Leukste kinderboerderij noord holland

Datum van publicatie: 14.01.2021

Ook worden in de schuur van de boerderij verschillende educatieve activiteiten voor kinderen georganiseerd. In Kop van Noord-Holland zijn er volop leuke uitjes voor dierenvriendjes. En we waren blij verrast!

Daarna kan je kind zich helemaal uitleven in het speelpark verderop met een skatebaan, basketbalveld en speeltuin. Een bericht gedeeld door Pluk! Bedrijfsuitje Zakelijk. Soort accommodatie:. Met ruim twee hectare! Suggestie insturen Opmerkingen, verbeteringen of suggesties op dit artikel? Leeftijd kinderen.

Vrijwel alle kinderen zijn dol op dieren. Deel deze tip:. Meer informatie lees je in onze privacyverklaring. De kinderboerderij ligt in het Asserbos. De leukste kinderboerderijen op een rij. Vind jij het ook zo leuk om samen naar de kinderboerderij te gaan, leukste kinderboerderij noord holland.

Met onze kids trek ik er vaak op uit in onze regio en die tips deel ik graag met jullie.

Maria Goretti , Tilburg.

Blogs & filmpjes

Vul het onderstaande formulier in:. Een plek waar je de drukke stad even helemaal vergeet wanneer je met een flesje geitenmelk in je hand de kleine geitjes voedt. Maak kennis met 'de persoonlijkheid' achter het varken. Op deze kinderboerderij zie je niet alleen dieren, maar worden ook allerlei leerzame activiteiten georganiseerd. Al ruim 30 jaar is deze kloostertuin omgetoverd tot een kinderboerderij waar kinderen naartoe komen om de diertjes te aaien.

Tegenwoordig is er van alles te doen zoals: trampolinespringen, discodansen, bouwen, klimmen, pannavoetbal, Oud-Hollandse spelletjes, skelter rijden of in de zandbak spelen. Je kunt er ook lekker biologisch eten en boodschappen inslaan voor thuis.

 • Je betaalt een vast bedrag per jaar en hiervoor mag je wekelijks langskomen om in de tuin groenten te oogsten. Het stadspark zit namelijk vol met mooie grasveldjes waar je heerlijk van de zon kunt genieten en prachtig kunt picknicken.
 • Kinderboerderij de Uylenburg amsterdam, Noord-Holland  -  In het Rembrandtpark wonen allemaal leuke dieren.

Geniet jij ook zo op de kinderboerderij. Go to the top. Laatst bijgewerkt: 19 maart Vrijwel alle kinderen zijn dol op dieren. In Het Beloofde Varkensland niet. Ze hebben zelfs een knuffeldienst.

Volg Kidsproof Kop van Noord-Holland

Kinderfeestje geven? Naar de Vlindertuin Vlindertuin Vlindorado in Waarland is echt een hele gave vlindertuin met, naast de vlinders en exotische vogels, ook een binnenterras en grote speeltuin met zand! Uiteraard zijn er ook boerderijdieren te bezichtigen en aaien. Kinderboerderij 't Dierenduintje castricum, Noord-Holland  -  Ontmoet varkens, schapen, geiten, kippen, eenden en ganzen.

Alle blogs. Kinderboerderij BoerenvreugdAalsmeer. Halloween knutseltips. Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. In samenwerking met Kek Mama.

2. Stadsboerderij de Hout, Alkmaar (Noord-Holland)

Vertel het door! Er zijn geiten, kippen, varkens, pauwen, parelhoenders, kalkoenen en nog veel meer beesten. Voor kinderen is het geweldig om zo veel diersoorten te zien en er over te leren.

 • Trek er dus gerust een middag of ochtend voor uit.
 • Alleen buiten.
 • Bij De Helderse Vallei vind je alles voor een dagje uit in de natuur.
 • Al ruim 30 jaar is deze kloostertuin omgetoverd tot een kinderboerderij waar kinderen naartoe komen om de diertjes te aaien.

De leukste activiteit op een kinderboerderij is natuurlijk het voeren van onze dieren. Een bericht gedeeld door Shirley sh! Schrijft commercieel, journalistiek en persoonlijk. Met andere woorden: je kunt naar hartenlief dieren aaien en van dichtbij bekijken? Ze hebben zelfs een insectenhotel. Kinderen kunnen bijvoorbeeld fietsen op een energiefiets of een kunstkoe melken.

Vooral in het voorjaar is er veel te leukste kinderboerderij noord holland, want dan worden de jonge dieren geboren. De melk van de dieren is - net als verschillende streekproducten - te koop in het winkeltje.

Lekker wandelen op de zondag en daarna diertjes kijken! Ga er met je kinderen op uit! Ontvang voor elke vakantie de leukste tips per mail:. De leukste musea voor kinderen in Nederland Op zoek naar een uitje voor de herfstvakantie?

Meer inspiratie. Kinderboerderij De Leijhoeve rijsbergen, geniet van taart in de Brasserie en maak kennis met de zeldzame diersoorten van Kinderboerderij De Leijhoeve.

Ga er met je kinderen op uit.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

 1. Xaviera:

  Bekijk hier 14 favoriete musea in Nederland met activiteiten, workshops én rondleidingen voor kinderen.

  Antwoord
 2. Sabrina:

  De traditionele landbouwhuisdieren zijn heel lief voor kinderen - bang hoeven ze dus niet te zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *