The freakshow delft

Datum van publicatie: 20.11.2020

De effecten gepaard met de prachtige aankleding zorgen ervoor dat men niet kan ontsnappen aan het thema en daar bij behorende spanning. Ook echt originele elementen die ik nog niet eerder in een kamer ben tegengekomen. Het was verrassend en vol met leuke en spannende acties.

De spanning is voelbaar zodra je het pand betreed. Voer e-mailadres in Bevestig e-mailadres. Ze weten een mooie ambiance neer te zetten. En het eindspel Top kamer, we kunnen niet wachten om de andere kamers ook te gaan doen. Bij de eerste ontvangst wordt de spanning gelijk opgebouwd en kom je gelijk in de juiste sfeer.

En het eindspel. Ik was te hard onder de indruk van alles om me heen, de hele tijd. Briljante kamer, prachtig aangekleed met een grote diversitiet aan originele puzzels. Super bedankt voor deze ervaring!. De sfeer in de kamer is goed en de schrikeffect zitten op de juiste momenten, the freakshow delft.

Dat was een beetje afstandelijk, maar past misschien wel weer bij de sfeer van de Freakshow.
 • Jij en je team moeten binnen 60 minuten ontsnappen als jullie¬†niet zijn volgende slachtoffer willen worden. Deze kamer is niet vergelijkbaar met andere, dat maakt het juist zo leuk.
 • Home Eigenaar van escape room? Goed te doen met 6 personen.

De Meest Bekroonde Escape Rooms Van Nederland

De sfeer in deze kamer is zo realistisch als mogelijk neergezet. Veel leuke verrassende elementen die het verhaal weer een totaal andere wending geven. Maar met 4 zou denk ik ideaal zijn. Vooral de waarzegsterkamer was bijzonder creepy. Terwijl de prijs toch een flink stuk hoger ligt.

Goede en verschillende puzzels die allemaal niet te makkelijk of te moeilijk zijn.

 • Mijn ouders gingen mee en vonden hun eerste Escape ervaring echt geweldig!
 • Ik geef je een tip doe makkelijke kleren aan haha.

Geluids- en lichteffecten maken het nog leuker!. Destijds beoordeelde ik de andere kamer van Escape Challenge, The freakshow delft Denti. Spannend en leuk. Een aantal groepsgenoten waren vooraf erg huiverig voor te enge momenten. De sfeer is enorm goed en de puzzels zijn anders dan normaal en gevarieerd.

Beschikbare escape rooms bij Dark Park Delft

Voorzichtig tast je in het duister op zoek naar aanwijzingen. Met hoge verwachtingen betraden we de mooi vormgegeven kamer. Echt iets anders dan standaard sloten openen. Te Gek!

De sfeer van een oud Freak circus is goed neergezet. Pin It on Pinterest. Het geluid, licht en de ruimte zijn briljant. Vanaf het moment dat je het pand binnenkomt zetten ze al de sfeer neer, the freakshow delft. De sfeer the freakshow delft deze kamer is zo goed neergezet, je denkt geen seconde meer aan het feit dat je in een escaperoom zit.

Combineer deze DarkPark experience in Delft met:

Destijds beoordeelde ik de andere kamer van Escape Challenge, Crazy Dentist, met een 10, want ik was er van overtuigd dat een escaperoom simpelweg niet beter kon. We hebben veel goede verhalen gehoord en deze werden ook zeker waar gemaakt. Een echte aanrader.

 • The Freakshow is een huiveringwekkend, maar magisch avontuur waarin je wordt meegenomen naar het oude circus van de vorige eeuw.
 • Priv√©transfer bij vertrek: van hotel in Den
 • Wat een Escape.
 • Zeker een aanrader!

De spanning zat er vanaf het begin gelijk goed in en werd goed vastgehouden, the freakshow delft. Je wordt uitgedaagd om the freakshow delft te gaan naar cijfers, maar we zijn cht positief verrast met het verloop van de kamer, sleutels. Escape room The Dentist Maximale tijd: 60 minuten. Ik wil niets verraden dus ik houd het op paw patrol liedje nederlands tekst termen.

Hoogtepunten uit beoordelingen! Created by Escape Challenge escapechallenge. De room: heel uniek en zo mooi in elkaar gezet!. Wat maakt een goede escape room.

The Freakshow

Spannend en leuk dat het geen cijfersloten had. Ook deze overtrof onze verwachtingen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Bij de eerste ontvangst wordt de spanning gelijk opgebouwd en kom je gelijk in de the freakshow delft sfeer. De kamer vonden wij 5 vrouwen echt spannend en heel erg gaaf.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Reijer:

  Je had geen idee hoe ver je nou precies was. Bij de dentist was het overduidelijk: dit is het einde!

  Antwoord
 2. Aisling:

  Erg goed opgezet. Allemaal gewoon gaan, dus!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *