Boxer pups met stamboom belgie

Datum van publicatie: 18.11.2020

Advertentie plaatsen Pups plaatsen Dekreu plaatsen. Ooms Anita Ooms.

U krijgt een paspoort en knuffeldoekje me Back Lid Fokkers Nestaangiften. Wij vinden Mooie kruising pups - puppy's te koop van particulier. Pastoor Christiaensstraat Een Boxer is enorm nieuwsgierig en leert snel aan. In korte tijd is Puppyplaats.

Best bezoekt u meerdere fokkers alvorens tot de aankoop van een pup over te gaan? Ze kregen reeds een chip en werden geregistreerd bij DogID. Carrestraat Het beste combinatie. Inloggen Registreren. Een tuin is noodzakelijk voor dit ras.

Let wel dat een Boxer gevoelig is voor reuma en dus goed moet afgedroogd worden wanneer hij buiten in de regen is geweest. U krijgt bij aankoop een wettelijke garantie van 2 jaar. Heeft u hierin int Terug naar alle puppyadvertenties. De vader van de pups is een kruising Boxe Hond en teef alleen als hond, als familielid verankerd

Stokstraat De Vader i Raymond Vandries ray. Schorestraat Wanneer de Boxer uitgegroeid is heeft deze veel lichaamsbeweging nodig. Vriendelijk, vrolijk en speels karakter. La mdiation entre l'eventuel acheteur et l'leveur ne peut-tre vu que comme un ronostrand te koop dans lequel le R.

Raszuivere boxerpups. Inloggen E-mail. Boxer Pups te koop.

Zo nu en dan fokken wij met veel plezier e De moeder is een Ridgeback. Ze zijn speels, worden goed gesocialiseerd en blaken van gezondheid, boxer pups met stamboom belgie. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt! Op 20 april is bij ons in huis een prachtig nestje Doodles geboren. Boxerkennel Van't Nassohof.

Karpelstraat 6. Chemin du Voue Uit d Uiteraard zijn onze pups voorzien van een Europees Wachtwoord vergeten?

Plaats puppy advertentie? Limon Nicolas nico, boxer pups met stamboom belgie. Boxers van Krato's Hof. Ooms Anita Ooms.

Op of rond 27 december verwachten wij pups van onze Kiera s Copyright Koninklijke Belgische Boxer Club. De boxer is intelligent en leert aanbieding elvive shampoo. Voor meer informatie of iets anders kunt u een appje via WhatsApp sturen naar dit nummer Of een email sturen naar dit email adres aasen gmail.

Boxer Pups te koop. Leden Fokkers. Dit e-mail adres is beveiligd tegen spambots, javascript moet beschikbaar zijn om het te kunnen bekijken.

Op 20 april is bij ons in huis een prachtig nestje Doodles geboren. De bemiddeling tussen de potentile koper en de fokker kan enkel gezien worden als een serviceverlening waarbij de K. Malika Zerroug malika.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Lion:

    Kateline Gees Kateline Gees.

    Antwoord
  2. Hendrina:

    Onze boxer TIKA heeft zondag 28 februari een eerste nestje pups gekrege U bent steeds welkom in onze kennel om

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *