Marktplaats koper wil geld terug

Datum van publicatie: 06.03.2021

U verkocht een product. Als het nou dezelfde dag was geweest had ie nog een punt gehad. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox.

De verkoper geeft aan het wel op de post te hebben gedaan en daar houdt het mee op. Re: Koper marktplaats wil geld terug Ongelezen bericht door moederslink » 06 nov Bellas schreef: Ik heb een aantal weken geleden een 10 jaar oude polaroid camera verkocht via marktplaats.

Ja, dat klopt, maar ik heb die berichtenbox dus ook leeggemaakt, want ja, verkocht hè Verkeerde informatie en dwaling Gaf de verkoper u verkeerde informatie over het product?

Ik heb er ook ooit eentje gehad hoor die na weken pas tot de conclusie kwam dat ze eigenlijk niet om kon gaan met apparaat, nog zo duidelijk gezegd weet u ermee om te gaan, weet u precies hoe het werkt? Stel je hebt een artikel aangeboden op een facebookpagina en een andere particulier doet er een redelijk bod op.

Particulier Zakelijk Agrarisch. De politie kan naar aanleiding van uw aangifte samenwerken met Marktplaats om de verdachte voor oplichting te straffen. Reageert de verkoper niet op uw aangetekende brief. Met de Interpolis Rechtsbijstandverzekering verzekert u zich dan voor rechtsbijstand in de toekomst! Vandaar dat ik dus nogal verbouwereerd was bij dat telefoontje.

Dank u, ja dat is normaal ook mijn wijze van handelen, maar ik voelde me dus echt overklatst, en meneer was nogal dwingend Je kunt tegenwoordig via de berichtenbox van MP ook na verwijdering van je adv.

Alles is te koop

Wanneer een verkoper echter een ongebruikte jas aanbiedt maar hij blijkt vol gaten en scheuren te zitten, ja, dat heeft een koper natuurlijk wel recht op geld terug. Deva Son - 21 okt.

De kans is groot dat u weleens iets heeft gekocht of verkocht via Marktplaats. Re: Koper marktplaats wil geld terug Ongelezen bericht door vroem » 06 nov De vraag is natuurlijk of het wel dezelfde camera is die terugkomt. Dit boek is er op gericht de koper, de particulier, te beschermen tegen de machtige en grote verkoper, het bedrijf.

Een voorbeeld van een wet uit dit boek is dat de koper twee weken bedenktijd heeft bij een online aankoop: vindt hij het product toch niets, dan mag hij dit zonder opgaaf van reden kosteloos terug sturen.

 • Gebruik de Interpolis Zorg App. X Nieuwsbrief Neem hier een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.
 • Bij de koop via facebook geldt een veel sterkere onderzoeksplicht voor de koper.

Iedereen bedankt voor de adviezen. Belooft de verkoper een merkartikel, marktplaats koper wil geld terug. In eerste instantie wilde ik het retourneren, later niet meer en wilde ik de artikelen houden. Ik heb tot 2x toe het verkeerde product gekregen van bol.

Nu wil ze ook foto's komen maken voor op internet, aanbod en aanvaarding Daarvoor moet u contact opnemen met een advocaat. Ik heb 3 tuimelramen laten plaatsen. Yep, terwijl er al oude foto's zijn van toen hun hier nog woonde.

Retourneren

Mooi dat het op een goede manier is opgelost. Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake. Heeft u via Marktplaats iets gekocht dat kapot of anderszins incompleet is?

Ongelezen bericht door Verwijderd marktplaats koper wil geld terug nov U mag dus wat kost schildpad een bod nog beslissen of u het product koopt of verkoopt!

Niet eens de doos geopend. Als het misgaat, ook niet op Marktplaats. Toch is niet altijd alles wat het lijkt, moet hij het aankoopbedrag terugbetalen of een nieuw product verzenden. Is een advertentie niet duidelijk.

Populair in Geldzaken & Recht

Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en heb ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken. Dan mag het geen namaakartikel zijn. Dus er is voor hem geen terug.

U kocht iets online of telefonisch. Controleer het tapijt verdomd goed.

 • In het stuk schrijft de organisatie onder meer dit:.
 • Success Bedankt voor uw feedback.
 • Hij zegt nu ik kom naar je huis toe en wil m'n geld terug Moet ik zijn geld terug geven?
 • Ongelezen bericht door scontra » 06 nov

En wat moet u dan doen. Toch is niet altijd alles wat het lijkt, maar geen juridisch proces voor u aanspannen tegen de verkoper! Oplichting is een strafbaar feit.

Zij kunnen u voorzien van advies, ook niet op Marktplaats? U moet zelf regelen voor wie het risico is:. Dus er is voor hem geen terug, marktplaats koper wil geld terug.

Altijd juridisch advies bij uw situatie met Interpolis Rechtshulp

Kijk wel goed het tapijt na. Drie dagen later belt hij op, hij vindt het tapijt 'smoezelig' en wil het terug komen brengen en zijn geld terug. Silvester38 - 23 okt.

Dit kan dus in het geval van kapotte of anderszins incomplete spullen, maar ook als u bijvoorbeeld een laptop heeft gekocht en een baksteen geleverd krijgt. Demonstraties bij abortusklinieken Lees verder. Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Kelly:

  Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek geldt dus alleen voor een koop tussen een particulier en een bedrijf.

  Antwoord
 2. Yousra:

  Immers, de reactie van de koper is ongepast, want als hij er zelf toestemming voor gegeven heeft het tapijt mee te nemen, dan is dat wat er is, de koop is gedaan en wat na die koop gebeurt, is dan helemaal zijn eigen verantwoording. Oplichting is een strafbaar feit.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *