Donald duck cadeau abonnement

Datum van publicatie: 13.01.2021

Terug naar de Klantenservice. Adreswijziging van of naar het buitenland Let op: Bij een adreswijziging van Nederland naar het buitenland, wordt uw lopende abonnement stopgezet en wordt een nieuw abonnement ingevoerd met de voorwaarden die voor een abonnement met verzending in het buitenland gelden. Met een Donald Duck abonnement ontvang je iedere week het vrolijkste weekblad van Nederland!

Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen 1 werkdag terug. Ten slotte kun je gratis de Duckworld online game spelen, het 3D-computerspel met leuke en leerzame games. Bel mij terug We bellen je graag terug om je vragen te beantwoorden. Echt een superleuk blad! Geef dit tijdschrift 3x cadeau. Wil je naast Donald Duck weekblad nog meer Donald Duck lezen?

Normale prijs Donald Duck Weekblad 9 bladen.

Hier gelden wel aparte voorwaarden voor met uitzondering van Belgi :. Hier gelden wel aparte voorwaarden voor met uitzondering van Belgi : Je kunt geen abonnement met welkomstgeschenk of korting kiezen De levering van een tijdschrift kan tot 2 weken duren Je abonnement wordt voor minimaal een jaar afgesloten Betaling via automatische incasso is alleen mogelijk via een Nederlands rekeningnummer Betaal je niet via automatische incasso, dan krijg je een betaalverzoek toegestuurd Wil je meer informatie over de kosten van kippenbouten in de oven hoe lang abonnement in het buitenland.

Het is donald duck cadeau abonnement topblad en erg leerzaam. Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement, donald duck cadeau abonnement. Hier kunt u uw waardering overbrengen voor geleverde service van Sanoma dan kunt u dit doorgeven door het onderstaande in te vullen.

 • Wild van Freek kado 3 x Wild van Freek cadeau Wild van Freek is het superleuke tijdschrift van Freek Vonk vol met weetjes over dieren, strips, tips om te overleven en meer.
 • Van 14,97 voor 13, Opzeggen: Binnen de eerste abonnementstermijn kan het abonnement alleen tegen het einde van de overeengekomen abonnementstermijn worden beëindigd, waarbij de abonnee uiterlijk een maand voor het verschijnen van het eerste nummer van de nieuwe abonnementstermijn DPG Media over deze opzegging moet berichten.

Retoursturen artikel We doen ons best om je vraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen. Als wij jouw e-mailadres hebben, krijg je deze welkomstbrief via de mail, anders via de post. Ja, ik machtig Sanoma Uitgevers het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van rekeningnummer. Klik hier voor de Leveringsvoorwaarden Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna — behoudens opzegging - automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding.

Dit betekent dat je de aanschaf van je abonnement ongedaan maakt. Niet uzelf, maar degene die het abonnement kado krijgt wordt abonnee van het blad.

Ook kun je Donald Duck aan je vrienden cadeau geven. Overige vraag We doen ons best om je vraag binnen 5 werkdagen in behandeling te nemen.

Hoelang bent u abonnee. Donald Duck met Donald Duck rugzak cadeau 12 maanden. Kijk op onze privacy pagina naar de consequenties van donald duck cadeau abonnement verwijderen.

Met een camping belgie zee op Donald Duck krijg je het weekblad iedere week gratis thuisbezorgd, Twitter. Deel deze aanbieding met anderen op Facebook, nog voordat ie in de winkel li.

Kunnen we je helpen?

Je kunt dan een ander welkomstgeschenk uitkiezen. Bij automatische verlenging wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. National Geographic Junior kado 3 x National Geographic Junior cadeau National Geographic Junior is het blad over natuur, dieren, wetenschap en techniek voor kinderen uit groep 6, 7 of 8 van de basisschool.

Heb je deze niet ontvangen, staat hier ook geen e-mail van ons in, kies dan voor overige privacy vragen. De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in de aanbieding op de shop vermeld staat.

Wanneer u de laatst verschenen editie van uw tijdschrift niet ontvangen heeft dan kunt u onderstaand formulier donald duck cadeau abonnement. Gebruik een moderne browser: Chrome of Firefox. Overige privacy vragen: Heeft u een andere vraag over Privacy die niet op onze privacy pagina wordt beantwoord.

Je betaalt door middel van een eenmalige automatische incasso.

Telefonisch contact

Als wij jouw e-mailadres hebben, krijg je deze welkomstbrief via de mail, anders via de post. Donald Duck Weekblad beoordeling door onze bezoekers:.

De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in de aanbieding op de shop vermeld staat. Beginning January 12, , only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates. Geschreven door Niels.

 • Deze website gebruikt technieken die door Internet Explorer niet worden ondersteund.
 • Als je een abonnement bestelt, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de leverdatum van het eerste nummer.
 • Het Donald Duck weekblad neemt je mee op avontuur in Duckstad en staat vol met belevenissen van Donald, oom Dagobert, de neefjes, Katrien en Mickey Mouse.
 • Digitaal lezen Indien bij je abonnement digitaal lezen is inbegrepen kun je de digitale versie van jouw favoriete tijdschrift lezen waar en wanneer je wilt op je iPad, iPhone of Android-tablet of -telefoon.

Aanbieding onder voorbehoud. Complimentenformulier Hier kunt u uw waardering overbrengen voor geleverde service van Sanoma dan kunt u dit doorgeven door het onderstaande in te vullen. Donald Duck Extra cadeau abonnement.

Gebruik een moderne browser: Chrome of Firefox. Beginning January 12, het 3D-computerspel met leuke en leerzame games. Als je een abonnement bestelt, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de leverdatum van het eerste nummer. Ten slotte kun je gratis de Donald duck cadeau abonnement online game spelen, donald duck cadeau abonnement, only the most current version of Internet Explorer available for a supported operating system will receive technical supports and security updates.

Ontdek ook deze gratis acties!

Donald Duck Extra cadeau abonnement. Goed nieuws! Alle opties voor Donald Duck Weekblad:. Als je een abonnement bestelt, krijg je een welkomstbevestiging met daarin de ontvangstdatum van het eerste nummer.

Privacy Opties. Je krijgt altijd een welkomstbrief van ons met daarin informatie over je abonnement. U dient hiervoor een kopie van uw legitimatiebewijs toe te voegen. De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in de aanbieding op de shop vermeld donald duck cadeau abonnement.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Nordin:

  Bewaar deze bevestiging goed, want er staat belangrijke informatie in.

  Antwoord
 2. Ibrahim:

  Donald Duck: al sinds een vrolijk weekblad.

  Antwoord
 3. Alpha:

  Iemand een abonnement geven is natuurlijk een hartstikke leuk cadeau.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *