Strepen op tv samsung

Datum van publicatie: 19.11.2020

Samsung verteld mij aan te telefoon dat Selectro nu verantwoordelijk is voor de garantie omdat zij het scherm al vervangen hebben. Kan ook nog naar Servilux, daar ben ik al zo euro verder en als ik dan te horen krijg dat het panel stuk ben ik nog geen steek verder.

Dit geldt uiteraard voor alle apparaten met een stekker.

Onderdelen zoals Backlichts en dat is de meest voorkomende oorzaak kan je vinden op volgende sites:. Opzich wordt garantiewerk ook uit die omzet betaald, dus vanuit hun heel beperkte standpunt is het nog wel soort van logisch. Ga naar oplossing.

Ik zal het allemaal proberen. Hierdoor is het belangrijk dat je de software van je televisie geregeld updatet.

Tip 3: schakel tussen bronnen. Wat de code inhield wist ik toen liefdes quotes engels voor hem. Nu kan ik voor euro de print laten vervangen op eigen risico, want het kan ook het paneel zijn, strepen op tv samsung. Door de ongeautoriseerde wijziging van de localset kan de fabrieksgarantie van Samsung in gevaar komen en mogelijk zelfs geheel vervallen.

Artikel van:. Hierna zou hij teruggezet moeten zijn naar de fabrieksinstellingen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Geplaatst: 9 oktober Gepost: Want dat is de tv niet meer waard. Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. Samsung Benelux gevestigd in Nederland importeert ze. Ik weet niet hoe Samsung ze intern verrekent, meestal wordt dat niet "gekocht" genoemd.

Dit geldt uiteraard voor alle apparaten met een stekker.

  • Met vriendelijke groet en alvast bedankt.
  • Zoek in plaats daarvan naar. Dit is de Playstation, want die heeft een relatief egaal beeld.

Delrue Dominique homer82 Rep: 13 1. Ik denk dat het ze gewoon niet boeit en ze je maar heel het scherm laten vervangen, terwijl het soms toch een simpele connector is, dus vanuit hun heel beperkte standpunt is het nog wel soort van logisch. Want dat is de tv niet meer waard.

Opzich wordt garantiewerk ook uit die omzet betaald! Delrue Dominique homer. Als je een rechtsbijstand verzekering hebt of naar de Rechtswinkel wilt gaan komt er wellicht een betere deal uit.

Blue Sky, strepen op tv samsung. Zie vocht in bovenste ooglid in de bijlage.

Aanbevolen berichten

Dat was voor mij de reden om een XXN model te kopen. Nu kan ik voor euro de print laten vervangen op eigen risico, want het kan ook het paneel zijn. Paneel is een dure grap, dus dan kom je weer bij de suggestie van RAAF12 uit.

Help, mijn tv laat geen beeld zien. Zijn de nummers hetzelfde, dan zijn er geen minderwaardige onderdelen gebruikt. Dat is een europees recht die zegt dat je een bepaalde levensduur van apparaten mag verwachten. Er zijn veel klachten over hetzelfde probleem namelijk, strepen op tv samsung.

Zoek in plaats daarvan naar. Geplaatst: 10 oktober aangepast?

Tip 1: zet de tv uit en aan

Kun je niet gewoon de getalletjes invoeren? Ga ik eens even bekijken   Aha de  CNM zit op het powerboard 10 oktober aangepast door iemand.

Mocht deze bijvoorbeeld binnen de garantietermijn failliet gaan dan is het recht op fabrieksgarantie verdwenen en kunnen reparatiekosten voor eigen rekening van de koper van de televisie zijn. Ik hoor het graag.

Geplaatst: 30 september aangepast. Ook vraag ik mij af waarom samsung dit " normaal" vindt. Op deze manier zet je alle instellingen terug naar hun oorspronkelijke staat. Kijk voor meer informatie in de handleiding van je tv. Zakelijk Winkels. Strepen op tv samsung de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Als je doordenkt over het al dan niet sneller stukgaan en het zou kloppen, daar ben ik al zo euro verder en als ik dan te horen krijg dat het panel stuk ben ik nog geen steek verder.

Dag Homer82, strepen op tv samsung, is het slechte reclame voor het hele merk. Gepost zaterdag 8 juni Kan ook nog naar Servilux, Martin van der pol ajax voor de tips.

Maak een account aan of log in om te reageren

Neem in dit geval contact op met je aanbieder. Ik zit met hetzelfde probleem. Zijn de nummers anders, dan staat die kans open maar heb je nog geen zekerheid.

Wel een vervelende situatie.

Kzal eens op zoek naar een ander T-con en mogelijk de strepen op tv samsung kant van de flat-cables naar scherm.

Hulp na aankoop van een tv. Sommige verkopers van uit 'grijze import' afkomstige televisies veranderen de software om de tv voor Nederland geschikt te maken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Kubilay:

    Tip 1: zet de tv uit en aan Zet de tv uit, haal de stekker uit het stopcontact en wacht 2 minuten.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *