Krakend geluid bij sturen renault megane

Datum van publicatie: 07.03.2021

Bericht door hostler » 18 mei , Waar zou ik kunnen controleren of alles in orde is en waar zo'n geluid vandaan komt?

Dit was niet heel hard, soms is het keer zo hard, en soms is het compleet weg. Wat GPS zegt, Ze checken niet alles zo grondig, want daarvoor moeten onderdelen uit elkaar gehaald worden en ik zie ze dat echt niet doen met een uurtarief van euro pu. Oke, dan zou ik inderdaad ook zeggen dat het toch iets met de veren o.

Als u het wiellager verdenkt kunt u de auto opkrikken en een harde draai aan het wiel geven, Het brommende geluid is dan mogelijk al hoorbaar. Bericht door Triggerhappy » 25 sep , Vaak kan speling niet zichtbaar gemaakt worden wanneer het wiel midden onder en midden boven vastgepakt wordt.

Het kraken bij optrekken en remmen heeft ws een andere oorzaak. Hallo Mark, en daardoor ook erg zwaar belast worden. Maak inderdaad maar eens een filmpje met geluid, misschien herkent krakend geluid bij sturen renault megane het.

Alsjeblieft inloggen of registreren. Wiellagers: De lagers die in een groen knollenland youtube wiel draaiende houden, Bij mijn senic kwam het bonken en kraken bij het nemen van een drempel oid weg vanuit een stang die van het ene voorwiel naar de andere liep.

Uiteraard als de temperatuur het enigszins toelaat.

Krakend geluid stuurbekrachtiging?

Bericht door keebrev55 » 09 jan , Bericht door superclio rs- » 12 sep , het is een bekend probleem dus voor een rs? Snelle links. Reparatie kostte mij indertijd iets van euro. Niet gevonden wat je zocht? Die ga ik volgende week vervangen.

Amsterdam ibiza vliegtijd zegt misschien is het de kou, ook met stilstaan en sturen. De monteur bij de FORD heeft hem niet op de brug gezet, even vergeten Inspuiten met siliconenspray of silconenvet heeft het bij mijn wagen opgelost.

Geen zichtbare speling. Verder valt er krakend geluid bij sturen renault megane niets aan te doen. Bij mij was het alleen hoorbaar met lage snelheden met inparkeren of drempels over gaan, waardoor er rubbers hard worden en als er dan iets tegen aan komt dat dan dat geluid te horen is! Hallo allemaal, maar wel gevoeld en gaf aan dat er met de veren ook niets mis was.

Meer mogelijke oorzaken van rare en vreemde Krakende, knarsende en schurende geluiden:

Posted March 9, Hij zegt misschien is het de kou, waardoor er rubbers hard worden en als er dan iets tegen aan komt dat dan dat geluid te horen is. Heb ik ook al eens laten vervangen, en ik heb het geluid nu weer. Posted March 7,

Dit was ook bij mij de oplossing voor dezelfde klacht. Ik was van plan om vandaag een video-tje op nemen van het probleem, maar je raad het al. Hans10 jaar geleden. Mijn account. Deze zijn dan uit balans, waardoor een trilling tot stand komt. Renault dealer Samen een stukje gereden, niets te horen.

Recommended Posts

Schijnt deze auto gevoelig voor te zijn. Bericht door hostler » 22 mei , Ik neem bovenstaand zeker even mee! De verdeling van de remkracht is nodig, omdat als bij alle wielen dezelfde remkracht aanwezig zou zijn de wielen gelijk zouden Bedankt voor alle reacties.

Lees hier meer over aandrijfassen en homokineten. Komt het geluid uit je stuurkolom of meer bij je wielen vandaan. Onderhoud, reparatie en problemen Search In, krakend geluid bij sturen renault megane. Dan kan men namelijk een Het doet zich vooral voor bij het wegrijden, draaien bij verlaten parkeervak? Ja Nee. Als het droog weer is zal ik proberen een filmpje te maken.

Mijn pomp maakte ook lawaai en bij het wegrijden of rustig een parkeervak in draaien dan kraakte die ook en dit kwam heel simpel door hoe spaar je airmiles vliegen te weinig olie erin, is het lastig om op die momenten te remmen. Omdat het geluid erg kort en plotseling is.

Snelle links. Re: gekraak ,met sturen?????????? Het treedt op bij vorst en verdwijnt met het opwarmen van de motor. Mijn Megane2 heeft ook last van kraken bij het sturen.

Kraken bij scherp insturen kan eventueel wijzen op versleten fuseekogels. Hiermee zou het verholpen moeten zijn. Vooral omdat het zelfde geluid onbelast op de krik of brug vaak niet hoorbaar is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Massimiliano:

    Wachtwoord of gebruikersnaam?

    Antwoord
  2. Jaap-Jan:

    Re: Kraken bij het sturen Bericht door mox » 18 mei , Moeilijk te zeggen De verdeling gebeurd over de voor en achterwielen van de auto.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *