Activite zuidervaart zuiderkeerkring alphen aan den rijn

Datum van publicatie: 10.01.2021

Partners van ZorgkaartNederland. Meer Toelichting Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

Maaltijden Uw broodmaaltijden kunt u zelf in het winkeltje kopen. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Deze maaltijden worden kant-en-klaar en warm op uw appartement bezorgd. Locatie Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een licht verpleeghuis op één woonlaag. Zorg in een instelling Kunt of wilt u niet meer thuis wonen? Daarnaast heeft Zuidervaart ook een bibliotheek en een internetcafé.

Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar Dit in verband met eventuele toekomstige zorg die u krijgt. De bewoners hier vormen een gemleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten. Wordt het niet te zwaar. Initiatief van. Medewerkers van ActiVite zijn professioneel, activite zuidervaart zuiderkeerkring alphen aan den rijn, veel ramen en kleuren in het gebouw, wij benaderen onze clinten met respect en werken volgens een zorgplan.

Bij de bouw van Zuidervaart is veel aandacht geschonken aan een ruime opz.

  • Woonservicecentrum Zuidervaart Zorgcentrum Zuidervaart ActiVite Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een modern, licht en kleurrijk woonservicecentrum waar cliënten en medewerkers zich thuis voelen. Bij de bouw van Zuidervaart is veel aandacht geschonken aan een ruime opzet, gezellige meubels, veel ramen en kleuren in het gebouw.
  • Zowel bewoners als medewerkers mogen niet ongevraagd in uw appartement komen. De bewoners hier vormen een gemêleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten.

Waarderingen

Zorg in een instelling Kunt of wilt u niet meer thuis wonen? Verder kunt het appartement ingericht worden zoals u zelf wilt. Daarnaast heeft Zuidervaart ook een bibliotheek en een internetcafé. Persoonsgebonden budget pgb Met een pgb koopt u zelf uw zorg in en stelt u zelf een zorgplan op. Locaties Er vallen 9 locaties onder deze organisatie, waaronder:.

Appartementen Zuidervaart heeft 58 éénpersoonsappartementen en 2 tweepersoonsappartementen.

In de appartementen is een alarmsysteem. Waarderingen Gemiddeld waarderingscijfer per jaar De informatie op deze pagina wordt aangeleverd door de zorgaanbieder zelf. Persoonsgebonden budget pgb Met een pgb koopt u zelf uw zorg in en stelt u zelf een zorgplan op. Ik verveel me geen moment hier, activite zuidervaart zuiderkeerkring alphen aan den rijn, elke ochtend samen koffie d?

Voorzieningen Maaltijden Uw broodmaaltijden kunt u zelf in het winkeltje kopen.

Beoordelingen

Zorg thuis Heeft u zorg nodig en wilt u zelfstandig thuis blijven wonen? Cookie melding We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Initiatief van.

Alleen het bed moet een seniorenbed zijn. Eventueel kunt u met de magnetron de maaltijd op een later tijdstip opwarmen. Klachten over uw behandeling. Locatie Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een licht verpleeghuis op n woonlaag. Met andere woorden; zij houden de regie over hun eigen leven en de keuzes worden gerespecteerd door zowel de medebewoners als de medewerkers.

Veel gezocht

Zodra men ActiVite Zuidervaart binnenstapt, komt men in een grote hal waar zich de receptie bevindt, een aantal kantoorruimten en een winkeltje. Meld klacht. Zorg thuis Heeft u zorg nodig en wilt u zelfstandig thuis blijven wonen?

Dan kunt u zorg krijgen in een instelling. De gezellige binnenstad van Leiden met markt, musea

Telefoon - 58 25 De bewoners hier vormen een gemleerd gezelschap; ze komen uit alle delen activite zuidervaart zuiderkeerkring alphen aan den rijn Nederland en zijn van alle gezindten. Foto's en video's. Ondanks dat u met meerdere mensen in n gebouw woont, licht en kleurrijk woonservicecentrum waar clinten en medewerkers zich thuis voelen, uw voordeur. Maaltijden Uw broodmaaltijden kunt u zelf in het winkeltje kopen. Zorgcentrum Zuidervaart ActiVite Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een modern.

ActiVite biedt zorg op maat.

Telefoonnummer

Bekijk alle locaties. Ook tijdelijk verblijf is mogelijk binnen ActiVite - Zuidervaart -. U bent hier: Home Zorginstelling ActiVite.

De bewoners hier vormen een gemleerd gezelschap; ze komen uit alle delen van Nederland en zijn van alle gezindten. U woont er in een door uzelf ingericht zorgappartement en bepaalt uw eigen levensritme. Locatie Zuidervaart in Alphen aan den Rijn is een licht verpleeghuis op n woonlaag!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *