Kamperfoelie bladhoudend winterhard

Datum van publicatie: 18.11.2020

De plant bloeit lang en overvloedig als hij op de juiste plaats staat. Alle bestelde planten brengen wij ook naar de afhaalpunten, er is geen verschil in levertijd bij afhalen of bezorging aan huis. Groenblijvende kamperfoelie Lonicera henryi.

De plant bloeit lang en overvloedig als hij op de juiste plaats staat. Bloeitijd van Lonicera henryi is in juni en juli met blauwzwarte vruchten. Dit borderpakket bevat de volgende soorten: 4x Lonicera Henryi 1 strekkende meter Hoe verzorg ik mijn Lonicera? Bij meeldauw krijg je een soort wit laagje over het blad, wat er uiteindelijk voor zorgt dat de plant haar blad laat vallen.

Bel - Momenteel zijn wij gesloten.

De planten hebben een goed wortelgestel en slaan hierdoor beter aan, kamperfoelie bladhoudend winterhard. Kan 2 tot 3 meter hoog worden.

Knip dan de oude en verwilderde takken in zijn geheel weg. Taal Nederlands. Je kunt hier van alles lezen over de verzorging, snoei, wintergroen. De Lonicera Henryi Kamperfoelie blij.

Het zijn wel echte zomerbloeiers. Wat zijn de verzendkosten?

Voeg toe aan mijn wenslijst

Knip dan de oude en verwilderde takken in zijn geheel weg. Hoe meer schaduw, des te minder bloei. Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Zorg er wel voor dat je de Lonicera regelmatig snoeit. Wat zijn de verzendkosten?

  • Het voordeel van potplanten is dat de plant direct doorgroeit en het hele jaar door te planten. Wanneer je dit niet doet gaat je Kamperfoelie na enkele jaren wat rommelig en verwilderd ogen.
  • Snijdt een stuk af van een tak die het afgelopen jaar goed gegroeid en gebloeid heeft.

Hoe verzorg ik mijn Lonicera. Het aantal planten of bomen dat u nodig hebt per strekkende meter, vooral belangrijk bij hagen en klimplanten. Eetbare tuin De planten eerst even zien voordat u ze betaalt. Andere producten die mogelijk iets voor u zijn? De Kamperfoelie, groenblijvend Lonicera henryi kan goed geplant worden op zonnige. Hoogte: Dit kamperfoelie bladhoudend winterhard afhankelijk van het soort en het snoeien.

Omschrijving

Het is een tamelijk sterk groeiende soort die in de winter meestal meer blad laat vallen dan de vorige. Binnen het geslacht Lonicera komt een groot aantal wintergroene soorten voor.

Hoe kouder het is, des te paarser zijn de bloemen. Maat cm Dit is de hoogte van de plant in centimeters.

Let op: Er staan geen planten van Hoeveel postzegels klein pakketje op voorraad bij een ophaalpunt. De Lonicera Henryi bloeit van mei tot augustus, witgele bloemen. Het voordeel van potplanten is dat de plant direct doorgroeit en kamperfoelie bladhoudend winterhard hele jaar door te planten.

Waarom Tuinplant. WhatsApp ons Nu.

Gerelateerde tuinartikelen

Aantal -. Er zijn zowel bladhoudende als bladverliezende varianten. Groeit het best in goed doorlatende vruchtbare grond. Bestellen 29,95 39, Functionele Cookies zijn nodig om een website beter te laten functioneren.

Onze kale wortels zijn leverbaar kamperfoelie bladhoudend winterhard half september tot half mei. Hoogte: Dit is afhankelijk van het soort en het snoeien, kamperfoelie bladhoudend winterhard. Beoordeel ons nu zelf. Lonicera giraldii Eveneens een prachtige bladplant die in Engeland veel gebruikt wordt om in boomstronken te laten groeien.

Wat zijn de verzendkosten. De plant staat graag met de wortels in de schaduw net als Clematis en met de rest van de plant in de zon. De Lonicera, of kamperfoelie is een zeer populaire klimplant en bestaat uit vele verschillende soorten!

Voor iedereen een mooie tuin

De plant heeft een slingerende groei en is goed in staat om een complete muur, pergola, schutting of hek te bedekken. Trivia: In de natuur vindt je de lonicera ook gedeeltelijk kruipend over de grond. Alle bestelde planten brengen wij ook naar de afhaalpunten, er is geen verschil in levertijd bij afhalen of bezorging aan huis.

Na de bloei worden er rode, blauwe of zwarte bessen gevormd, die meestal giftig zijn voor de mens.

Taal Nederlands. Bloei 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Annalisa:

    Om de plant beter te laten klimmen kunt u deze het beste tegen een rek op leiden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *