Deodorant vlekken verwijderen uit kleding

Datum van publicatie: 05.03.2021

Stap 1: Neem een emmer of teiltje koud water en voeg hier een kopje azijn aan toe. Voor deze simpele hack heb je baking soda, water, een tandenborstel en wasmiddel nodig.

Aanmelden Facebook. Stap 2: Leg het kledingstuk in de wasbak. Voor je witte shirt bestaat er een wasmiddel, maar ook je gekleurde kleding verdient een speciale wasbeurt. Deze handige tip helpt je met het schoonmaken van je kleren. Waarschijnlijk heb je het product al in huis: azijn! Zomercollectie

Door een pasta te maken van aspirine en water. Droge vlekken zijn moeilijker te verwijderen. Je hebt voor deze methode namelijk alleen maar een aspirine nodig.

Klaar is Kees. Zorg dat je met de binnenkant van het shirt over de vlek wrijft, voor het geval de vlek afgeeft op de stof.

De trui heeft een col, streepdessin in het zwart en beige en één streep in doorzichtig.
  • Nog geen account?
  • Rondom de hals zijn 2 stroken bevestigd die als strik kunnen worden geknoopt. Voordat je te hard van stapel loopt: kies een wasmiddel dat past bij de textielsoort of kleur die je wilt wassen.

Plus size badmode: tips en trends Door Joanne. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Probeer het later nog een keer.

Verwijder de deodorant vlekken schoon door twee deeltjes van het kledingstuk vast te pakken en het schoon te wrijven. Categorieën: Vlekken verwijderen. Summum Oranje.

  • Week je item 45 tot 60 minuten en borstel de vlek er vervolgens zachtjes af met bijvoorbeeld een oude tandenborstel.
  • Deel 2 van Weggooien is natuurlijk doodzonde, maar gelukkig is er een handige manier om deodorantvlekken uit je kleding te verwijderen.

Wrijf met op- en neergaande bewegingen over de vlek! Meng de witte azijn en het water met de eetlepel. Stap 1: Maak een pasta van baking soda en water. Meer Fashion Fashion? Spuit niet teveel deodorant vlekken verwijderen uit kleding onder je oksels. Door een pasta te maken van aspirine en water! Zorg dat je een heel klein, niet zichtbare plek van de kledingstuk neemt en een bepaalde natuurlijke schoonmaakmiddel aspirine mix. De eerste optie is als volgt.

1: Azijn Gebruiken Om Deodorantvlekken Te Verwijderen

Deutsch: Deodorantflecken aus Kleidung entfernen. Voor kleding gemaakt van wol , zijde of satijn volg je dezelfde stappen, maar was je het beste met de hand. Pak de boord van het shirt en wrijf ermee over de vlek.

Voor je witte shirt bestaat er een wasmiddel, maar ook je deodorant vlekken verwijderen uit kleding kleding verdient een speciale wasbeurt!

Het is simpeler dan je denkt… lees op ThuisbijStella. Altijd up to date. Een middel waarvan je waarschijnlijk niet had gedacht dat het vlekken uit kleding kan verwijderen. Meer artikelen.

Weg met die deodorant vlekken

Laat het shirt een nachtje weken als de vlekken hardnekkiger zijn. Deze truc is ideaal voor zowel witte als kleurrijke kleding. Coltrui Comfortabele col met ribstructuur mouwen met brede ribboordjes Recht, losjes vallend model Aangeraden wordt door het artikel na het wassen te strijken.

Claudia Sträter.

  • Als je geen droogtrommeldoekjes kunt vinden kun je tevens een nylonkous gebruiken.
  • Gebruik minder deodorant.
  • Vlekken voorkomen.
  • Als je een duur shirt of een uniform draagt, draag er dan een dun ondershirt met korte mouwen onder.

Vlekken voorkomen. Nog geen account? Stap 4: Doe het kledingstuk in de wasmachine en draai een was zoals je gewend bent. Stap 1: Neem wat vers citroensap of citroensap uit een flesje. Als je onverhoopt toch vlekken in je shirt krijgt, kun je de volgende tip volgen. Zorg dat je met de binnenkant van het shirt over de vlek wrijft. Breng het mengsel vervolgens direct aan op de vlek en laat het n tot twee uur zitten, deodorant vlekken verwijderen uit kleding.

Trek je favoriete kledingstuk zonder zorgen aan

Mogelijk is dit de oorzaak. Vero Moda. Je kunt het bevlekte shirt twee uur laten weken in een bak met azijn.

Wanneer je klaar bent was je het shirt in de wasmachine. Een middel waarvan je waarschijnlijk niet had gedacht dat het vlekken uit kleding kan verwijderen. Met een vochtig babydoekje wrijf je stevig op de vlek en als je kledingstuk uit de was komt, is die vlek verleden tijd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *