Water over laptop toetsenbord werkt niet meer

Datum van publicatie: 20.11.2020

Het liefst in de buurt van een warmtebron zoals een kachel of verwarming. Derp    0. Tips en waarschuwingen.

Laat goed drogen. Zo nee - verander dan je cookie settings. Klik eerst de dag aan, welke je het beste uit komt, daarna klikt u op het tijdstip en vult je de persoonlijke gegevens in en de afspraak is gemaakt. Tiếng Việt: "Cứu" laptop khỏi hư hỏng do chất lỏng. Dit zal het risico op schade verkleinen. Zeen is a next generation WordPress theme.

How to recover from a beverage spill on your keyboard! Maak nu je laptop zo ver mogelijk open en plaats hem ondersteboven op de handdoek? Zet je laptop uit. Waterdamp is ook verdwenen tussen de lenzen, perfect gewoon!

In dit artikel: Stappen. Ik heb de camera 2x 24 uur in een elektrische oven gelegd, of in de vorm van een tent. Afhankelijk van hoe flexibel je laptop is ligt hij nu helemaal plat op de handdoek, temp, water over laptop toetsenbord werkt niet meer.

De warmte die een föhn afgeeft is namelijk zo sterk en geconcentreerd, dat de interne onderdelen van je laptop erdoor beschadigd zouden kunnen raken. Veel bedrijven verkopen hoezen of membranen voor het toetsenbord van je laptop.

Garanties als je toetsenbord is nat geworden

Español: evitar el daño por líquidos en una laptop. Hoe verwijder ik de batterij? Ga naar topic overzicht. Dat veroorzaakt statische problemen en kan plastic componenten smelten, of het vocht nog verder de laptop in blazen. Eerste indruk. Anders is alle moeite voor niets geweest.

 • Des te meer je kunt weghalen, hoe beter het is.
 • Blijf rustig, de kans is groot dat je toetsenbord nog te redden is. De warmte die een föhn afgeeft is namelijk zo sterk en geconcentreerd, dat de interne onderdelen van je laptop erdoor beschadigd zouden kunnen raken.

Gebruik nooit een fhn om het droogproces van je laptop te versnellen. Probeer als het kan het hele demontageproces te filmen. Kom er al jaren. Koop dan gewoon een nieuwe. n letter vervangen kan al gauw 10 euro kosten. Bronnen: 1 Das keyboard.

Hoofdnavigatie mobiel

In dit artikel lees je wat je moet doen als je per ongeluk water of een andere vloeistof over je laptop gemorst hebt, om te voorkomen dat hij beschadigd raakt. Om ervoor te zorgen dat de laptop sneller droogt kun je er als je wilt een ventilator zó naast zetten dat hij tegen de vloeistof blaast, zodat het vocht sneller verdampt.

Ook interessant. Ik heb de camera 2x 24 uur in een elektrische oven gelegd, temp.

Hiermee voorkom je dat de vloeistof verder binnendringt. Krijg goede service. Wat zeggen andere klanten: Heb je problemen met je PC en alles al geprobeerd. Als de vloeistof met de circuits van de laptop water over laptop toetsenbord werkt niet meer contact komt terwijl ze nog actief zijn, is de kans groot dat je laptop kortsluit.

Neem dus even contact op met de winkel waar je hem hebt gekocht? Zeen is a next generation WordPress theme.

Aanbevolen berichten

Kies hieronder een tijdstip wat je het beste uit komt om langs te komen en boek de afspraak meteen. Soms zit er een eigen risico aan vast. Voorkom kortsluiting.

 • De meest voor de hand liggende stap, maar waarschijnlijk ook de meest belangrijke: laat het toetsenbord drogen.
 • Neem er enkele kleine schroevendraaiers en wattenstokjes bij om de vloeistof mee op te deppen.
 • In dit geval is een nieuw toetsenbord misschien wel de gemakkelijkste oplossing.
 • Inspiratie voor elke dag Alle tips van Aha!

Een luchtdroger kan helpen droogtijd te verkorten. Sommige bedrijven hebben in hun garantie een clausule opgenomen over schade door contact met vloeistoffen; ga dit altijd na voordat je de buitenkant van je laptop openmaakt.

Dit vuil kun je verwijderen door het vuile gedeelte voorzichtig schoon te wrijven met een vochtige, pluisvrije doek. En zeg dat het gezegd heeft, water over laptop toetsenbord werkt niet meer. Gebruik een doek om zoveel mogelijk droog te deppen of een fhn om het toetsenbord droog te blazen. Hardware algemeen Archief Hardware algemeen Laptop toetsenbord doet niet meer na water laten vallen Facebook Youtube Twitter? Overweeg te betalen voor een garantie voor "waterschade" als je weet dat je regelmatig het risico loopt dat je laptop nat wordt.

Wat is ongeveer de reparatietijd?

Je hebt helaas niet altijd geluk als je bovenstaande tips opvolgt. Meestal vind je de oplaadkabel aan de linker- of rechter buitenkant van de laptop. Wanneer wij klaar zijn met de reparatie en u heeft de betaling voldaan, zullen wij de laptop verzekerd terug sturen of u kunt het bij ons weer ophalen.

Doe een prijs aanvraag: We zullen u dan zo snel mogelijk, zonder enige verplichting een juiste prijs geven wat een reparatie bij ons zou gaan kosten. Hallo, Gisteravond heb ik een glas water over het toetsenbord van mijn laptop laten vallen. Meer ideen Hoe verwijder ik de batterij.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Henriët:

  Trek ook alle andere stekkertjes uit printer, muis, externe harde schijf,

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *