Witte stinkende rook uitlaat diesel

Datum van publicatie: 20.11.2020

Moleculen zitten dan bij elkaar, dus meer lucht in dezelfde hoeveelheid; een intercooler bij turbomotoren versterkt dit effect. Eigenlijk begint elk bezoek bij ons met een onderzoekje naar de klachten, net als bij de dokter. Laatste wijziging: door Edf.

Selecteer eerst een merk. Echter is dit bij veel motoren ook goed zelf te doen, omdat de warmtewisselaar op een makkelijk te bereiken plek zit. Quote Edf voorbeelden van stationair draaien zijn bijv, files, wachten in de mac drive Als dat langer dan pakweg 2 minuten dreigt te gaan duren zet je de motor uit. In die situatie komt er constant grijze rook uit de uitlaat en zal u in de regel direct een garage op moeten zoeken.

Als je zelf de verstuiver kan verwijderen mag je heb wel bij mij langs brengen dan test ik heb wel even.

Fer Offline Gebruiker Berichten:. Vervangen van de SCR-katalysator is duur, reden temeer om bij problemen tijdig naar AutoCrew te gaan.

Als partner van Bosch heeft AutoCrew net dat beetje extra kennis over alle Bosch-onderdelen in jouw auto, witte stinkende rook uitlaat diesel. De witte of lichtblauwe rook kan ook komen van de carterontluchting. Voldoende koelvloeistof is cruciaal voor de werking van het koelsysteem.

Het is geen zoete geur die je ruikt maar een verbrande geur die bij oogcontact irriterend overkomt!

Ik zou zeggen dat je een kapotte turbo wel merkt. Heb je koelingproblemen? Piepende remmen.

Autobedrijf zoeken

Bij AutoCrew ben je daarom verzekerd van de beste diagnose en reparatie, zonder onnodige kosten. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Index Recente discussies Regels Help Zoeken. Tips zijn altijd welkom. Normaal is het met Turbo's een ruilsysteem dacht ik.

Neem contact op via telefoonnummer of mail naar:. Heeft u geen of een buitenlands kenteken. Echter, wanneer met de auto vooral korte afstanden gereden worden. Er zijn ook bedrijven die gewoon herstelde turbo's verkopen zonder inruil van de oude turbo. U heeft alleen een nieuw  oliefilter , olie en koelvloeistof nodig bij het vervangen van de warmtewisselaar.

Zwarte rook uit de uitlaat

Het is vrijwel zeker dat de verstuivers niet goed werken. Wie is er online Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten. De enige echte Renault Clio Club Doorgaan naar inhoud.

Hang dat ding aan een diagnose-apparaat om te zien of er storingen zijn! Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten.

Bij een heet spruitstuk kan dat makkelijk betekenen dat hij van een redelijke lambda naar onderstochiometrisch gaat. Weet je dat wel zeker. Word nu abonnee.

Witte rook uit de uitlaat

Rookt de auto, dan kan er een probleem zijn met de AdBlue-injectie of de werking van de SCR-katalysator. De specialisten van AutoCrew kunnen je adviseren over de juiste AdBlue voor jouw auto, het middel zonodig bijvullen en de werking van de SCR-katalysator controleren. Bij het starten een grijze wolk ach da's bij 't starten Bij veel toeren een zwarte rook.

Het kán, maar het hoeft niet. Heeft u geen of een buitenlands kenteken?

Aankoopkeuring auto Voorkom problemen achteraf Carrec Technocenter staat graag klaar voor haar klanten, witte stinkende rook uitlaat diesel, ook met advies als daar om gevraagd wordt. Na een tijdje zit het filter vol. Er zijn een aantal symptomen waaraan u een lekkage aan de koppakking kunt herkennen:. Bij een auto heb je een grote en een kleine beurt en weet je een beetje wat er aan komt.

Op werkdagen tussen en. Wat me wel opvalt is dat er geen gaasje meer zit voor het draadje dat in de luchtmassa meter zit. Het geeft aan dat er een ernstig motorprobleem kan zijn.

Verlichting & lampen

De uitlaatgassen van een scheepsdiesel met watergekoelde uitlaat zijn daarom altijd met waterdamp verzadigd en geven , afhankelijk van de lage buitentemperaturen een witte damp.

Gemaakt door Kunena. In die situatie komt er constant grijze rook uit de uitlaat en zal u in de regel direct een garage op moeten zoeken. Wanneer de koppakking gaat lekken ontstaan er problemen zoals eerder beschreven.

Een ander probleem die kan ontstaan door de een lekke koppakking is dat de  motorolie en koelwater zich met elkaar vermengen. Ik zou meet klachten moeten hebben met een lekke kop toch. Citaat van: kraftbayer op  4 oktober .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *