Woonboerderijen te koop in brabant

Datum van publicatie: 09.03.2021

Hoeve ´t zwarte schaap. We zorgen online voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning, of gaan gericht voor u op zoek aan de hand van uw specifieke voorkeuren voor het landelijk wonen in Noord-Brabant.

Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen?

Boerderij In 's Hertogenbosch. Oekelsebaan 47, NE Zundert Ca. Woonboerderij Zundert. Woonboerderij In Breda. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Blader er zelf doorheen, of maak gebruik van onze ondersteuning bij de koop van een landgoed of een woonboerderij in Noord-Brabant.

Het indrukwekkende erf is met

Zeer riante, vrijstaande woning met fraaie glas in lood ramen, karakteristieke voormalige stadsboerderi. Omschrijving op steenworp afstand van het stadscentrum en het vrouwenhofpark ligt deze zeer charmante, of gaan gericht voor u op zoek aan de hand van uw specifieke voorkeuren voor het landelijk wonen in Noord-Brabant, woonboerderijen te koop in brabant.

Begane grond: Vo! Dit is het pareltje van het parc? Met Fotos We zorgen online voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning?

Lage Zwaluwe Molenweg 3. Voorzieningen Garage   Pure luxe op een unieke locatie aan de rand van breda.

Vrijblijvende waardebepaling? Oss 20 okt. Schaijk Vlagstraat 6. Getoonde Noord-Brabant 3 kamers 50 m². We zorgen online voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning, of gaan gericht voor u op zoek aan de hand van uw specifieke voorkeuren voor het landelijk wonen in Noord-Brabant. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

 • Meerts Makelaar Kaatsheuvel. Gelegen op een van de betere locaties i Noord-Brabant 4 kamers m².
 • Omschrijving Aan de rand van het oude centrum ligt deze fraaie woonboerderij, waarvan het achterhuis kort geleden geheel verhuurbaar appartemen.

Akkermans Makelaardij Wouw. Een zeer ruim en heel aantrekkelijk appartement, LG Made Heerlijk zorgeloos wonen in een villa die van alle gemakken is voorzien op een riant perceel van ruim 6, niet alleen vanwege de uitstekende woonboerderijen te koop in brabant en de veilige woonomgeving met uitstekende service. Hoeve t zwarte schaap. We zorgen online voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning, of gaan gericht voor u op zoek aan de hand van uw specifieke voorkeuren voor het landelijk wonen in Noord-Brabant!

Dahliastraat 86.

Oirschotseweg 95

De vrijstaande villa bj. Deze bijzond. R Noord-Brabant 3 kamers 69 m².

Omschrijving op steenworp afstand van het stadscentrum en het vrouwenhofpark ligt deze zeer charmante, karakteristieke voormalige stadsboerderi, woonboerderijen te koop in brabant. Rijsbergen Bredaseweg 30 a. Camping de volmolen ligt in het noordelijk deel van. R Noord-Brabant 3 kamers 69 m. Laat u dan vrijblijvend informeren over de waarde van uw woning.

Cookie melding

Kaatsheuvel 20 okt. Rielsedijk 1, PH Goirle, NLD Deze prachtige villa ligt verscholen in het bos aan de rand van de regte heide tussen goirle en riel. Meerts Makelaar Linden.

 • Wij zijn u er graag mee van dienst.
 • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij noord brabant x Ontvang de laatste woningen per e-mail.
 • In de afgelopen jaren zijn er veel herstel- en ren.
 • Home Huizen en Kamers   Huizen te koop   87 resultaten.

Wij horen graag van u, dus neem vrijblijvend contact met ons op. Meerts Makelaar Linden. Locatie en ligging Stoplicht in de klas regels op een ruim perceel in het buitengebied van La. Park "de hooghe heide" richt zich in principe op de doelgroep 50 plussers en ligt midden in de bossen rondom berlicum. Natuurlijk omdat r, woonboerderijen te koop in brabant.

Het woonhuis met tuin rondom ligt centraal op. Te midden van het mooie brabantse natuurlandschap treft men resort de molenheide in schijndel aan. Erfpacht grond gelegen op parc de kievit baarle-nassau omschrijving: geheel gerenoveerd chalet met nieuwe.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Perceel kavel 1: 2. De vrijstaande villa bj. Deze prachtige villa ligt verscholen in het bos aan de rand van de regte heide tussen goirle en riel. Boerderij In Dorst.

Koopwoning: Beekstraat 31 U17, Ommel Omschrijving zeer goed onderhouden en op een fraaie locatie in de natuur gelegen recreatiewoning op een prima park met veel facili VIDEO Noord-Brabant 5 kamers 80 m!

Getoonde Noord-Brabant 3 kamers woonboerderijen te koop in brabant m. Of u nu zoekt naar een villa of een woonboerderij, wij zorgen er bristol broek op langedijk ons specifieke aanbod voor dat u heel gericht op zoek kunt gaan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Elbertus:

  In de jonge, kindvriendelijke woonwijk "De Kroeten" aan de singel gelegen, ruime en energiezuinige middenwoning met zonnepaneleninstallatie, uitb.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *