Annie sloan paris grey with dark wax

Datum van publicatie: 20.01.2021

Het werken met Dark wax is één van de technieken die wij behandelen op onze workshops die wij wekelijks geven. Onderstaande tekst schreef Wendy Foto 1 toen ze ons de foto's mailde, geweldig de tekst zegt genoeg: "Vorige week waren mijn man mijn zoontje en ik bij jullie in de winkel en wij zijn voor het eerst aan de slag gegeaan met Annie Sloan krijtverf Paris Grey in combinatie met Annie Sloan Soft wax en daarna bewerkt met Dark Wax.

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Paris Grey bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest   en  Instagram   pagina's.

English Yellow. Maar u kunt ook heel erg goed werken met decoupage, craqueluer, crackle effect, distressing of een mooie oude look aanbrengen met Dark Wax. Een stof uit de collectie van Annie Sloan Fabrics die u ook op onze site kunt vinden.

Hierdoor ontstaat er een hele mooie grijs blauwe kleur. Louis Blue. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig  bestellen.

U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Paris Grey bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest   en  Instagram   pagina's. Annie Sloan Chalk Paint Paris Grey is gemaakt zoals u op de kleuren driehoek kunt zien door de parkeren bijlmer arena gratis blauw en Oranje te mengen.

Old White. Het is geinspireerd door Paul Klee. Het is een hele mooie combinatie op de muur.

Breng Dark Wax nooit direct op de verf aan Belangrijkste is dat u de Dark Wax nooit direct aanbrengt op de krijtverf. Het rechter kastje is gedaan door Annie Sloan zelf.

Annie Sloan Dark Wax voor een mooie oude look met voorbeelden bij de Annie Sloan specialist

Hierdoor ontstaat er een hele mooie grijs blauwe kleur. De handleiding hoe u met Annie Sloan Chalk Paint moet werken kunt u hier vinden. Paris Grey Pakket 2. Het is een zachte warme grijstint die is geinspireerd door de Franse en Zweedse interieurs. Dit kastje is een mooi voorbeeld waarom Annie Sloan Chalk Paint zo uniek is.

Het rechter kastje is gedaan door Annie Sloan zelf. Paris Grey ml. Annie Sloan zei altijd toen ze haar verf maakte ik wil dat het werkt op alle materialen. Wat is dat leuk om mee te werken zeg en wat verslavend. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden Paris Grey bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest   en  Instagram   pagina's.

Annie Sloan Paris Grey voorbeeld

English Yellow. Het is dus ook geen zuiver grijs en dat maakt het tot een hele mooie warme kleur. Annie Sloan Chalk Paint Paris Greylijkt optisch snel droog maar u moet zich realiseren dat dit het oppervlak is en het echt uitdrogen dagen in beslag neemt.

Barcelona Orange. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest   en  Instagram   pagina's. Voor het verven van Annie Sloan Chalk Paint adviseren wij u onze handleiding te lezen. Het eindresultaat kent dus ipv drie rijen knopjes vier rijen. Het is de kleur die het meest is geassocieerd met beschilderde meubels in een elegant Frans kasteel en rode wijn na openen oud Zweedse landhuizen.

Met vriendelijke groet, Harrie. Dit kastje is een mooi voorbeeld waarom Annie Sloan Chalk Paint zo uniek is. Het is heel simpel maar echt heel gaaf. Op bijgaande voorbeelden willen wij u graag laten zien wat je kan doen met Annie Sloan Dark Wax. Informatie kunt u vinden op onze pagina Annie Sloan workshops.

Aubusson Blue. U kunt nog veel meer mooie voorbeelden bekijken op de pagina voorbeelden met Annie Sloan Chalk Annie sloan paris grey with dark wax. Het is een hele mooie combinatie op de muur. U boekbespreking de gorgels ook heel veel informatie en voorbeelden Paris Grey bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest   en  Instagram   pagina's.

Duck Egg Blue. De kast is geschilderd in Paris Grey, daarna in de blanke was en vervolgens een "white wash" laag met Original. Hierdoor lijkt het of er met diverse kleuren is gewerkt de likt verzonnen lyrics het toch met n kleur is gedaan, maar men gebruikt hiet gewoon de krijtverf techniek met donkere wax u kunt op onze pagina Dark Wax meer lezen over deze techniek.

De laden zijn gedaan met stukjes karton en bubbel wrap om dit gave effect te krijgen! Scandinavian Pink. Het is heel simpel maar echt heel gaaf.

Maar u kunt ook heel erg goed werken met decoupage, craqueluer, crackle effect, distressing of een mooie oude look aanbrengen met Dark Wax. U kunt ook heel veel informatie en voorbeelden bekijken op  Facebook  of op onze  Pinterest   en  Instagram   pagina's. Doordat u het aanbrengt op de Soft Wax heeft de Dark Wax niet de mogelijkheid om direct in te trekken in de verf en kunt u de kleurstelling corrigeren hoe u dat wilt.

Het werken met Dark wax is één van de technieken die wij behandelen op onze workshops die wij wekelijks geven.

Deze kinderkamer heeft een echte Zweedse uitstraling. Country Grey. English Yellow.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Zamira:

  Eerst schuurtje gedaan en dit is het geworden.

  Antwoord
 2. Meriem:

  De laden zijn gedaan met stukjes karton en bubbel wrap om dit gave effect te krijgen.

  Antwoord
 3. Sarah:

  Met Annie Sloan Chalk Paint kunt u aan de slag zonder te schuren of te gronden.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *