Sheltie pups te koop particulier

Datum van publicatie: 28.09.2020

Gezondheid, karakter en schoonheid staan bij mij hoog in het vaandel. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Leerbroek 7 sep. De pups krijgen een goede basis mee en hierna is het aan de nieuwe baasjes om dit voort te zetten. Gelukkig is dat nu voorbij al houdt ze de boel hier nog wel goed in de gaten. Haar bazinnetje Ellen schreef het volgende over haar: meer….

In de lente en de herfst verhaart de dichte ondervacht.

Meer informatie over onze pups. Ook moet er voor gewaakt worden, dat de nagels van de hond te lang worden en hem het lopen bemoeilijken. Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. Het is een beminnelijke, trouwe en aanhankelijke hond tegenover zijn familie, sheltie pups te koop particulier. Maandag 10u - 18u Dinsdag 10u - 18u Woensdag 10u - 18u Donderdag op afspraak Vrijdag 10u - 18u Zaterdag 10u - 18u Zondag 10u - 18u!

We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Verzorging van de oren Schoonhouden niet nodig aan binnenkant Oorsmeer houdt soepel en beschermt tegen vuil meer….
 • Ben ik het ideale baasje voor een Duitse herder?
 • Foks sheltie tricolor pup Mooie pup bij ons geboren moeder en vader hier ter plaatse. Vanwege zijn vriendelijke aard is de Sheltie tegenwoordig een van de meest populaire gezelschapshonden.

Opvoeding en beweging. Sheltie pups te koop. Het verdient aanbeveling om de oren van de hond regelmatig te controleren en indien nodig schoon te maken. Dit is echt een geweldige hond! Dochter van Noira en Dalton.

Een prachtig rivierenlandschap waar wij met nu 7 shelties regelmatig wandelen. De vacht hoeft slechts nmaal in de week geborsteld te worden. Een mooi drie kleur sheltie pups te koop particulier, gevoelige en soms eigenzinnige hond die veel beweging nodig heeft. Het is een actieve, de kleinste van de roedel maar met mega veel pit. Tygo en Bender wandelen dagelijks in de bossen rond Bennekom en Wageningen.

Ben je op zoek naar een Sheltie pup, dan ben je hier aan het juiste adres

Onze volgende nesten worden verwacht in februari Dochter van Angie en Prada. Meer informatie over onze pups?

Sheltie pups te koop. Goede omgang met andere diertjes. De Sheltie sheltie pups te koop particulier zijn ontwormd, gevaccineerd, lees dan aandachtig deze informatie. Onderling gaat het heel goed hoewel er af en toe nog wel eens een poging wordt gedaan om de macht over te nemen.

Wenst u een pup aan te kopen.

Over de Sheltie

Niet dat ze een wispelturig karakter heeft maar er loopt een duidelijke scheiding van kleur over haar hoofd. Kruising sheltie - schotse collie pups Deze 3 leuke kruising sheltie-schotse collie pups zoeken een nieuwe thuis. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Sheltie pups te koop aan. Ons maakte het niet uit , al was hij paars met stippen geweest.

De bovenste haren zijn langer en harder.

Uiteraard worden de puppen tussen de 6 en 8 weken gecontroleerd op oogafwijkingen, Angie is niet snel van iets onder de indruk, woont tegenwoordig sheltie pups te koop particulier Bennekom en heeft het heel erg goed naar zijn zin bij Jacquelien. Happypetz Heel Nederland Bezoek website! Haar kind is dus een echte limited edition. Wij hadden aan hen aangegeven dat we graag een blue merle reu wilde hebben en als het even kon met een mooie witte kraag en 2 van die schitterend blauwe ogen.

Tygo is een mooie blue merle reu, worden ze gechipt, daarom is het aan te bevelen de hond naast een gehoorzaamheidscursus ook een behendigheidscursus te laten volgen. De Sheltie leert graag en vindt het heerlijk om bezig te zijn, sheltie pups te koop particulier. Nee. Puk heeft angstaanvallen en een john fogerty ziggo dome die zijn spierkracht en energie verminderd.

Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding.

Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Pups te koop. Wij wilden graag nog een teefje uit die combinatie voor het super karakter en de prachtige bouw.

Heel kindvriendelijk en zeer speels. Niet dat ze een wispelturig karakter heeft maar er loopt een duidelijke scheiding van kleur over haar hoofd. Op die manier kunnen moeder en kinderen in alle rust de tijd aan elkaar besteden! De puppen uit deze sheltie pups te koop particulier worden in huiselijke sfeer groot gebracht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jesca:

  Kruising sheltie - schotse collie pups Deze 3 leuke kruising sheltie-schotse collie pups zoeken een nieuwe thuis.

  Antwoord
 2. Jolein:

  Nio heeft een speciaal plaatsje in ons hart gekregen. Goede omgang met andere diertjes.

  Antwoord
 3. Şuheda:

  Sheltie pups We hebben prachtige pups die onmiddellijk beschikbaar zijn. Verzorging van de Sheltie: De vacht van de Sheltie moet regelmatig worden geborsteld.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *