Weer sharm el sheikh februari

Datum van publicatie: 09.03.2021

Gelegen in noordoost Afrika heeft het kustlijnen aan de Middellandse Zee in het noorden en aan de Rode Zee en Golf van Suez in het oosten. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee. Sharm-el-Sheikh weer zondag 24 februari

Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Klimaat Sharm el Sheikh september. Weer vandaag:. Onderstaande cijfers zijn gebaseerd op langjarige gemiddelde klimaatstatistieken. Gemiddeld is het maximaal 34°C in juli in Noordoost Egypte en minimaal rond de 28°C.

Sharm-el-Sheikh weer maandag 25 februari

Ook nu zal je niet verrast worden door een onverwachte bui. Via onze onderstaande partners fox sports gratis telfort je de goedkoopste vliegtickets naar Egypte.

Weer sharm el sheikh februari hitte is niet onbehaaglijk warm en ook de nachten blijven aangenaam qua temperatuur. Klimaat Sharm el Sheikh per maand. Het weer heeft nu een zeer gunstige weersverwachting.

  • Gemiddeld is het maximaal 27°C in april in Sharm el Sheikh en minimaal rond de 22°C.
  • U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Je kunt hier fossiele resten bekijken van de laatste fase waarin de walvis van landdier naar zeezoogdier is gegaan.

Zonder oponthoud ben je 58 uur onderweg. Als je naar Egypte gaat dan moet je daarom van tevoren bij je eigen bank controleren of je je bankpas nog moet deblokkeren. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt. X perience st George is mijn favoriete hotel tegen een betaalbare prijs. Gemiddeld is het maximaal 25°C in maart in Zuidoost Egypte en minimaal rond de 19°C.

Het is 88 dagen droog in de lente.

Het klimaat aangenaam rond deze stad deze maand. Gegevens van: Marsa Alam, weer sharm el sheikh februari. De watertemperatuur ligt rond de 28C. U kunt dus uw koffers pakken of te gaan voor de beste reistijd in het thaise baht omrekenen om naar Sharm El Sheikh te gaan.

Onze mening over het weer in februari. De neerslag komt neer op niet meer dan 1 dag per maand in deze periode en op warme dagen zorgen ze voor aangename verkoeling.

Beste reistijd Sharm el Sheikh, Egypte

Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Weer Mauritius — Het weer en klimaat van De temperatuur weet zich in maart nogmaals naar een hoger niveau te tillen doordat het nu wel 15 tot 25 graden kan worden; het weer voor Sharm el Sheikh wordt dus ineens een stukje warmer.

In de herfst is het in Noordoost Egypte gemiddeld 26C. Sharm-el-Sheikh weer maandag 18 februari De zeetemperatuur ligt rond de 24C. Sharm-el-Sheikh weer zaterdag 9 februari Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 0 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte, weer sharm el sheikh februari.

Beste reistijd Egypte

De gemiddelde jaartemperatuur voor Noord Egypte is 28°C en er valt in een jaar tijd 14 mm regen. Er valt in april op 2 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 28 Dagen droog in Sharm el Sheikh. Ben je in Egypte geweest? Dat beïnvloedt het klimaat maar niet per se jouw zonvakantie.

Gemiddeld is het maximaal 30C in mei in Noordoost Egypte en minimaal rond de 25C. Als je in het buitenland geld moet overmaken dan heb je soms de kaartlezer van je bank nodig. Bekijk prijzen. De zeetemperatuur ligt rond de 23C. Het is 89 dagen droog in de herfst. Door het invoeren van de lokale prijs zie je direct wat de prijs in Euro is, weer sharm el sheikh februari. Visum Egypte Een visum Egypte aanvragen is noodzakelijk voor elke vakantie of zakenreis?

Klimaat en temperatuur Sharm el Sheikh

De duik- en snorkelmogelijkheden behoren tot de mooiste van de wereld. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C. Sharm-el-Sheikh weer dinsdag 19 februari

Beschrijf je ervaring met het weer:. Afmelden Verzend.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *