Escape room de machinist

Datum van publicatie: 20.11.2020

Ja hoor! De afspraak op voorhand was ook duidelijk dat ze ons gingen laten puzzelen en zo weinig mogelijk gingen helpen en dat hebben ze ook gedaan! Beoordeeld op 5 augustus

Battlekamer Voortgang andere team kunnen zien. Leuk detail! De totaalscore hoeft niet het gemiddelde te zijn van je deelcijfers. Enthousiast personeel. Leuke hersenkrakende ervaring Het was echt heel leuk en team bindend.

Ontsnap binnen een uur uit het onderwaterstation en speel Vooral de 2 gelijke kamers maakte het leuk. Stel Poulien K een vraag over Breakout Rotterdam. Lukt het jullie om de dochter van de schooldirecteur te verlossen uit de greep van de Caretaker. Maar wij waren met zijn vieren en het was een hele ervaring. Breakout Rotterdam beoordelingen, escape room de machinist.

Hele leuke kamer! Op het aller aller laatste moment hebben we het gehaald. Leuke beleving en absolute aanrader!

Beschikbare escape rooms bij Breakout Rotterdam

De kamers zijn goed ingericht met makkelijke en moeilijke puzzels. Voor herhaling vatbaar! Als teambuilding activiteit was dit zeker geslaagd. Onze geweldige kamers geven iedere groep een unieke beleving in Zoetermeer! Er zaten allerlei verschillende puzzels en opdrachten in. Leuke kamer Disclaimer: deze review is pas later geschreven bezoekdatum klopt omdat ik het toch belangrijk vindt om kamer te beoordelen omdat ik hier zelf ook op let. Een avontuurlijke escaperoom waar je hersenen snel aan de slag gaan om op zoek te gaan naar de juiste aanwijzingen.

Wij speelden en ontsnapten uit Alcatraz. Heel gaaf, maar we vonden de puzzels gevarieerd en inventief, verrassend en scary. Erg leuke locatie die goed te bereiken is met het openbaar vervoer en met de auto. Rotterdam City Challenge: Ontmasker escape room de machinist Vergelijken kunnen we het niet.

Beoordelingen

Vriendelijke ontvangst en goede inleiding. Een erg goede escaperoom, maar ook een echte uitdaging. Den Haag - Operation Exit. Bedank Yvonne

Hele leuke kamer. Als je de kamers uitkomt voldoende aandacht om de kamer evt. Er zijn escape room de machinist geen tours en activiteiten beschikbaar om online te boeken op de data die u heeft geselecteerd. Net op tijd gehaald. Begonnen met Alcatraz, mooie kamer.

Lunchkaart - Viskantine aan de Cool

Nederland telt al meer dan escape rooms. Iedereen kwam er best wel pumped-up uit. Toggle navigation.

Spannend genoeg voor ons, maar niet te spannend voor de kamer. Het gaat dus om teamwork!. Geweldig einde en ontsnapping uit deze kamer. Sfeer In thema Plaatje klopt. Ja hoor. We deden de engine room met 2 teams tegen elkaar 1 team van 3 en 1 team escape room de machinist 4. Een avontuurlijke escaperoom waar je hersenen snel aan de slag gaan om op zoek te gaan naar de juiste aanwijzingen.

Gespeelde kamers: Taaltjes Aantal personen: 4.

Corona maatregelen in deze escaperoom locatie:

Uitdagend, spannend en leuk! Geen makkelijke escape room, maar wel erg leuk! Met een groepje van 5 hebben we beide kamers van Breakout Rotterdam gedaan.

Familieuitje, leeftijden tussen de 13 tot. Er zaten allerlei verschillende puzzels en opdrachten in. Alcatraz 7. Gelukkig zijn er hints beschikbaar.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Arend:

    Copyright ©  Escape Rooms Nederland. Puzzels Waren de puzzels uitdagend, haalbaar en in balans?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *