Zien wie facebook profiel bezoekt

Datum van publicatie: 06.03.2021

Pas op voor valse profeten Geef geen enkele Facebook-applicatie die beweert u te laten zien wie uw profieltoegang tot uw accountgegevens heeft bekeken en download geen programma's van derden op uw computer die hetzelfde beloven. In plaats daarvan worden hun Facebook-ID's nummers weergegeven.

Daaruit gaan we nu jouw vriendjes en vriendinnetjes filteren.

Als je het zelf wilt bekijken, kun je deze lijst eenvoudig vinden door de broncode van je profielpagina te bekijken. Facebook heeft nog nooit een manier onthuld om na te kunnen gaan wie je profiel bekijkt, dus alle apps waarvan gezegd wordt dat ze dat wel kunnen zijn in het gunstigste geval een vorm van spam en in het ergste geval een virus.

Bekijk je lijst met vrienden. Stuur me een bericht voor toekomstige reacties op dit bericht. Voer in het zoekveld in InitialChatFriendsList en je wordt naar de lijst in de code geleid. Dus het is zeker niet de prioriteit van mensen die je profiel bovenaan de lijst bekijken. Elk nummer dat tussen de aanhalingstekens staat, staat voor een vriend.

Voor mij leek die lijst erg geloofwaardig, maar uit de comments op Spunk te zien was dit niet bij iedereen het geval en werd er gegist naar wat deze lijst voorstelde. Je ziet nu de persoon waarmee jij het meeste contact hebt op Facebook, zien wie facebook profiel bezoekt. Hoe dan. Er zijn andere ociale netwerken waarmee je kunt zien wie je profiel heeft bekeken, vooral LinkedIn en de functie 'Wie heeft je profiel bek.

Als je nog niet bent ingelogd, voer dan voordat je verder gaat eerst je e-mailadres en je wachtwoord in.

Kun je Facebook's "InitialChatFriendsList" gebruiken?

Categorieën: Facebook. In mijn zoektocht op de bronpagina vond ik dezelfde lijst maar dan met de term InitialChatFriendsList voor de getallen. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Was dit artikel nuttig? Mensen die verder onderaan de lijst staan zijn ook vrienden van je, maar met deze mensen heb je niet zo veel contact gehad als met de mensen bovenaan de lijst.

  • Het beste vervolg: Groepen en berichten Pas op voor valse profeten Zal er ooit een manier zijn?
  • Voor mij leek die lijst erg geloofwaardig, maar uit de comments op Spunk te zien was dit niet bij iedereen het geval en werd er gegist naar wat deze lijst voorstelde.

Methode 2 van Waarom kan ik niet zien wie mijn Facebook-profiel besluipt. Aanmelden Facebook. Laatste Artikels. Ga nu weer terug naar Facebook. Het beste vervolg: Groepen en berichten De beruchte functie 'Gezien door' is ingebouwd in de secties Berichten en Groep.

Volgend artikel:

Stap 4: KLIK! Español: ver quién visita más tu perfil de Facebook. Het is een delicaat evenwicht dat ik betwijfel of ze zullen veranderen, omdat het uiteindelijk het gedrag van veel mensen op de site zou veranderen. Technologie Waarom kan ik niet zien wie mijn Facebook-profiel beluipt?

Blauwe hoofdfoto via Shutterstock. Vorige Artikel. Je vindt deze knop ofwel rechtsonder in de hoek van het scherm iPhoneofwel in de rechterbovenhoek van het scherm Android? Deutsch: Feststellen wer sich dein Facebook Profil am hufigsten ansieht. Technologie Software Beoordelingen Technologie Ramen. Over de auteur.

7 reacties

Opmerking 2: Je kunt stappen altijd herhalen als je het de eerste keer mist. Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden geladen. Voer in het zoekveld in InitialChatFriendsList en je wordt naar de lijst in de code geleid.

  • Je ziet nu de persoon waarmee jij het meeste contact hebt op Facebook.
  • Ga hiervoor naar je profielpagina, klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied aan de zijkant en selecteer " Bekijk paginabron.
  • Hoe geweldig zou het zijn om te weten wanneer een meisje dat je net hebt bevriend je profiel en foto's hebt bekeken?
  • Cookies maken wikiHow beter.

Dit is gebaseerd op jouw interacties met die mensen, dit omvat twee methoden waarbij methode 1 gaat over het uitchakelen van de apple id wachtwoord vergeten iphone 4 bandbreedte en method Je vriendenlijst wordt nu geopend. Er zijn andere ociale netwerken waarmee je kunt zien wie je profiel heeft bekeken, maar niet per se op hun interacties met jou.

Als u wilt zien wiens gezicht overeenkomt met een nummer, zien wie facebook profiel bezoekt, moet u doorgaan en de nummer-ID kopiren van wie u wilt uitchecken. Als je al ingelogd bent zal nu vanzelf je nieuwsstroom worden opgeladen.

In deze gid laat ik u zien hoe u uw pc-intellingen kunt optimalieren voor betere pretatie, vooral LinkedIn en de functie 'Wie heeft je profiel bek Inhoud: Kun je Facebook's "InitialChatFriendsList" gebruiken.

Heb zien wie facebook profiel bezoekt vragen, suggesties of een briljant idee? Categorien: Facebook.

Meest Gelezen

Natuurlijk heb ik ook de stappen die stonden beschreven op Spunk uitgevoerd, leuk om ook op onze blog iets over te schrijven. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dit is natuurlijk niet hetzelfde als iedereen die uw profiel heeft bekeken, maar u kunt ten minste iedereen bekijken die uw bericht of groepspost heeft bekeken. Website, LinkedIn of Facebook pagina.

Deutsch: Feststellen wer sich dein Facebook Profil am hufigsten ansieht. Als je bent aangemeld bij de chat, schakel je chat uit voor alle vrienden je kunt dit doen met behulp van het tandwielpictogram. Natuurlijk heb ik zien wie facebook profiel bezoekt de stappen die stonden beschreven op Spunk uitgevoerd, leuk om ook op onze blog iets over te schrijven. Voor mij waren de eerste drie profielen die zijn verschenen bij mensen die ik gisteren heb gepraat of gesproken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *