Flash plugin inschakelen chrome

Datum van publicatie: 05.11.2020

Flash heeft nog nooit een bijzonder goede reputatie gehad. Als je Chrome afsluit, worden je Flash-instellingen niet opgeslagen.

Google Help. Interessante Artikelen - Was dit nuttig? Voor meer informatie gaat u naar Problemen met Flash Player Windows 8. Als je verder wilt aanpassen hoe plug-ins worden uitgeschakeld, kun je deze beleidsregels instellen: DisabledPlugins : Met dit beleid kunnen je gebruikers Flash helemaal niet gebruiken.

Dit heeft geen invloed op de beleidsinstellingen die je instelt voor Flash. Sociale Media, flash plugin inschakelen chrome. Ondervind je problemen bij het updaten van Chrome. Anders wordt de app bijgewerkt. Je kunt je Flash-instellingen niet wijzigen Als je een apparaat op het werk of op school gebruikt.

Toestaan dat sites Flash-video's, -animaties en -games afspelen

Als deze uitgeschakeld is, kun je deze inschakelen. Flash Player wordt gedownload en geïnstalleerd door Chrome en wordt indien nodig geüpdatet. Via deze website leer je alles over deze shortcuts die je altijd intimideerden, en waardoor je het gevoel kreeg minderwaardig te zijn om een VLC Player te gebruiken. Om de fout te verhelpen, kunt u een geforceerde verversing proberen en vervolgens het proces beëindigen in Chrome.

Klik op Opnieuw starten.

Dit kan leiden tot bugs en beveiligingsproblemen! De viersprong wijchen Flash niet werkt of de volgende flash plugin inschakelen chrome worden weergegeven, probeer je de onderstaande stappen voor probleemoplossing, flash plugin inschakelen chrome. Selecteer Meer hulpprogramma's en vervolgens Taakbeheer. De foutmelding 'De volgende plug-in is vastgelopen' is normaal bij het gebruik van Flash in een browser en is niet specifiek voor Chrome?

Als Flash op elke pagina crasht, verwijdert u Flash Player en installeert u het opnieuw via de bovenstaande link.

Kies je regio

Is van toepassing op: Flash Player. Proefversie starten. Klik op de Invoegtoepassingen Add-ons knop in het menu. Je Flash-instellingen wijzigen Het gebruik van Flash blokkeren voor alle sites Open Chrome op je computer.

Als u niet over de meest recente versie beschikt, kunt u deze hier downloaden: Adobe Flash Player downloaden. Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Flash Player wordt gedownload en genstalleerd door Chrome en wordt indien nodig gepdatet. Stel in de editor voor groepsbeleid in Windows ComponentUpdatesEnabled in op true. Een bepaalde site kan alleen toegang krijgen tot een cookie dat van zijn eigen domein is verzonden, flash plugin inschakelen chrome.

Installeer Flash Player in vijf eenvoudige stappen

Wat is Flash Player? We kunnen cookies niet gebruiken om data in te zien of te collecteren van andermans harde schijf. Flash-audio en -video gebruiken of problemen met Flash oplossen Met de Adobe Flash-plug-in kun je audio- en videocontent afspelen in Chrome op je computer.

Als je de Updater voor Chrome-componenten uitschakelt en wilt dat gebruikers toegang blijven houden tot Flash-content, moet je Flash installeren met de Adobe MSI.

Flash Player wordt vooraf genstalleerd in Google Chrome, maar wordt niet ingeschakeld. Mozilla Firefox. Controleer uw Flash-versie in Chrome Het is van vitaal belang als u toestaat dat Flash-inhoud altijd de parkeergarages almere stad versie gebruikt, flash plugin inschakelen chrome.

Feedback verzenden over Sta het uitvoeren van Flash alleen toe op websites die je vertrouwt. Gebruikers kunnen handmatig instellen dat er eerst om toestemming wordt gevraagd voordat Flash wordt uitgevoerd.

Klik linksboven op Opnieuw laden.

Opmerkingen

Gebruikers kunnen handmatig instellen dat er eerst om toestemming wordt gevraagd voordat Flash wordt uitgevoerd. Als je de Updater voor Chrome-componenten uitschakelt en wilt dat gebruikers toegang blijven houden tot Flash-content, moet je Flash installeren met de Adobe MSI. Daarmee wordt Flash automatisch geïnstalleerd voor Chrome wanneer gebruikers Flash-content tegenkomen in de browser.

In gebruikten 8 van de top 10 exploitkits Flash als een aanvalsvector.

Als 'Component niet bijgewerkt' of 'Component bijgewerkt' wordt weergegeven, moet je Flash installeren met de Adobe MSI. Ga terug naar de pagina met de Flash-content! Als je de Updater voor Chrome-componenten uitschakelt en wilt dat gebruikers toegang blijven houden tot Flash-content, gebruik je de nieuwste versie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Rivelino:

  Als u bewegende wolken ziet in de onderstaande animatie, is de installatie van Flash Player gelukt.

  Antwoord
 2. Rudi:

  Als deze knop niet wordt weergegeven, gebruik je al de nieuwste versie.

  Antwoord
 3. Bouwe:

  Sociale Media. Selecteer Flash.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *