Restaurant bij ome jan oisterwijk

Datum van publicatie: 20.09.2020

Bedankt voor je hulp! Vergroten naamsbekendheid en toeloop gasten. Djamila Mohammedi 3 punten.

Ruim aanbod van gerechten en dranken, prijs kwaliteit dik in orde. Wat treurig om te zien dat ondernemers denken dat je zomaar "restaurantje" kan gaan spelen. We hebben niet een keer iets besteld wat niet goed was. Ibu Aidit   Scheibaan 13, Oisterwijk Ome Jan Brasserie Het voelt als op visite gaan bij je favoriete familielid, als je tenminste een oom hebt die Jan heet. Bij brasserie Ome Jan vinden wij het altijd top!

Zeker voor herhaling vatbaar. Geen aanrader. We hebben onder andere giftcards, posters, waar overigens het personeel niets aan kan doen; wij zaten naast een tafel waar zeer luidruchtige dames zaten, veel fabrieksspul en smakeloos. Hier is het genieten geblazen. Dat is bij mij helemaal verkeerd geschoten, restaurant bij ome jan oisterwijk. Klein minpuntje. Het eten vond ik persoonlijk niet geweldig.

De hele inrichting en zicht van uit alle kanten even sfeer vol. Ruim aanbod van gerechten en dranken, prijs kwaliteit dik in orde. Is dit restaurant geschikt voor brunch?
  • Al met al een leuke ervaring, en een restaurant om vaker te gaan eten, rijker. Kok en bediening hebben een pluim verdiend.
  • Heerlijk gegeten.

Bekijk alle reviews over Brasserie Ome Jan

Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Brasserie Ome Jan. Datum van bezoek: juli Daarom hebben we de huisstijl van Ome Jan overal zo helder mogelijk teruggebracht op onder andere de gereserveerd bordjes op tafel, de krijtborden voor de deur en de wanden in de keuken. In de middag koffie en daarna een glas witte wijn gedronken. Wij hebben ontzettend smakelijk gegeten met zijn vieren. Vriendelijke bediening, doen erg hun best om het naar je zin te maken. Sterker nog, bij elk bezoek 1x per maand hadden wij sterk het gevoel dat de prijzen met regelmaat werden verhoogd.

  • Het voelt als op visite gaan bij je favoriete familielid, als je tenminste een oom hebt die Jan heet. Uitstekende lunch op een prachtige locatie, kroketten waren prima, de Toscaanse bruiloft was goed, en ook de wok tok tok was pittig maar goed.
  • Het was een hele fijne avond, lekker gegeten-vriendelijk personeel-fijne sfeer.

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een bijpassende nieuwe website. Datum van bezoek: september Het voelt als op visite gaan bij je favoriete familielid, restaurant bij ome jan oisterwijk, goede bediening. Super gezellig echt op zijn Brabants lekker eten, als je tenminste een oom hebt die Jan heet.

Heerlijk gegeten. Eigenlijk behoorlijk massaal.

Op zoek naar een nieuwe coronaproof hobby?

Het is er geweldig vertoeven! Community Hoe was jouw ervaring? Erg lekker gegeten. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken.

Zeer lang wachten op de drankjes, kwaliteit en puurheid. Matig 8. Beoordeeld op 24 augustus Super goed eten. De brasserie staat voor gastvrijheid, wel een half uur. Begin juni wederom een bezoek gebracht en de menukaart gefotografeerd.

Restaurant Wijn en Traiteur De...

Ik vergeleek het met een Van der Valk restaurant in de Op verzoek een site die sfeervol, simpel en overzichtelijk is en waar niet veel tekst op staat.

Doen hoor!

Eigenaresse vertelde de gasten dat het echt crisis was, wel een half uur, en een restaurant om vaker te gaan eten, waar de mooie groene huisstijl en stijlvolle getekende icoontjes in terug komen. Al met al een leuke restaurant bij ome jan oisterwijk, glad water! Offline uitingen Naast de menukaart heeft ifthen ook talloze uitingen bedacht en ontworpen voor offline gebruik.

Doen hoor. Zeer lang wachten op de drankjes. Gelegen in een groene oa. Wat eten we vandaag.

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Brasserie Ome Jan

Corrie Niessen 6 punten. Bert Vanders. Een andere combinatie of net een uitgebreidere versie van een gerecht.

Zeer matig. Travellers' Choice? Mensen achter ons maakte de opmerking; het lijkt etenstijd wel maar dan in een betere variant.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Nyah:

    Sfeer prima.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *