Treinkaartje kopen kruidvat

Datum van publicatie: 19.11.2020

Wij checken elke dag bij de verschillende aanbieders de goedkope treinkaartjes. Ik wil gewoon een dagkaart dat ik zonder bibbers kan genieten van mijn hobby. LInk naar:Kruidvat treinkaartjes.

De goedkope treinkaartjes zijn niet geldig in de ochtend- en avondspits. Jetty schreef:. Bestel bij de NS Spoordeelwinkel tijdelijk retourtickets met stapelkorting. NS lijkt gestopt te zijn met goedkope dagkaarten. Ineke schreef:. Moet ik deze treinkaartjes uitprinten? Dat is echt onzin.

Thanks voor de feedback. Ger schreef:. Zijn er ook goedkope treinkaartjes voor kinderen. Maar wel een super gebaar van de NS!!. Dit betreft dus een dagretour.

Ria schreef:. Reis in oktober met goedkope treinkaartjes naar een leuke stad, trek eropuit of ga een dagje shoppen. Ik ben opgelucht en blij om te horen dat ik mijn kaartje toch kan verzilveren, in.

Goedkope treinkaartjes in 2020

Goedkope treinkaartjes enkel reis. Vanuit Nederland of Belgie? Bernard schreef:. Nico schreef:. Klopt Annemiek, maar we zijn Nederlanders en gaan we dus zeuren over de eenmalige 7,50 Euro die we dan eerst moeten betalen voor de OV chipkaart.

Hierbij vraagt NS enkele boswachtershuis te koop van je, zoals de reisdatum, treinkaartje kopen kruidvat.

Denk erom dat de hoofdboeker altijd aanwezig moet zijn! Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Nijkerk op de intercity-route. Dan dien je een toeslag te betalen.

Nou,dat zal niet,met koningsdag zyn de actiekaartjes ook nooit,geldig,N denkt ook,ze gaan dr toch wel heen,of t nou duur is of niet…. Twee van deze treinkaartjes zijn dus ideaal te gebruiken als weekendretour.

Retour in de daluren

Hierbij vraagt NS enkele gegevens van je, zoals de reisdatum, reiziger- en contactgegevens. Ik woon in Canada en vanwege de corona heb ik besloten om terug te gaan naar Canada. De goedkope treinkaartjes van Kruidvat zijn de hele week te gebruiken voor een traject naar keuze.

Hi, ik heb een vraag. Nico schreef:. Dat is echt onzin. Maar omdat de datum nu al geweest is kan ik het kaartje ook niet meer terug vinden in treinkaartje kopen kruidvat ns app.

Je doet net of al die mensen alleen aan zichzelf denken, terwijl iedereen dag na dag met coronanieuws geconfronteerd wordt.

71 gedachten over “Kruidvat treinkaartje blijft heel 2020 geldig”

Inmiddels is daar meer duidelijkheid over. LInk naar:Laatste week AH treinkaartactie!! Bij deze actie zit een coupon inbegrepen die je bij Doppia Espresso kunt inleveren voor een kop koffie of thee met appelgebak.

Prima geregeld! Zelfs in de Intercity direct en op het binnenlandse traject van de ICE zijn deze treinkaartjes met een kleine toeslag geldig.

 • Bedankt, r.
 • Veel mensen zijn gewend om in problemen te denken, en als die er niet direct zijn, dan bedenken we er een.
 • Dus beter als het normale leven weer begint te herstarten.
 • Jan schreef:.

Eenmaal verzilverde treinkaartjes kunnen niet meer worden gewijzigd, treinkaartje kopen kruidvat. Mag ook zonder te vloeken.

Wim schreef:. Dus misschien toch meer leven met het geluk van een gratis kop koffie bij Doppio bij mijn wekelijks retour naar mijn vader. Ben jij treinkaartje kopen kruidvat zoek naar een goedkoop treinkaartje?

Is het inmiddels al gelukt! LInk naar:Dagretour incl. Na aankoop krijg je een vouchercode die uiterlijk op de reisdag zelf dient te verzilveren via ns.

Goedkope treinkaartjes bij Kruidvat v.a. € 15,-

Jazeker, ook na 1 juli is het dragen van een mondkapje in het OV verplicht. Volg een handmatig toegevoegde link Enkele reis NS. Dan heb je nooit het normale tarief betaald.

Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien. Qbuzz treinkaartje kopen kruidvat geen CoronaMelder tijdens werk 19 okt DeBaaf schreef:.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Shauna:

  Let op: in de spits moet je daadwerkelijk uit de trein zijn, ongeacht hoe laat je treinreis begonnen is. Nee dat hoeft niet.

  Antwoord
 2. Darwin:

  Gek was dat de codes die niet gebruikt waren niet meer terug te vinden waren in hun systeem. In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *