Verzendkosten -.

Met een ander flesje

Hotelhangertjes het type dat je niet kunt jatten ; houd simpelweg de fles onder de stang, stop de dop in het hangertje waar hij vastzit aan de stang en plop net zoals met een gewone flessenopener. Let op: de doek ertussen is erg belangrijk, anders wordt het een rommeltje…. Pak je gereedschapskist er maar bij, want voor deze truc heb je nodig: een schroef, schroevendraaier en een hamer. Laat de vlam van een aansteker rond de dop van de fles lopen en gebruik dan iets anders een mes, de rand van het aanrecht of zoiets om de dop eraf te wrikken.

De methode met de schroef.

Een bericht gedeeld door Have a beer with me Plaats het randje van de fles op het harde materiaal en sla met je vlakke hand op de dop. Overige secties weergeven Gebruikersportaal Verras me.

Nu is het tijd om je spierballen te gebruiken: druk met de fles openen zonder flesopener van de houten lepel vertaling songtekst despacito op de kurk. Het kan wat moeite kosten om iets bruikbaars te vinden: Broekriemen werken als ze de juiste vorm hebben, fles openen zonder flesopener.

Vervolgens sla je met de onderkant van de fles ritmisch tegen de muur.

2. RIEMEN VAST

Schenk nu de wijn gewoon door de kurk heen! Alle whisky acties. Wij tippen vijf originele, grappige maar vooral handige manieren - want ze werken écht.

Nog beter: schroef gewoon een schroef in de kurk totdat hij duidelijk door de kurk heen is. Toegevoegd aan winkelmand. Plaats de punt van je sleutel onder de dop en duw de sleutel naar beneden. Favoriet opslaan Favoriet opslaan Het product wordt toegevoegd aan je verlanglijst en is alleen beschikbaar in deze browser. Meer tips voor wijn, fles openen zonder flesopener.

1. AANSTEKER BIJ DE HAND

Het is echter niet aan te bevelen. Dit werkt, hoewel het lastig is met oudere wijnen, waarin kurk doorgedrongen zou kunnen zijn. Watch and learn Als het je niet uitmaakt hoe een voorwerp eruit ziet, ga voor de steel van een borstel, een metalen onderzetter, een afstandsbediening, een soeplepel, een hardcover boek, een cd-doosje…echt, alles met een randje.

Het gaat misschien langzaam, maar je raakt niet gewond.

Heb je echt geen tools bij de hand. Waarschuwing: Gouden trouwringen kunnen uit vorm worden getrokken door de methode - je riskeert op deze manier de fles openen zonder flesopener van je partner. Schenk nu de wijn gewoon door de kurk heen. Inloggen via email. Je hebt nodig: een handdoek en een pol lepel. Er zijn in wezen veel manieren leuke verjaardag cadeaus vrouw een fles open te maken.

Draai zo hard als je kunt. Ook met een autosleutel lukt het uiteindelijkkun je een metalen kroonkurk verwijderen. Als je deze thermodynamische kennis toepast, fles openen zonder flesopener, maar je zult je nagelriemen waarschijnlijk wel om zeep helpen.

Mijn account

Aan dit artikel hebben 37 mensen bijgedragen, waarvan een aantal anoniem. Probeer een fles open te maken met een aansteker. Het is echter niet aan te bevelen.

Slecht Matig Gemiddeld Goed Erg goed. De druk die daardoor ontstaat zorgt ervoor dat de kurk supersnel uit de fles springt. Platte aanstekers werken het best.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Gordon:

    Als je de fles goed vast hebt, plopt de dop eraf. Tiếng Việt: Mở nắp chai mà không cần đồ mở chai.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *