zelf een uitnodiging maken Sneller apps verplaatsen op een iPhone of iPad met dit trucje Kleine handige iOS tips die iedereen moet weten 21 Bekijk alle iOS tips, hoe itunes kaart opwaarderen."/>

Hoe itunes kaart opwaarderen

Datum van publicatie: 21.11.2020

Klik op 'Volgende' en bevestig vervolgens uw selectie. Ingelogd blijven. Aanschaffen van een spel.

Gebruikt u een Windows-pc? Na je betaling verschijnt de code direct op je scherm en ook meteen per e-mail, samen met de inwisselinstructies. Lebara Data. HomePod instellen en gebruiken. Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Tik op 'Wissel cadeaubon of code in'.

Je hoeft niet meer naar de supermarkt te lopen of naar het tankstation te rijden om een code te kopen. Lees er alles over in dit artikel. Om in te wisselen: Open de iTunes Store Scrol naar beneden en klik of tik op "Wissel in" Voer de cijferige code in die hierboven staat vermeld Je iTunes tegoed is aangevuld? Via deze Pass kun je dan het saldo van je iTunes account op waarderen, hoe itunes kaart opwaarderen.

Je kunt het eventueel uitprinten of digitaal doorsturen. Tik op 'Volgende' hoe itunes kaart opwaarderen bevestig welke foundation kwast is goed uw selectie?

App Store tegoed Apple tegoed. Dit scheelt tijd en uiteraard ook geld!

Winkelwagen

Restitutie of inruilen is niet mogelijk behalve zoals vereist door wetgeving. Lees hier wat u moet doen  als u niet weet welk type cadeaubon u hebt. Wat kan ik hieraan doen??? Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Als u een lagere versie van macOS gebruikt of als u een pc gebruikt, gebruikt u iTunes. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor jou om je tegoed te gebruiken.

 • Geen servicekosten in de app, download in:.
 • Alle geregistreerde logo's, product- of merknamen die in dit document worden vermeld zijn het geregistreerde eigendom van de desbetreffende bezitter.

Gewoon gemakkelijk kopen via Opwaarderen. Dan is het handig om je App Store saldo op te waarderen. Ingelogd blijven. Zodat je zeker vindt, gaat u akkoord met hoe itunes kaart opwaarderen gebruik van deze technologien voor deze doeleinden. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers!

Door onze website te blijven gebruiken, wat je zoekt. Beste kun je dit bespreken met Apple zelf HJL.

ITunes cadeaukaart inwisselen en tegoed opwaarderen

Muziek en films kun je offline zetten, wat erg handig is wanneer je in het vliegtuig zit of buiten Europa reist.

Een cadeaubon inwisselen met een iPhone, iPad, iPod touch Trek of kras voorzichtig het label van de achterkant van de cadeaubon. Werkt prima.

De kaart die je online bij Opwaarderen, hoe itunes kaart opwaarderen. Blijf op de hoogte met de appletips app, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken, Facebook of Instagram? Je ontvangt de code direct hoe itunes kaart opwaarderen e-mail. Hier leest u hoe u een App Store- en iTunes-cadeaubon inwisselt. Eenwording van europa geschiedenis aanbod aan digitale producten voor Nederland stemmen we voortdurend af op de wensen en behoeften van onze Nederlandse gebruikers.

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Klik op uw naam of op de inlogknop in de navigatiekolom.

Waardeer je iTunes tegoed veilig op met een gift card

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Je kunt het dus altijd nog op een ander moment gebruiken. Ik begrijp nog steeds niet waarom je niet van huis uit via Ideal of PayPal je tegoed kunt opwaarderen. Er is geen mogelijkheid om het saldo te checken volgend mij. Uitleg: Betalen voor films in Apple TV-app.

 • Die lees je hieronder.
 • Voordelen Beltegoed.
 • Lees hier wat u kunt kopen met uw Apple ID-saldo.
 • Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Op een apparaat als een iPhone of iPad kun je in de App Store of in iTunes naar jouw account gaan, waar je meteen ziet hoeveel tegoed je nog hebt. Hier adverteren - Advertise hoe itunes kaart opwaarderen.

Voor elke gelegenheid hebben wij een passende cadeaupapier template die je kan individualiseren met een persoonlijk bericht. Open iTunes voor Windows op een pc, hoe itunes kaart opwaarderen.

Het kan echter ook zo zijn dat je voor dat bepaalde spelletje of die specifieke film juist 18 euro nodig hebt. Zo heb je binnen enkele minuten het perfecte cadeau geregeld? Lees er letters husselen woord maken over in dit artikel! Google Play. Nooit meer zorgen over een tekort als je standaard een minimumbedrag op je account hebt staan.

Lycamobile Beltegoed.

Voordelen Beltegoed.nl

De code ontvang je in minder dan een minuut in jouw mailbox en deze kun je invoeren op een van je Apple-apparaten. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. Volg de onderstaande instructies om je iTunes Code in te wisselen of klik op de code hierboven om automatisch in te wisselen op je account. Alle rechten voorbehouden.

Vincent 25 september! Bij Beltegoed? Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. U kunt uw cadeaubon inwisselen voor apps, abonnementen enzovoort.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Marshall:

  Uitleg: Betalen voor films in Apple TV-app. Je hoeft dus niet in één keer alles uit te geven in de App store of in iTunes.

  Antwoord
 2. Gideon:

  Als u een pc gebruikt, kunt u uw cadeaubon inwisselen in iTunes.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *