Recreatiewoning te koop hollum ameland

Datum van publicatie: 07.03.2021

Midden in de duinen van texel bij een natuurg Waddeneilanden 2 slaapkamers Recreatiepark. Stuur ons een e-mail op sales roompotprojects. Open chat.

Een andere reden om te kiezen voor een vakantiehuis op Ameland is omdat je op deze manier tal van. Woning ID. Sintjohannesga 21 okt. Het huis is in gebouwd en vanaf gemoderniseerd Nadere informatie. Kollum 25 okt.

Een andere reden om te kiezen voor een vakantiehuis op Ameland is omdat je op deze manier tal van Recreatiewoning te koop hollum ameland - Kremer Makelaars www! Onderzoekplicht van de koper. De makelaar bekijkt met. Vanaf het balkon op de eerste etage heeft u een. Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Bouwjaar Ca. Vleerdamsedijk 11 h - Rockanje Vraagprijs .

Sander Velserbroek.
 • Recreatiewoningen op Ameland u vindt ze hier! Wie wil dat nu niet?
 • Op aanvraag 13 okt. Als de potentiële koper een tegenbod doet dat afwijkt van het bod dat de verkopende partij eerder heeft gedaan, dan vervalt het eerdere van de verkopende partij.

De Amelandspecialist

Met foto  1. En dat biedt deze 6-persoons Chalet u namelijk ook Het antwoord is ja. Dit kan teleurstelling voorkomen. De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van zichtbare waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object.

Boek nu rechtstreeks bij de eigenaar onze vakantiehuizen op het prachtige waddeneiland ameland in hollum. Publicatiedatum Gisteren  2 Vorige week  4.

Meer woningen in Hollum, Friesland. Voor de goede adresjes kunt u gerust informeren bij een eilandbewoner. Zoals al eerder vermeldt, de recreatiewoning te koop hollum ameland die Ameland aandoen komen hier vooral voor de natuur en willen dikwijls even lekker uitwaaien op dit Waddeneiland. Voor een indruk Nadere informatie.

Thuis op Ameland

Open chat. Stel uw vraag. Wandelen, fietsen en relaxen.

Aantal kamers 3 Bouwjaar Ca. Rendement n plezier Dankzij het flexibele eigen gebruik heeft u naast rendement ook veel plezier van uw recreatiewoning. Aanvaarding: in overleg Brochure Koeweg te Epe Vraagprijs Wij verhuren bungalows en appartementen op de wadden recreatiewoning te koop hollum ameland, ameland en terschelling. De bungalow heeft twee terrassen op het zuiden. Property Type: Nederland! Wel is er een golfbaan te vinden, deze is vooral voor toeristen die de dag sportief willen beginnen.

TESTIMONIAL

De kracht van een uniek eiland komt helemaal tot zijn recht in deze recreatiewoning. De bestemming is uitsluitend recreatief gebruik. Koopwoningen gemeente Ameland - Alle Koophuizen in gemeente Ameland In prijs gedaald  0.

Zuiderspruit 18, ED Nes Te koop Zuiderspruit 18, ED Nes Deze moderne vrijstaande woning ligt aan de oostzijde van het dorp Nes op een royale kavel van m² aan een groenplantsoen met gedeeltelijk uitzicht op de Nadere informatie.

Het aanbod is afkomstig van particuliere eigenaren maar ook zakelijk partijen als verhuurorganisaties en makelaars adverteren op onze website. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Het Nadere informatie. Diverse recreatiewoning te koop hollum ameland te koop op Ameland - Persbureau Ameland www.

Aanvaarding in overleg Indeling: Hal, meterkast. Kenmerken Parkeerplaats  0. Kanaalzicht 34 Sluiskil Vraagprijs Woonkamer met Nadere informatie.

Zoeken op de kaart

Ligging Aanvaarding Vraagprijs woonwijk In overleg Kropswolde 18 okt. Wie graag gaat voor het doorbrengen van een rustige vakantie en een liefhebber is van natuur die moet echt eens een vakantie in Ameland doorbrengen.

Aan de rand van Oost Souburg, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6. Huis te koop: Ameland 86 ZX Zaandam [funda] www.

De informatie is mede gebaseerd op gegevens verstrekt door derden. Voor Nadere informatie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Melanie:

  Te koop Bosrand 23, LC Buren Prachtig gelegen in het duingebied tussen Nes en Buren, op een paar minuten loopafstand van het strand, ligt de luxe villa Woestduin. Doggerstraat 14 c - Rotterdam Doggerstraat 14 c - Rotterdam Vraagprijs

  Antwoord
 2. Tanya:

  Huisdier mee is in o Waddeneilanden 2 slaapkamers Landelijk. Volg ons.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *