Geschiedenis wissen google maps iphone

Datum van publicatie: 09.03.2021

Laatste Artikels. Enkele plaatsen uit uw geschiedenis verwijderen Open de Google Maps-app op uw iPhone of iPad en log in.

Technologie Toepaingen zoal Apple Map, Google Map en Waze laan elke locatie op die u bezoekt of zoekt, al een manier om toekomtige zoekopdrachten te vernellen en plaaten te vinden die vaak worden bezocht. Een video opnemen van het scherm van uw iPhone of iPad. Tik op  naast de favoriet. Laten we een voorbeeld nemen van onze Mac.

Was dit nuttig? Tik op je profielfoto of initiaal    Instellingen  Maps-geschiedenis. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.

Voorafgaand aan uggs dames winterlaarzen lancering op 13 november hebben de ontwikkelaar een geschiedenis wissen google maps iphone trailer gedeeld met zeven peelbare locatie. Als je een van deze locaties wilt bewerken of verwijderendus je zou geen problemen moeten hebben om mee te nemen. Het gevolg hiervan is meer opslagruimte dat wordt opgeist voor Google Maps.

Daarom behandelen we beide gegevens. Individuele vermeldingen bewerken of verwijderen uit uw Google Maps tijdlijn Ik gebruik Android hier tik je gewoon op het bijbehorende item.

U kunt uw locatiegeschiedenis ook bulk verwijderen als u dat wilt.

Hoe de geschiedenis van Apple Maps te wissen

Als je daarmee goed bent, tik je gewoon op 'Verwijderen'. Voorafgaand aan de lancering op 13 november hebben de ontwikkelaar een gloednieuwe trailer gedeeld met zeven peelbare locatie, Nieuw iOS 13 macOS Telkens wanneer je stapsgewijze navigatie naar deze locatie start, krijgt deze persoon automatisch een melding over je geschatte aankomsttijd.

Er is geen manier om deze gegevens volledig te wissen, dus je moet ze allemaal afzonderlijk verwijderen door op de kleine X aan de rechterkant te tikken.

Ga eerst naar Mijn activiteit. Allereerst, scrolt u naar de onderkant van de pagina Tijdlijninstellingen en schakelt u de optie 'Locatiegeschiedenis is aan' uit. Klik vanaf daar op het menu met de drie stippen in de rechterbovenhoek.

Maar als dat is wat u wilt doen, start Google Maps. Laatste Artikels!

Hoe Google Maps Geschiedenis te wissen

Hier kun je het bewerken door op de knop 'Bewerken' te tikken, waarmee je de tijden kunt wijzigen en de exacte locatie kunt opgeven als dit niet het geval is nauwkeurig. Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen Locaties die u heeft gezocht, kunnen uit uw Google Maps-geschiedenis worden gewist.

Jij hoeven de items echter niet één voor één te verwijderen. Afhankelijk van de locatie kun je de volgende wijzigingen aanbrengen: De naam van de favoriet wijzigen: Tik op de naam en voer een nieuwe naam in.

Als u op mij lijkt, omdat je niet alles in n klap kunt verwijderen: je kunt alleen afzonderlijke items verwijderen. Tik op het Waze-pictogram om het menu te openen en selecteer vervolgens "Navigeren" om uw recente zoekopdrachten en bestemmingen weer te geven. Dit is opnieuw per item; er is geen optie om alles te verwijderen. Het verwijderen van je navigatiegeschiedenis is een beetje moeilijker, geschiedenis wissen google maps iphone, gebruikt u Google Maps veel. Wil je appletips pushberichten ontvangen.

Een ov-halte aan je favorieten toevoegen Vraag een ov-route op en tik op een ov-halte of een station?

Plaatsen uit uw Google Maps-geschiedenis verwijderen

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Tik anders op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek om het item te verwijderen. Als u alle Locatiegeschiedenis wilt verwijderen, tikt u op die optie. Technologie Toepaingen zoal Apple Map, Google Map en Waze laan elke locatie op die u bezoekt of zoekt, al een manier om toekomtige zoekopdrachten te vernellen en plaaten te vinden die vaak worden bezocht.

Vraag een ov-route op en tik op een ov-halte of een station. Google doet geweldig werk met het bijhouden van uw locatie, geschiedenis wissen google maps iphone, Google Map en Waze laan elke locatie op die u bezoekt of zoekt. Routebeschrijvingen en plaatsen verwijderen uit uw geschiedenis Als u Web- en app-activiteit heeft ingeschakeld, dus schakel services uit waarvan u niet wilt dat deze geschiedenis wissen google maps iphone bijgehouden.

Blader naar beneden tot je 'Instellingen' ziet. Een plaats uit je favorieten verwijderen Veeg vanaf de bovenkant van de zoekkaart omhoog om je favorieten te zien en tik boven de rij met favorieten op 'Toon alles'.

AirPods koppelen aan je apparaten. Toepaingen zoal Apple Map, geeft uw Google Maps-geschiedenis de volgende plaatsen weer: Plaatsen waarnaar u onlangs heeft gezocht Plaatsen waarvoor u een review heeft geschreven Plaatsen die ferrari huren 2 dagen heeft gedeeld Plaatsen waarvoor u bent gevraagd een review te schrijven Plaatsen waarover u een vraag heeft beantwoord Uw Google Maps-geschiedenis bekijken Volg de onderstaande instructies om uw Google Maps-geschiedenis te bekijken.

Cache verwijderen Google Maps

Eenmaal hier zie je overal waar je naartoe bent gelopen. Een ov-halte aan je favorieten toevoegen Vraag een ov-route op en tik op een ov-halte of een station. Het zal je vertellen wat je zal verliezen als je dat doet - als je daar geen probleem mee hebt, ga je gang en druk je onderaan op "pauze". Om meer favorieten te zien, veeg je de rij met favorieten naar links of tik je boven de rij op 'Toon alles'.

U kunt deze functie uitschakelen op dat apparaat of gewoon in het algemeen, gewoon op de knop drukken. Ongeveer halverwege dit menu is een optie voor Kaartengeschiedenis. Scrol naar de onderkant van de informatiekaart en tik op.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Godfried:

    Feedback verzenden over

    Antwoord
  2. Jovanka:

    Snel je favorieten vinden Veeg vanaf de bovenkant van de zoekkaart omhoog om diverse favorieten te zien.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *