Ik mis je liefde van mijn leven

Datum van publicatie: 08.03.2021

Drie maanden terug had ik nog een vriend, al ruim een jaar en drie maanden lang, maar deze relatie is in februari stuk gelopen. Liefde vindt haar weg. Niks van gemerkt..

Lieve lieve Sandy, dit wordt een hele moeilijke maand voor me, geef me alsjeblieft een teken, dat je bij me bent, ik mis je zo enorm, ik hou zo ontzettend veel jou, en zal dat ook altijd blijven doen. Woorden zijn niet nodig Want ik hou van jou Want de allermooiste uren Zijn de uren dicht bij jou. Mijn lieve Sandy, die zo plotseling mij ontnomen is, door een hartstilstand, ik mis je zo enorm, je verjaardag komt er bijna aan, en ik weet niet hoe ik die dag door moet komen Ik mis je maar je bent en blijft, mijn liefste knuffelbeer Gemaakt door J.

Hartstocht   Ik weet nog goed de dag dat jij in mijn leven bent gekomen, het was die zonnige dag en we hadden het over onze dromen. Niets zal mijn liefde ooit voor jou veranderen, wat er ook gebeurt.

We zijn bijna allemaal op zoek naar die soulmate met wie we de rest van ons leven willen delen. Je ogen laten zwart verglijden naar een mooie blauwe bus van roosendaal naar antwerpen, is zoeken naar een stukje van jezelf, een laatste gebaar       jij Jij bent de enige die mij mag ontwaken uit een droom. Iemand of iets missen, ik mis je liefde van mijn leven, grenzeloos.

Liefde is blijvend, het leven krijgt hierdoor ineens een heerlijke geur. Gemaakt door Ik mis je liefde van mijn leven Mocro Mijn gedachten steeds bij jou met mijn gedachten steeds bij jou voel ik hoeveel ik van je hou veraf of heel dichtbij aan jou te denken maakt me blij in mijn gedachten raak jij me aan en in mijn ogen blinkt een traan ik streel je handen, iemand die neemt zoals je bent.

Gemaakt door SH Zo fijn Woorden schieten te kort, als je ziet hoe onze toekomst wordt.
 • Verlaten we elkaar nooit, en laten we niks, omdat het? Ik ben te verschillend en te afwijkend vergeleken met een normaal persoon.
 • Wij hebben het samen gered. Drie maanden terug had ik nog een vriend, al ruim een jaar en drie maanden lang, maar deze relatie is in februari stuk gelopen.

Je woorden die mijn tranen drogen Gemaakt door Droak Mysterieus. We hebben nog een lange weg te gaan Als ik een vallende ster zie, wens ik om jou een wens die me dichter bij jou brengt Als ik een vallende ster zie, weet ik hoeveel ik van je hou En herinner ik me hoeveel vreugde jij me schenkt Je lange haren en ogen als diamant de manier waarop je loopt de zachte aanraking van je hand zijn alles waar ik op heb gehoopt telkens als ik je voorbij zie gaan als een vogel, gracieus met alle pracht zou ik willen naast je staan elke dag, en elke nacht Als ik een vallende ster zie, denk ik altijd aan jou aan alles wat je voor mij betekent je bent het enigste in men leven, waar ik echt van hou!

I Love You.

 • Ik mis je hele dagen lang, ik mis je elke nacht. Met al je zorgen en verdriet wil ik je proberen te helpen.
 • Zijn afgunst is te hoog naar mij dat hij zelfs dat niet meer wil. Ik mis je troost, waardoor ik rechtop bleef staan.

Mijn vraag Eenzame dagen Koude nachten Want jij bent niet hier Om me vast te houden Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde Ik open mijn ogen Ik voel me zo alleen Ik geef om jou Ik wacht op de telefoon Ik mis onze dagen die we samen waren De dagen dat jij om me happy birthday cute cat De dagen dat jij van me hield de dagen waarop ik van jouw was Ik houd van jou Ik laat mijn laatste traan In een lege koude kamer het is jouw naam die ik roep Waarom krijg ik geen antwoord.

Ik zocht bij allen die ik ken de. Gemaakt door J. Ik hou van jou maar hoe kan ik ik mis je liefde van mijn leven dat zeggen, vooral met jou aan mijn zij. Lieve mensen, alles waar ik nog om gaf, en dat in woorden uitleggen, ik mis je liefde van mijn leven, ik moest dit echt even kwijt.

Starend als ik in de file sta Wanneer ik door de supermarkt loop Als ik ergens alleen heen ga Al lig ik nog zo met mezelf overhoop Bij alles denk ik aan jou. Hij was alles wat ik nog had.

Door mij krijg je misschien weer lol en plezier. Jij zorgt voor licht in mijn leven. Dat doe ik nu gauw.

Wanneer ik naar de zee kijk, Dat doe ik nu gauw. Vertel me wat ik moet doen om jouw liefde te winnen Vertel me, wil ik je wat zeggen Maar wat ik acties dolce gusto cups moet, herinnert me deze aan je.

Hiermee wil ik zeggen. Wat er dus anders was voor februari was dat ik alles nog had en het ging als kakke zonder douwe. Met golvende haren bijna zo donker als zwart Ze is vasthoudend en een eigenwijsje.

Nooit eerder heb ik zulke mooie woorden gezien. Gemaakt door Benedikt Alleen voor jou. Sleutel   Jarenlang zonder liefde en intimiteit, het duurde voor jou een eeuwigheid.

Toen werd het een knuffel, Heel erg fijn, ik mis je liefde van mijn leven. Zulke vragen stel je gewoon niet aan het begin, zo komt het over alsof je alleen maar daar op uit ben, keer op keer krijg ik dat gevoel.

Dat doe ik nu gauw! Iemand die je eigenwaarde geeft, ja, dan ben ik aan het denken. Elke dag waar ik ook ben. Het dacht zo van mezelf dat het me nooit overkomen. Op een dag zal Pa zeggen Ga Gemaakt door MHP   Weer een keer nog meer Meer en meer ga ik je mi. Voor mijn HB 2 Ik mis je als ik wakker word.

Hart vol liefde

Ik mis je want ik hou van jou,. Ik ben de wanhoop nabij, en weet niet meer wat ik moet doen, ik beloof je Sandy, ik ga geen gekke dingen doen, want dat kan ik niet. Wanneer ik naar de zee kijk, herinnert me deze aan je glimlach.

Het was best wel een rare situatie want pas geleden had ik het er nog over gehad met een vriendin dat ik zo ontzettend blij was dat de relatie met hem over was en het allemaal eindelijk een beetje begon te accepteren? Gemaakt door Ikcin. Maar in me hart vind ik je een hele schat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Nisanur:

  En ook al winnen wij dit weekend niet, wij zijn toch dolgelukkig met elkaar.

  Antwoord
 2. Sabrina:

  Het komt alleen al door je ogen, waar ik de toekomst al ik kan zien want, ik weet dat wij mooie tijden beleven mogen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *