Last minute tickets musical london

Datum van publicatie: 03.12.2020

Ideeën voor uw vakantie Tips voor een overnachting Eropuit met kinderen Leuke dingen doen. Het toneelstuk The Mousetrap van Agatha Christie wordt hier al sinds ieder dag opgevoerd.

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Lees meer. Er is een lijst voor de matinee, zijn de voorstellingen voor de middag, en een lijst voor de avondvoorstellingen. Of neem een kijkje op de website van GetYourGuide voor het complete aanbod aan musical tickets in Londen. Bij attracties waar je een toegangskaartje moet kopen staan vaak lange rijen mensen te wachten. Concerten, theater en evenementen in Londen Ieder jaar vinden er in Londen veel concerten en evenementen plaats.

Voor je vertrekt.

Feestdagen in Londen. Low budget in Engeland. Ik heb kaartjes gezien voor 10 in de New Year Sale voor Phantom of the Opera, maar ik weet dat een beetje goede tickets voor een populaire musical al snel 80 kosten. Deze plaats kost maar 20,70 omdat je een stuk van het podium mist maar als je weet dat de plaatsen links en achter deze stoel verkocht worden voor 66,20 zal dat last minute tickets musical london wel meevallen.

Brasserie Zdel 20 Sherwood Street, W1.

Leuke attracties in Londen De attracties: London Dungeon. Deze art-decobrasserie vlak bij Piccadilly is behoorlijk indrukwekkend met zijn marmeren zuilen en gespiegelde bar. Discount Theatre Een andere optie om tickets voor de musicals in Londen te bemachtigen is bij de kiosken of website van het reserveringsbureau Discount Theatre.
  • Musicals en concerten in Londen.
  • Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Dus ik had geluk!

Iconische shows

Vorig haar april was ik met mijn man in Londen, we waren tien 10 jaar samen. Skip to content Momenteel kunnen we helaas niet overal reizen, maar ik hoop dat je je laat inspireren voor als dit in de toekomst wel weer mag! Maar vaak zijn ze wél iets goedkoper als het om last minute kaartjes gaat.

Beheer je boeking. Het TKTS is gevestigd in een gebouw met een klokkentoren.

Veel musicals zijn constant uitverkocht, dan kun je die maar beter zo vroeg mogelijk online boeken, maar er zijn manieren om goedkope kaartjes te bemachtigen. Last-minuteaanbiedingen De prijzen voor musicals en last minute tickets musical london in de West End kunnen hoog oplopen!

Dit zijn echter niet de plaatsen waar kaartjes tegen dumpprijzen verkocht worden. Kies de juiste stoel in het theater. Nog steeds een van de beste musicals die ik al zag.

Berichtnavigatie

De goedkoopste tickets beginnen hier bij slechts £15 maar ook hier geldt hoe meer je betaald hoe beter je ziet. Maar dat was toen nog met mijn ouders, dus dit was de eerste keer dat ik zélf ging. Mamma Mia! Discount Theatre Een andere optie om tickets voor de musicals in Londen te bemachtigen is bij de kiosken of website van het reserveringsbureau Discount Theatre.

West End en Soho, last minute tickets musical london. Ik vond het echt fantastisch om te zien hoe het decor gebruikt werd om hetzelfde verhaal te vertellen waarvoor ze in de film een miljoenenbudget hadden. Vind je weg in Londen.

Wicked De goedkoopste tickets beginnen hier bij slechts 15 maar ook hier geldt hoe meer je betaald hoe beter je ziet. Dit gedeelte van het plein is het rustige gedeelte waardoor het gebouw minder snel opvalt.

3 reacties

Op de borden bij de loketten van het TKTS staan iedere dag de theatertickets vermeldt die op de dag met korting verkocht worden. Ik kende het verhaal alleen van de film, en dat is meteen een van mijn favoriete films ooit.

Iconische shows. Je moet je twee en een half uur voor de voorstelling aanmelden aan de Box Office om daar je gegevens in een gouden rad te gooien.

Het opende in de deuren als music hall! Ik had dan natuurlijk het geluk dat ik won en de tickets kon kopen. Een stoel reserveren voor een show. Bij attracties waar je een toegangskaartje moet kopen staan vaak lange rijen mensen te wachten. Mamma Mia. De attracties last minute tickets musical london Londen. Sla het ijsje tijdens de pauze over en ga na de show naar Gelupo. Dan scoor je de beste stoelen voor de beste prijs. Ook hier zijn er niet echt deals te scoren.

Musical tickets bestellen

De markten in Londen. Deze plaats kost maar £20,70 omdat je een stuk van het podium mist maar als je weet dat de plaatsen links en achter deze stoel verkocht worden voor £66,20 zal dat nog wel meevallen. Omdat dit voor mij een totaal nieuw proces was, en ik van te voren ook niet zo goed wist hoe het nou werkt om een kaartje te kopen voor een musical in Londen, besloot ik een blogpost te schrijven waarin ik mijn beste tips!

Ik heb last minute tickets musical london gezien voor 10 in de New Year Sale voor Phantom of the Opera, maar ik weet dat een beetje goede tickets voor een populaire musical al snel 80 kosten. Niet alle voorstellingen doen er aan mee, dus je moet maar net geluk hebben dat degene die jij wilt erbij zit.

Meer informatie hier.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *