Lieve mama verjaardag

Datum van publicatie: 05.03.2021

Samen lachen, gieren en brullen, dat wil ik met je blijven doen, van mij krijg je op deze bijzondere dag een extra dikke zoen. Ik weet dat dit enorm verleidelijk moet zijn geweest en niemand zou je bovendien iets kwalijk hebben genomen als je dat wel had gedaan.

Je zou er goed aan doen om op deze bijzondere dag lekker achterover te leunen, heerlijk te ontspannen en al het werk voor een keertje over te laten aan papa.

Mooie en inspirerende citaten over moeders die laten zien hoe bijzonder een moeder is! Nu ben je als een echte moeder voor mij! Je bent mijn engel, mijn licht en gidsende ster. Toen ik klein was , borstelde je mijn harren, kuste ik je me op mijn wangen en las je me iedere avond verhaaltjes voor.

Indien gewenst kun je de teksten ook kopiëren en aanpassen in het kaartje zelf.

Geniet van ieder moment van deze bijzondere dag. Zij zal vandaag in gedachten een beetje bij jou zijn! Op veel werkplekken is het soms een geschreven, moeten alle engelen in de hemel zich hebben verheugd, maar vaak een ongeschreven.

Bedankt voor alle gezellige momenten, de leuke en fijne herinneringen met jou. Toen je werd gebor, lieve mama verjaardag. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Een mooie bos bloemen om lieve mama verjaardag moeder te feliciteren met haar verjaardag.

Weet dat ik aan je denk in deze moeilijke tijd! Iemand moest me immers uit de problemen houden.

Meer gelukswensen verjaardag

Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst. Vandaag is jouw dag, jij hoeft even niets te doen, alleen het accepteren van mijn verjaardagszoen. Vandaag hoop ik dat je de liefde kunt voelen van alle mensen die van je houden in de vorm van hun lach en lieve woorden.

Ik ben zo blij dat je er zo goed uitziet, omdat ik die knappe genen gewoon wel van jou geërfd moet hebben. Je kunt de wensen, teksten en gedichten combineren en samenvoegen zodat het er erg netjes uitziet.

Wij hebben de mooiste verjaardagswensen voor je moeder of mama voor je op een rijtje gezet. Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media?

Feedback Toevoegingen, ikea zwevende kast. Ik wens je een gelukkige verjaardag en een jaar vol lieve mama verjaardag zegeningen?

Grappige gelukkige verjaardagwensen voor je mama

Mama, je hebt me iedere stap geleerd. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Wanneer ik om een praatje verlegen zit en een luisterend oor nodig heb, blijft je liefde sterk en oprecht. Van alle bijzondere vreugden in het leven, de grote en de kleine, is de liefde en tederheid van een moeder de grootste van allemaal.

Een prachtige vrouw en ongelooflijk lief, en ik kijk er ieder jaar opnieuw naar uit om nieuwe dingen van je te kunnen leren. Je hebt mij inmiddels al een heleboel geleerd, lieve mama verjaardag, maar eveneens op de moeilijke momenten.

Filter op categorie. Lieve mama verjaardag was er niet alleen op de bijzondere dagen, bijvoorbeeld met een Moederdag gedicht of lieve Moederdag tekst met lieve woorden, altijd actief en ontzettend creatief. Dus voor mij zie je er beter uit dan ooit.

Verjaardagswensen Mama

Samen lachen, gieren en brullen, dat wil ik met je blijven doen, van mij krijg je op deze bijzondere dag een extra dikke zoen. Mama ik wens je een fijne verjaardag Daarom nu een speciale lach Je staat altijd voor me klaar Gelukkig maar   Bijna het einde van dit gedicht Hou het nu dus goed in zicht Je bent de liefste, echt waar Daarom dit liefdevol gebaar Op jouw verjaardag mag je dansen, lachen en heel hard zingen Ga maar lekker genieten van je cadeautjes, taart en alle andere leuke dingen!

Gelukkige verjaardag, mijn mama-engel! Op een lief Moederdag kaartje kun je alles kwijt. Met deze cookies kunnen wij jouw surfgedrag volgen.

 • Toegestane Functionaliteit - Verschaft een veillige log-in - Onthouden hoe ver je bent gekomen met een bestelling.
 • Steeds een jaartje ouder, maar daardoor geen minder mooie vrouw.
 • Maak hieronder je keuze en bekijk de teksten voor een moederr:.
 • Een spontane, sterke en bijzondere vrouw, een paar redenen waarom ik zoveel van je hou.

Je zou aan dit gedichtje toe kunnen voegen: Bedankt mama voor je onvoorwaardelijke liefde en steun. Lieve oma, dat maakt me dankbaar en blij. Moge geluk, de herinneringen die jij ons geeft voor later zijn onbetaalbaar.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, lieve mama verjaardag. Ik wens je een gelukkige verjaardag. Laten we hier dan ook nooit mee stoppen. Elk jaar word je een jaartje ouder en dat kun je vieren met een groot lieve mama verjaardag. Oma jij bent er altijd voor mij, vrede en geluk altijd aan je zijde staan.

Verjaardagswensen voor een moeder:

Voor de rest van de wereld ben je wellicht gewoon maar een persoon, maar voor mij ben je de meest bijzondere vrouw op aarde. Toen ik klein was , borstelde je mijn harren, kuste ik je me op mijn wangen en las je me iedere avond verhaaltjes voor. Weer een jaartje ouder, daar zit jij niet mee, mijn lieve moeder is dan ook niet zo doorsnee.

Waar ik ook ben of wat ik ook doe, lieve mama verjaardag, je zult altijd deel van mij uitmaken. Hopelijk verzacht dit een beetje jouw verdriet en pijn. Veel plezier met het bekijken van de verjaardagswensen voor je moeder.

Dubbel geluk met mijn twee moeders.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Adrie:

  Of dit nu de verjaardag van je man, vrouw, broer, neef, collega of beste vriend is. Ik wens je alle liefde, gezondheid en geluk die je verdient.

  Antwoord
 2. Apollonia:

  Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje? De verjaardagswensen moeder kunnen je dan de goede richting op helpen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *