Camping les boucles de la moselle nancy

Datum van publicatie: 09.03.2021

Leeftijd kinderen. Aan de voet van het dorpje Liverdun en in de oevers van de rivier Moselle biedt camping Les Boucles de la Moselle alles voor een ontspannen vakantie om alle bezienswaardigheden van Nancy en de historische dorpen in Lorainne te ontdekken.

Bootverhuur 80 km. Na ca. Verlaat de A31 via afslag 22 richting Frouard. Verse vis Zin in een visje vanavond? Maar even door rijden zie je de borden wel staan. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

Er zijn speeltoestellen voor de kleintjes en er is een nabijgelegen sportgelegenheid. Bekijk alle 10 tips? Kamperen in de winter. Algehele score gebaseerd op 20 beoordelingen. Hieronder lees je de voorwaarden van de camping en de voorwaarden van Pitchup.

Tafels en bankjes. Bij navraag aan receptie verbaasde gezichten terwijl niemand van de gasten verbinding kreeg. Tarieven Verhuur Location Bungalows toile 1 tot 2 pers.
  • Chat met ons. Uitstekend als doorgangscamping …
  • Tarieven Verhuur Location Bungalows toile 1 tot 2 pers. Volgende stad

ACSI Club ID

Moezel stelt hier in zomer niet veel voor groene drap , dus daarvoor hoef je deze camping niet voor te bezoeken. Ga dan naar Straatsburg. Fijn restaurant op de camping. Wilt u een plek reserveren? Wijzig zoekopdracht.

  • Camping La Sirène.
  • Contact op de camping Vraag om informatie Coördinaten van de camping Tel.

Verblijvend in : Alle accommodatietypes Staplaatsen voor tenten Staplaatsen voor caravans Staplaatsen voor campers Bungalows, pods of hutjes Huur een caravan Huur een tent, recreatief aanbod Kinderen.

Algemene informatie Voorzieningen en diensten Sporten, Lorraine Lotharingen. Contact op de camping Vraag om informatie Cordinaten van de camping Tel. Frankri! Waren nur eine Nacht dort und darber waren wir froh.

U kunt betalen met

Place Stanislas werd volledig gerenoveerd en autovrij gemaakt en is sinds een van de mooiste plekken in de stad. Campings Liverdun. Genesteld in de kronkeling van de rivier de Moeel, aan de voet van het middeleeuwse dorp Liverdun, nodigt de camping U uit om de ongerepte natuur van het bos van Haye te ontdekken per fiets,te voet of per boot. Gereisd met jonge kinderen in juli Nuttige review 0.

Gereisd met partner in augustus Faciliteiten Afvoerpunt chemische toiletten Gasflessen aanwezig Geen drinkwaterpunt Geen stromend water Geen warm water Gemeenschappelijke koelkast Groene energie Oplaadpunt aanwezig Recycling? Prachtig gelegen. Afbeeldingen toevoegen. Er komen in de zomer veel gezinnen, maar in het laagseizoen vooral senioren met een caravan.

Faciliteiten

Met vrienden 4 Alleenreizend 1. TV-aansluiting op grasveld. Camping La Sirène. Het terrein van Les Boucles de la Moselle is schitterend gelegen aan een lus van de Moezel, naast een sport- en recreatieterrein waar je gebruik van kunt maken. Waren nur eine Nacht dort und darüber waren wir froh.

De camping ligt op een vlak camping les boucles de la moselle nancy en is dus ideaal voor het opzetten van een tent. Nationaal park Ballons des Vosges Met een oppervlakte van vierkante kilometer is het nationale park Ballons des Vosges het grootste natuurpark van Frankrijk. Gereisd met partner in september Nuttige review 0. Prima camping om een nacht te blijven. Dit is dan ook meteen het meest toeristische parkeren harlingen stenen man van de stad.

De paden erlangs zijn niet verhard met steen, niet zo grote doorgangs- camping aan de Moezel. Let op.

Kwaliteit van het geserveerde eten mag wel iets beter voor de prijs die gerekend wordt. Redelijk grote plaatsen, zelf uit te zoeken. Nationaal park Ballons des Vosges Met een oppervlakte van vierkante kilometer is het nationale park Ballons des Vosges het grootste natuurpark van Frankrijk.

Veiligheid Open vuur is verboden. Er kan niet worden afgehaald. Gran Canaria. Turkse Rivira.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Cato:

    Het heeft een bar en een café, evenals een restaurant-snackbar; een winkel die basisbenodigdheden verkoopt, zoals brood en ijs en lokale wijnen!

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *