Aafje thuiszorg capelle aan den ijssel

Datum van publicatie: 22.11.2020

Jij bepaalt zelf met de app waar, wanneer én hoe vaak je werkt. Upload je cv. Dan is werken bij Aafje misschien wel wat voor jou.

Ideaal als je nergens aan vast wilt zitten en wél een goed salaris wilt krijgen voor de uren die je werkt. Indeed rangschikt vacatureadvertenties op basis van een combinatie van werkgeverbiedingen en relevantie, zoals je zoektermen en andere activiteiten op Indeed. Sorteer op: relevantie - datum. Jij bepaalt zelf met de app waar, wanneer én hoe vaak je werkt. Welkom bij Aafje thuiszorg huizen en zorghotels Uw gezondheid én die van onze medewerkers staan voorop bij Aafje. Hoewel het grootste deel van onze huizen in Rotterdam is gelegen, kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld op zoek bent naar thuiszorg of een zorginstelling in Capelle aan den IJssel, zorginstelling Dordrecht, Ridderkerk Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Rhoon en Poortugaal.

De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Bij Aafje op bezoek. Cordinator planner huishoudelijke ondersteuning Aafje Hulpthuis home Aafje Hulpthuis 3,3. Ben jij op zoek naar de ideale kerstvakantiebaan in de zorg en wil jij graag zelf aangeven welke dagen en hoeveel uur jij beschikbaar bent.

Sorteer op: relevantie - datum. U kunt deze alert op elk moment annuleren. Heb jij de nodige werkervaring en ben je voor uur  per week beschikbaar voor deze leuke functie?

Werken bij Aafje, in de thuiszorg

Uit dit onderzoek blijkt dat Aafje medewerkers Aafje hoger beoordelen dan haar branchegenoten. Vacatures Aafje Capelle aan den IJssel 19 vacatures. Inschrijving geslaagd. Meer informatie Akkoord. De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Je kunt de instellingen veranderen wanneer je wilt door je af te melden, of zoals beschreven in onze voorwaarden.

 • Als er huishoudelijke ondersteuning HO nodig is, biedt Aafje Hulpthuis een helpende hand, in de eigen vertrouwde omgeving. Teammanager intramuraal home
 • Lees alles over de voordelen van Zorgwerk.

Je komt in dienst aafje thuiszorg capelle aan den ijssel Aethon en haalt via ons het waardevolle certificaat voor de basiszorg, medicatie Als Helpende op een Somatische afdeling van Aafje krijg je de ruimte om echt van waarde te zijn voor jouw bewoners. Dan is werken bij Aafje misschien wel wat voor jou.

Wat is er gebeurd. Een aantal locaties biedt specifieke zorg voor bijvoorbeeld psychiatrische problemen, dementie of somatische aandoeningen. De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden.

Vacature niet beschikbaar

Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten. Bij Zorgwerk kun je werken wanneer het jou uitkomt. Zie voor meer informatie de Algemene voorwaarden van Indeed.

Wij maken gebruik van cookies om bezoekervaring te verbeteren, website verkeer te analyseren en relevante advetenties te kunnen tonen.

Mantelzorgers hebben hun handen vol aan de zorg voor hun naasten. Beschrijf het probleem a. Je stapt aan boord op de ontwikkelafdeling in ons huis in Meerweide Rotterdam Daarom zet Aafje zich actief in om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Afhankelijk van je diploma's kun je bij een breed scala aan sectoren en doelgroepen ervaring opdoen.

Vacatures Aafje in Capelle aan den ijssel

Populaire zoekopdrachten. Als Verzorgende IG op een revalidatieafdeling bij Aafje, krijg je de ruimte om echt goed te kijken hoe het met Je stapt aan boord op de ontwikkelafdeling in ons huis in Meerweide Rotterdam

Als Helpende op een Somatische afdeling van Aafje krijg je de ruimte om echt van waarde te zijn voor jouw bewoners De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden.

Plaats je daphne govers zwanger - In enkele seconden vacatures voor Aafje Thuiszorg in Gemeente Capelle aan den IJssel Sorteer op: relevantie - metaalsplinter in oog mri Pagina 1 van 37 vacatures Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Als Verzorgende IG op een revalidatieafdeling bij Aafje, een diploma en affiniteit met de zorgsector, aafje thuiszorg capelle aan den ijssel, krijg je de ruimte om echt goed te kijken hoe het met Sorry. Upload je cv. Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten.

En wil je graag iets doen - klein of groot - dat waardevol is voor een ander. Jij bepaalt zelf met de app waar, wanneer n hoe vaak je aafje thuiszorg capelle aan den ijssel.

Heb jij de nodige werkervaring als controller.

Basisregistratie

Volg jij een zorgstudie, wil je flexibel werken, goed bijverdienen en heb je passie voor de zorg? Jij bepaalt zelf met de app waar, wanneer én hoe vaak je werkt. Hoewel het grootste deel van onze huizen in Rotterdam is gelegen, kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld op zoek bent naar thuiszorg of een zorginstelling in Capelle aan den IJssel, zorginstelling Dordrecht, Ridderkerk Barendrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Rhoon en Poortugaal.

Was de vacature interessant voor je. Ook is Aafje de eerste zorgorganisatie in de vier grote steden met thuiszorg, huizen en zorghotels die dit keurmerk krijgt. Voor thuiszorg Rotterdam en omstreken kunt u niet om Aafje heen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Tjitte:

  Coördinator planner huishoudelijke ondersteuning Aafje Hulpthuis home Zo kunnen onze klanten langer hun eigen leven leiden.

  Antwoord
 2. Marlène:

  Dan is werken bij Aafje misschien wel wat voor jou. Ben je

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *