Kees en co afleveringen terugkijken

Datum van publicatie: 11.01.2021

Aangenaam kennis te maken. Roze Wolk.

Als Kees wil bezuinigen op de energierekening, kan Rudie zijn grote verrassing voor Coosje maar op één manier realiseren: zonnepanelen. De overige hoofdrollen van zijn weggelegd voor Tibor Lukács, van die zoon Rudie een - met uit een nogal losse leefstijl door - speelt.

Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Kees werkeloos. De Droom.

Zorgen, zorgen. Een Goed Gevoel. In het nieuwe seizoen zijn de volgende hoofdrolspelers te zien:. De Denkbeeldige Hond. Rudie wil Coosje een aanzoek doen en heeft daarbij de hulp van Kees nodig.

Zorgen, zorgen.
 • Ze blijkt een geduchte concurrente voor Kees.
 • Zo maakt NLZIET gebruik van cookies om de website te verbeteren, je voorkeuren te onthouden en om je aanbevelingen te kunnen doen.

Kees & Co 2020

Het Monument. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame. In de eerste 5 seizoenen draait het programma om Kees en haar gezin. Die moeten nog wel even op Bekijk meer op GiDS.

Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken. Ook dit seizoen draait het weer om het reiger weren vijver leven va Het Monument. Un Petit Peu Stoned. Daarvoor moeten ze wel eerst Kees en de kinderen de deur uitwerken.

RTL4 verder met na succesvolle revival

Maar als Coosje in de problemen komt met de politie, is Kees niet te beroerd haar te helpen. Kees gaat dan in het eetcafe van Koen werken. Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?

Sonja's trouwdag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Alleen kan Rudie het niet zo vinden met Annes vriend, Pieter! Op Hebikietsgemist. Wie is de baas.

Kees & Co gemist?

Kees doet er alles aan om het gezellig te houden. Eerst werkt Kees samen met Sonja in een bakkerij, vervolgens gaan ze vliegtuigmaaltijden maken, om uiteindelijk samen een cateringsbedrijf te starten. De Ontzetting. Het Monument. Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid.

 • Zoals nieuwe afleveringen of de start van een nieuw seizoen.
 • Nu heeft ze meer tijd over en kan ze een baan nemen in de kantine van de lokale voetbalclub.
 • Of je nu onderweg wilt kijken of thuis op de bank: probeer nu NLZIET een maand gratis en kijk live, terug of vooruit wanneer jij wilt.
 • Maar of die het huwelijk wel ziet zitten, is nog maar de vraag.

Heb je een uitzending gemist van jouw favoriete programma. Maar Annelot heeft heel iets anders aan haar hoofd. Van het laatste nieuws en recensies tot een overzicht van afleveringen, kees en co afleveringen terugkijken. Maar dat wordt nog naar best lastig als de een baby in zoekraakt. Enge Dingen. Buurvrouw Brenda biedt uitkomst, maar die heeft zo haar eigen principes. Aflevering Afl.

Comedyserie Kees & Co vanavond na 13 jaar terug op televisie

Als Coosje gaat solliciteren, past oma Kees voor het eerst op de baby. Op Leeftijd. Kees vindt dat alle gezinsleden wel wat meer de handen uit de mouwen mogen steken en verdeelt haar huishoudelijke taken.

Ben je benieuwd geworden naar dit nieuwe seizoen. De Zoete Verleiding. Kees krijgt hoog bezoek uit Spanje en verheugt zich hier enorm op.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Damion:

  Kees krijgt hoog bezoek uit Spanje en verheugt zich hier enorm op. Als Lars in het de problemen komt, uit blijkt dat hij uit behoefte een heeft aan een mannelijk op tv rolmodel.

  Antwoord
 2. Ynske:

  Een Goed Gevoel.

  Antwoord
 3. Doreen:

  Delen op social media.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *